Faatusatusaga o sailiga afi Google ma Yandex

Pin
Send
Share
Send

I le taimi nei, o loʻo tele masini suʻesuʻe, o le taʻutaʻua ma taʻutaʻua o le Yandex ma le Google. E moni lava lenei mea mo tagata faʻaaogaina mai Lusia, lea na o Yandex naʻo le pau lava le tauvaga tauvaga a Google, o loʻo maua ai i nisi vaega sili atu aoga aoga. O le a matou taumafai e faʻatusatusa nei sailiga sailiga ma seti faʻatulagaina faʻatulagaina mo mea taua uma.

Amata itulau

Mo suʻesuʻega uma e lua, o le itulau amata o muamua o faʻamatalaga taua e faʻalogo i ai le toʻatele o tagata. E sili na faʻatinoina e le Google, le mea o lenei faʻamalama e aofia ai se tagavai ma le laufanua mo le ulufale atu i se talosaga e aunoa ma le utaina le tagata faʻaaoga ma mea le aoga. I le taimi lava e tasi, e mafai ai ona sui soʻo se kamupani tautua.

I luga o le Yandex amataga itulau, o le tulaga o le faafeagai tonu o Google. I lenei tulaga, pe a e asia le tulaga, e mafai ona maua le tala fou ma tala o le tau e tusa ai ma le itulagi, teugatupe i lau atotupe ma le le faitauina o le meli, fiafia i tele iunite faʻasalalauga ma le tele o isi elemene. Mo le tele o tagata faʻaaogaina, o lenei aofaʻi o faʻamatalaga i luga o le tasi itulau o se ova tele.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai Yandex poʻo Google le itulau amata

Google 1: 0 Yandex

Faʻamatalaga

O le fesoʻotaʻiga, ma aemaise le faʻaiuga itulau i le Google search engine, e aofia ai mea uma e te manaʻomia i ai ma le faʻatulagaina lelei o faʻamatalaga poloka. Le faʻatulagaina o lenei punaoa foi leai ni eseesega mea lelei, o le mafuaʻaga lea o le suesueina o faʻaiuga e fai sina sili atu ona faigofie. I le taimi lava e tasi, o le mamanu e tutusa lava le filifilia lelei e le gata i le taimi o le sailiga mo faʻamatalaga, ae faʻapea foʻi pe a faʻaoga ni mea faigaluega faaopoopo.

I le faiga o le faʻaogaina Yandex sailiga, faʻamatalaga ma faʻasalalauga poloka o loʻo faigofie ona maua, faʻataga oe e aʻoaʻo le tele o mea aoga aʻo le i asia nofoaga faʻapitoa. Pei o Google, o le suʻe faʻaʻave ave se vaega laititi o le avanoa ma ua faʻasaʻo i le ulutala o le '' upega tafaʻilagi i le taimi o scrolling. O le itu le fiafia ua faʻaititia lava i le pupula faʻataʻamilo o lenei laina.

Google 2: 1 Yandex

Faʻasalalauga

Poʻo le a lava le tulaga o le sailiga, o masini suʻe uma e lua o faʻasalalauga i luga o le mataupu o le talosaga. I luga o Google, o le eseʻese mai le tagata tauva i lea itu o le itulau amata, taʻutaʻu ese.

I luga o Yandex, faʻasalalauga e maua e le gata tusitusiga, ae faʻaaoga foi fuʻa. Peitaʻi, ona o le faʻatapulaʻa o numera o faʻasalalauga ma talafeagai i le mataupu o le talosaga, o se mea faigata lea.

Faʻasalalauga ua avea ma masani mo Initaneti i aso nei ma o le mea lea, e tatau ona faʻaaogaina uma auaunaga i se tulaga mo faʻasalalauga le saogalemu ma saogalemu.

Google 3: 2 Yandex

Le mea faigaluega

I luga o le Google suʻesuʻega 'upega tafaʻilagi, faʻaopopo atu i faʻamatalaga tusitusia, e mafai foi ona e mauaina ata, vitio, faʻatauga, nofoaga i luga o le faʻafanua ma sili atu. Ua tofu faʻavasega mea e tatau ona suʻesuʻe ma faʻaaoga i luga ole pito i lalo ole laina suʻesuʻe, i nisi taimi e otometi ona sui mai le tasi auaunaga i leisi. O lenei faʻamalama o lenei faiga e faʻatinoina i se maualuga maualuga.

Ua faʻaalu Yandex ma tali tutusa e faʻateʻa ai le iʻuga o se ituaiga. Ile taimi lava e tasi, ole suʻesuʻe laititi e laʻititi ifo ile Google, ma e mafua lea ile faiga o isi kamupani. O le faʻataʻitaʻiga sili ona matagofie o le suʻesuʻe mo mea faʻatau.

Google 4: 2 Yandex

Suʻega sili atu

Mea faʻaopoopo, e fesoasoani tele i le palakalafa muamua, e le faigofie ona faʻaaoga i le Google e pei o Yandex, ona o lo latou aveʻesea i se isi itulau. I le taimi lava e tasi, le numera o laufanua ua tapunia e faʻaititia le lisi o faʻaiʻuga e faʻaititia le leaga i le leai o se mea.

I Yandex, o suʻesuʻega alualu i luma o ni nai faʻaopopo fanua e aliali mai i luga o le laupepa e aunoa ma le toe faʻasino. Ma o iinei o le tulaga o loʻo matua faʻafeagai ma le tautua Google, talu ai o le numera o faʻamanino mafai ona faʻaititia. Vaʻai i lea mea, i mea uma e lua o itu lelei ma faʻaletonu e faʻaleleia ai le tasi ma le isi.

Tagaʻi foʻi: Faʻaaogaina le suʻega sili atu Yandex ma Google

Google 5: 3 Yandex

Sailiga leo

O lea ituaiga suʻesuʻega e sili ona lauiloa i tagata faʻaaogaina o masini feaveaʻi, ae mafai foi ona faʻaogaina i le PC. I Google, o loʻo faʻalauiloa nisi tali, e masani lava ona faigofie. E leʻi i ai ni faitioga ogaoga i le faiga lea, ona o le maualuga tulaga o faʻailogaina.

E le pei ole Google, o le suʻega leo Yandex e sili atu mo fesili-gagana Rusia, i le tele o tulaga faʻaliliu upu mai isi gagana. E galue le polokalama i se maualuga maualuga, e ulufale ai i taimi uma e te manaʻomia le faʻaogaina o se faʻamau faʻapitoa.

Google 6: 4 Yandex

Iʻuga

Google auaunaga ma tutusa tutusa faʻagasologa soʻo se talosaga, tuʻuina atu faʻamatalaga e latalata i le mataupu. Lē gata i lea, le faʻamatalaga o punaoa faʻaalia i lalo o le fesoʻotaʻiga i se 'upega tafaʻilagi itulau tuʻuina tele e manaʻomia. Ona o lenei mea, o le sailiga tele lava "tauaso", aemaise lava peʻa fai e te leʻi asia muamua itulau na maua.

O le Yandex o loʻo tuʻuina mai ai faʻamatalaga o mea uma na maua, piki mai itulau. I le taimi lava e tasi, o le tautua e otometi lava ona faʻaalia tulaga aloaia i laina muamua, tuʻuina mai aotelega mai Wikipedia ma isi faʻamatalaga talafeagai e tusa ma le autu.

Google 6: 5 Yandex

Saili Tulaga

O le mea taua mulimuli faʻataʻitaʻi i lenei ituaiga faʻatusatusaga o le lelei o le saʻiliʻiliga. E i ai le lautele o le inisiua a le Google's tali ma e vave faʻafouina nai lo Yandex. I le vaʻaiga lea, ina ia aua le amata suʻesuʻe, o le fesoʻotaʻiga o le a o atu i taimi uma i luga o le autu. E moni tele lenei mo tala fou o iai nei. Ae peitai, ona o le lelei tulaga i le ituaiga faʻavaea, o nisi taimi e alu ai le taimi e suʻe ai ni faʻamatalaga i totonu o le tele o itulau o faʻaiuga.

Yandex i lenei tulaga e masani lava e leai se ese mai Google, o nisi taimi e tuʻuina mai ai nisi elemene e faʻafaigofie le sailiga. O le ufiufi a le 'upega tafaʻilagi e laititi lava, o le mafuaʻaga lea e taua ai iʻuga taua e masani lava i luga o le itulau muamua ma le lua ma e latalata i le mataupu e mafai ai. Na o le pau le le fiafia taimi i le mea e ave i ai le faamuamua - afitusi ile Yandex tautua i totonu o le a sili atu taimi maualuga nai lo isi punaoa.

Google 7: 6 Yandex

Faaiuga

I la matou faʻatusatusaga, tele lava tagata faʻaaoga PC na amanaia. Afai o oe foi e mafaufau i le feaveaʻi faʻalogo, ona i tulaga o lauiloa Google sili taua sili atu ia Yandex, ae o le faiga lona lua o loʻo iai le faafeagai numera. Lenei, o suʻesuʻega uma e tai tutusa le tulaga.

Pin
Send
Share
Send