Faʻafefea ona tapeina le Microsoft account i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

O lenei taʻiala saunia se laʻasaga i lea laasaga faʻamatalaga o ni auala e tape ai se Microsoft account i le Windows 10 i tulaga eseese: pe a na o le pau lea o le tala ma e te manaʻo e fai ia i le lotoifale; a le manaʻomia lea teugatupe. O metotia mai le filifiliga lona lua e talafeagai foi mo le tapeina o soʻo se teugatupe i le lotoifale (seʻi vagana ai le teuga o le Administrator account, lea, e ui i lea, e mafai ona natia). I le iʻuga o le tusitusiga o loʻo i ai se faʻatonutonu vitio. E ono mafai foi ona aoga: Faʻafefea ona suia le imeli tala o Microsoft, Faʻafefea ona aveese se Windows 10 tagata faaaoga.

Afai e tupu e le mafai ona e ulufale i lau Microsoft account (ma toe setiina le upu faataga i luga o le MS website) ma mo lenei mafuaʻaga e te manaʻo e tape ai, ae a leai se isi tala (pe a iai, faʻaaoga le auala delete masani ), ona mafai lea ona e mauaina ni fautuaga ile faʻafefea ona fai lea mea e ala i le faʻagaioiga o se nana nana (ma lalo o oe mafai ona tape lau tala ma fai se fou) i le tusitusiga Faʻafefea ona toe setiina lau Windows 10 upu faataga.

E faʻapefea ona aveese se Microsoft teugatupe ma faʻaola le sui

O le muamua, faigofie ma muamua faʻavae metotia i le faiga o le na o le faia o lau teugatupe i le taimi nei i le lotoifale faʻaaogaina seti (a o lau faʻatulagaina, mamanu seti, ma isi o le a le o synchronized i masini i le lumanaʻi).

Ina ia faia lea mea, na o le alu i le Amata - Faʻatulaga (pe oomi le Win + I) - Teugatupe ma filifili "Imeli ma Teugatupe." Le isi, mulimuli i sitepu faigofie. Faʻaaliga: faʻasaoina uma au galuega muamua, aua a uma ona vavae ese lau Microsoft account oe manaʻomia o le alu i fafo.

  1. Kiliki i le "Log masuk ae ma lau teugatupe i le lotoifale."
  2. Ulufale lau Microsoft account password.
  3. Ulufale faamatalaga fou, ua uma mo le teugatupe i le lotoifale (password, vave, igoa igoa, pe a e manaʻomia e suia).
  4. A maeʻa ona faʻailoa atu lea e te manaʻomia le alu i fafo o le polokalama ma loge i totonu ma se teugatupe fou.

Ina ua uma logout ma toe ulufale i totonu Windows 10, o le a e faʻaaogaina se teugatupe i le lotoifale.

Faʻafefea ona tapeina se Microsoft account (pe i totonu) pe a iai se isi tala

O le mataupu masani lona lua o le sili atu ma le tasi tala na faia i le Windows 10, o loʻo e faʻaogaina se teugatupe i le lotoifale, ma e tatau ona e tapeina se tupe le aoga a Microsoft. Muamua lava, mo lenei mea e te manaʻomia le ulufale i totonu o se pule (ae le o le tasi o le a matou tapeina, pe a talafeagai ai, seti muamua le pule aia tatau mo lau teugatupe).

A maeʻa, alu i le Amata - Faʻatulaga - Teugatupe ma filifili "Aiga ma isi tagata faʻaaogaina." Filifili le teugatupe e te manao e tape i le "Isi Tagata Faʻaaogaina" lisi, kiliki i luga ma kiliki le faʻapipiʻi "Delete" faʻamau.

Ole a e vaʻai i se lapataiga e faʻatasi ai ma le teuga i lenei mataupu, o le a faʻamama uma faʻamaumauga (faila i luga o le laulau, pepa, ata, ma isi mea o lenei tagata - uma na teuina i le C: Users Username) o lenei tagata (naʻo faamatalaga i disk o le a le alu i se mea). Afai na e muamua tausia lo latou saogalemu, kiliki "Aveese tala ma faʻamaumauga." I le auala, i le metotia mulimuli uma tagata faʻaaogaina mafai ona sefe.

A maeʻa se taimi puʻupuʻu, o lau Microsoft account o le a tafiesea.

Aveesea o le Windows 10 Account Faʻaaogaina le Control Panel

Ma o se isi auala, atonu le sili ona "masani". Alu i le Windows 10 panel faʻamoe (liliu i luga o le "ikon" vaʻaiga i le pito i luga taumatau, pe a fai e i ai se "vaega"). Filifili "Tagata faʻaaoga Teugatupe." Mo nisi faʻagaioiga, e tatau ona i ai lau pule i le OS.

  1. Kiliki "Puleaina se isi tala."
  2. Filifili le Microsoft faʻamatalaga (e fetaui lelei foʻi mo nofoaga) e te manaʻo e tape.
  3. Kiliki "Aveese Teugatupe."
  4. Filifili pe tatau ona tape faila faila pe tuʻu ia (i le tulaga lea, i le lua tulaga, o le a faʻasolo atu i se faila i luga o le laulau a le tagata o lo o i ai nei).
  5. Faamautu le aveeseina o le teuga tupe mai le komepiuta.

Ua na o le pau lena o le tulaga i le aveeseina o se teugatupe le talafeagai.

O se isi auala e fai ai tutusa, o na e talafeagai mo lomiga uma o le Windows 10 (oe e tatau foi ona avea ma pule):

  1. Faasolo i le Win + R ki luga o le keyboard
  2. Ulufale upega tafaʻilagi i le Run window ma fetaomi Enter.
  3. I luga o le "Tagata faʻaoga" tab, filifili le teugatupe e te manaʻo e tape ma kiliki le "Aveese" faʻamau.

A maeʻa ona faʻamautu le tuʻuga, o le a filifilia le teugatupe filifilia.

Aveesea o le Microsoft Account - Vitio

Faamatalaga faaopoopo

E le o ni auala uma ia, ae o filifiliga uma i luga e talafeagai mo soʻo se lomiga o le Windows 10. I le faʻapolofesa faʻataʻitaʻiga, oe mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faia lenei galuega e ala i le Computer Management - Local Users and Groups. E mafai foi ona e faia le galuega faʻaoga i le laina faʻatonu (upega faʻaaogaina).

Afai ou te le i amanaia so o se mea e mafai ona tupu o le manaoga e tapeina le teugatupe - fesili i le manatu, o le a ou taumafai e fautua se fofo.

Pin
Send
Share
Send