Faʻafefea ona download le Windows 10 Enterprise ISO (90-aso tofotofoga)

Pin
Send
Share
Send

O lenei aʻoaʻoga e uiga ile auala e download ai le uluaʻi ISO Windows 10 Enterprise image (e aofia ai le LTSB) mai le aloaia Microsoft website mo le leai. Avanoa i lenei auala, o se atoatoa aoga faʻamatalaga o le faiga e le manaʻomia se faʻapipiʻi ki ma ua faʻaogaina otometi, ae mo 90 aso mo le toe iloiloina. Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona e faʻatuina le uluaʻi ISO Windows 10 (Fale ma Faʻataʻitaʻiga).

Ae ui i lea, o lenei lomiga o le Windows 10 Enterprise e mafai ona aoga: mo se faʻataʻitaʻiga, ou te faʻaaogaina i masini tafailagi mo faʻataʻitaʻiga (afai e te tuʻu lava i se faiga e leʻi faʻaaogaina, o le a faʻatapulaʻaina galuega ma se olaga galue o 30 aso). I nisi tulaga, e ono mafai faʻamau le faʻapipiʻi o se faʻataʻitaʻiga o se vaega autu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai ua uma ona e toe faʻapipiʻi le OS e sili atu ma le faʻatasi i le tolu masina uma pe e te manaʻo e faʻataʻitaʻi foliga o loʻo i ai nei i le Enterprise version, pei o le fausiaina o le Windows To Go USB drive (vaʻai auala e amata ai le Windows 10 mai le flash drive e aunoa ma le faʻapipiʻi).

Sii mai Windows 10 Enterprise mai TechNet Evaluation Center

Microsoft ei ai se vaega faapitoa o le 'upega tafaʻilagi - TechNet Evaluation Center, lea e faʻatagaina ai le au tomai faʻapitoa i laʻasaga i lalo e faʻaleleia ai a latou faʻamatalaga o a latou oloa, ma e le tatau ona e iai i le mea moni. Pau le mea e manaʻomia o le i ai (pe faʻaavanoa fua) se Microsoft teugatupe.

Le isi, alu i le //www.microsoft.com/en-us/evalcenter/ ma kiliki "Log in" i le pito i luga taumatau o le itulau. A uma ona ulufale i totonu, i luga o le laupepa autu o le Evaluation Center, kiliki "Fuafua Nei" ma filifili le Windows 10 Enterprise mea (pe a, pe a uma ona tusia le faʻatonuga, se mea faapena e mou atu, faʻaaoga le suʻega luga o le upega tafailagi).

I le isi laasaga, kiliki le "Resitala e Faʻaauau" faamau.

Oe o le a manaʻomia ona e ulufale i le Suafa ma le Igoa, tuatusi imeli, tulaga o loʻo umia (mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma "Workstation Administrator" ma le mafuaʻaga o loʻo utaina ai le ata OS, mo se faʻataʻitaʻiga - "Fuafua Windows 10 Enterprise".

I le itulau lava ia, filifili le manaʻomia sina loloto, gagana ma faʻamatalaga o le ata ISO. I le taimi o le tusitusi, o mea nei e avanoa:

  • Pupuni 10 Pisinisi, 64-bit ISO
  • Pupuni 10 Enterprise, 32-bit ISO
  • Pupuni 10 Enterprise LTSB, 64-bit ISO
  • Pupuni 10 Enterprise LTSB, 32-bit ISO

E leai se gagana Lusia i totonu o le lagolagoina, ae e faigofie ona e faʻapipiʻi le paka gagana Rusia pe a uma ona faʻapipiʻi le faʻaPeretania-system system: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le gagana fesoʻotaʻiga Lusia i le Windows 10.

A maeʻa ona faʻatumu le pepa, o le a ave oe i le ata download itulau, o lau filifiliga filifilia o le ISO ma Windows 10 Enterprise o le a amata aveina otometi.

O se ki e le manaʻomia i le taimi o le faʻatulagaina, o le faʻagaioiga o le a tupu otometi pe a uma ona e fesoʻotaʻi i le Initaneti, peitaʻi, afai e te manaʻomia mo au galuega pe a e faʻamasani oe i le faiga, e mafai ona e mauaina i le "Preset Information" vaega i le itulau lava e tasi.

Na pau lava o lea. Afai o loʻo ua maeʻa ona e siiina mai se ata, o le a manaia ia iloa i faʻamatalaga poʻo a ni polokalama na e sau ma i ai.

Pin
Send
Share
Send