Auina ma auina mai fafo Microsoft Edge bookmark

Pin
Send
Share
Send

O le Microsoft Edge browser fou, na faʻalauiloaina i le Windows 10 ma atinaʻe mai lea faʻataʻitaʻiga i se isi lomiga, o se filifiliga sili ona lelei i le tele o tagata e vaʻai (vaʻai i le Microsoft Edge browser aotelega), ae o le faia o nisi feau masani, ae maise le faʻaulufaleina ma le faʻapitoaina o le faʻauluina o tusi, e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli.

O lenei aʻoaʻoga e faatatau i le faʻaulufaleina o tusi mai isi browser ma ni auala se lua e momoli ese ai Microsoft Edge tusi faʻailoga mo le faʻaaogaina mulimuli ane i isi browser. Ma afai o le galuega muamua e le faigata tele, ona mafai lea ona le mautonu le tali lona lua - e foliga mai e le au atiaeina latou te le manaʻomia a latou browser itulau e faigofie ona maua. Afai e te le fiafia i le faʻauluina mai, oe mafai vave ona alu i le vaega Faʻafefea ona sefe (auina atu i fafo) Microsoft Edge bookmark i lau komepiuta.

Faʻafefea ona aumai le faʻailoga o igoa

Ina ia faʻaulufale mai tusi faʻailoga mai le isi browser i le Microsoft Edge, na o le kiliki i luga o faʻamau ki le pito i luga taumatau, filifili "Filifiliga", ona - - "View Favorites Options".

O le auala lona lua e alu i le bookmark filifiliga o le kiliki i luga o le content button (faʻatasi ai ma le ata o laina e tolu), ona filifili lea "Favorites" (faʻailoga) ma kiliki "Options".

I filifiliga o le ae vaʻai i le vaega "Import Favorites". Afai o loʻo lisiina lau sailiga, na ona siaki ma kiliki le faʻatau. A uma lena, o faʻailoga tusi, ma le leoleoina o le faila fausaga, o le a faʻaulufale mai i le Edge.

O le a se mea e tatau ona ou faia pe a le o lisi le lisi o igoa pe afai o lau faʻailoga tusi o loʻo teuina i totonu o se isi faila muamua faʻaulu mai mai soʻo seisi browser? I le tulaga muamua, muamua faʻaogaina mea faigaluega o lau sailiga e faʻatau atu faʻailoga i se faila, a maeʻa, o gaioiga o le a tutusa mo tulaga uma e lua.

Mo nisi mafuaʻaga, Microsoft Edge e le lagolagoina le faʻaulufaleina o tusi mai faila, ae e mafai ona e faia mea nei:

  1. Auina mai lau faila tusi i totonu o soʻo se browser e lagolagoina mo le faʻaulufaleina mai i Edge. O le sui lelei mo le faʻaulufaleina o tusi mai faila o le Internet Explorer (o loʻo i luga o lau komipiuta tusa lava pe e te le vaʻaia le aikona i luga o le taskbar - na ona faʻalauiloa i le ulufale atu i le Internet Explorer i totonu o le taskbar search poʻo le Amata - Standard Windows). O le mea o loʻo i ai le faʻaulufale mai i le IE o loʻo faʻaalia i le ata lea i lalo.
  2. A maeʻa, faʻaulu mai tusi faʻailoga (i la matou faʻataʻitaʻiga, mai le Internet Explorer) i le Microsoft Edge i le tulaga masani, pei ona faʻamatala i luga.

E pei ona e vaʻai, o le faʻaulufaleina o tusi e le faigata tele, ae o mea e ese ma le auina atu i fafo.

Faʻafefea ona momoli atu tusi mai Microsoft Edge

E leʻo iai se auala e faʻasaoina ai tusi i le faila poʻo le faʻatau atu ia latou. E le gata i lea, tusa lava pe a maeʻa ona faʻaalia le lagolago faʻaopopoa e lenei browser, e leai se mea na aliali mai i avanoa avanoa e faigofie ai le galuega (i soʻo se mea, i le taimi o lenei tusitusiga).

Se vaega o manatu: amata i le Windows 10 version 1511, Edge bookmark ua le toe teuina o ni auala 'alo i totonu o se faila, o lea ua teuina i totonu o se faila faila e tasi o le spartan.edb o loʻo i totonu C: Tagata faaaoga username AppData Local Packages Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe AC MicrosoftEdge User Default DataStore Data nouser1 120712-0049 DBStore

E tele auala e momoliina ai tusi mai ia Microsoft Edge.

Muamua o le faʻaaoga o se browser e i ai le agavaʻa e faʻaulufale mai i le Edge. I le taimi nei, latou mautinoa lava e mafai:

  • Google Chrome (Faʻatulagaga - Faʻailoga - Faʻatau le faʻailoga ma seti).
  • Mozilla Firefox (Faaali uma bookmark poʻo le Ctrl + Shift + B - Auina mai ma faaleoleo - Auina mai faʻamaumauga mai seisi browser). E ofo atu foi e le Firefox le faʻaulufale mai le Edge pe a faʻapipiʻi i luga o se komipiuta.

Afai e te manaʻo ai, a maeʻa ona faʻaulu mai mea e fiafia i ai mai se tasi o 'auʻaunaga, e mafai ona e faʻasaoina Microsoft Edge faʻailoga i se faila e faʻaaogaina ai lenei browser.

O le auala lona lua e auina atu i fafo Microsoft Edge bookmark o le lona tolu-vaega leai se aoga EdgeManage (muamua Export Edge Favorites), avanoa mo le download i luga o le atiaʻe 'upega tafaʻilagi //www.emmet-gray.com/Articles/EdgeManage.html

O le aoga faʻatagaina oe e le gata faʻaulu mai Edge tusi puʻupuʻu i se html faila mo le faʻaaogaina i isi 'auʻaunaga, ae faʻasaʻo foʻi faʻamaumauga o au mea e te fiafia iai, faʻatonutonu faʻailo Microsoft Edge (faʻasaʻo folau, faʻailoga patino, faʻaulu mai o faʻamatalaga mai isi punaoa pe faʻaopopo latou, faʻatupu ni auala' alo mo nofoaga) luga o le laulau).

Faʻaliga: i tulaga faʻaletonu, o le aoga auina atu i fafo faʻailoga i se faila ma le faʻaopoopoga .htm. I le taimi lava e tasi, pe a faʻaulufaleina faʻailoga i totonu o le Google Chrome (ma atonu isi o loʻo faʻamatalaina ni polokalame o le Chromium), o le Tatala matala pusa e le faʻaalia .htm faila, naʻo .html. O le mea lea, ou te fautua ia faʻatau faʻatau atu i fafo faʻailoga tusi ma le lona lua faʻaopopoga filifiliga.

I le taimi nei (Oketopa 2016), e aoga atoa le aoga, mama e ono le manaʻo i polokalama ma e mafai ona fautuaina mo le faʻaaogaina. Ae o lesi tulaga, siaki le download polokalama i virustotal.com (O le a le VirusTotal).

Afai o iai pea au fesili e faatatau i le "Favorites" i le Microsoft Edge - fesili atu ia latou i tala, o le a ou taumafai e tali.

Pin
Send
Share
Send