Pupuni 10 Fesili ma Tali

Pin
Send
Share
Send

O le tatalaina o le Windows 10 ua fuafuaina mo Iulai 29, o lona uiga e le i atoa se tolu aso, komupiuta ma Windows 7 ma Windows 8.1 faʻapipiʻi, lea na taofia Windows 10, o le a amata ona mauaina se faʻafouga i le isi vaega o le OS.

I le talaʻaga o le tala fou talu ai nei e uiga i le faʻafouga (o taimi e feteʻenaʻi ai ma le tasi le isi), e masani lava ona i ai le tele o ituaiga o fesili, tagata e iai ni tali aloaia a Microsoft, ma o isi e leai. I lenei tusitusiga o le a ou taumafai e otooto ma tali fesili e uiga i le Windows 10 ou te manatu e taua.

O le Windows 10 Free

Ioe, mo faiga laiseneina ma Windows 8.1 (pe faʻafou mai le Windows 8 i le 8.1) ma le Windows 7, faʻaleleia i le Windows 10 mo le tausaga muamua o le a leai se totogi. Afai o le taimi o le tausaga muamua pe a uma ona tatalaina le faiga e te le faʻaleleia, e manaʻomia oe e faʻatau i le lumanaʻi.

O nisi e lagona lenei faʻamatalaga e pei "o le tausaga talu ona toe faʻaleleia, o le a manaʻomia ona totogi mo le faʻaaogaina o le OS." Leai, e leʻo le mea lea, afai i le tausaga muamua na e faʻaleleia atili i le Windows 10 mo leai se totogi, o lona uiga i le lumanaʻi o le a le manaʻomia oe e totogi, pe i le tausaga pe lua (i soʻo se mea lava, mo faʻamatalaga o le Fale ma le Pro OS).

O le a le mea e tupu i le Windows 8.1 ma le laisene 7 pe a uma le faʻaleleia

A faʻaleleia, lau laisene o le OS muamua faʻafouina o le "laiseneina" le laisene Windows 10. Ae ui i lea, i totonu o le 30 aso talu le faʻaleleia, e mafai ona e toe fauina le faiga: i le tulaga lea, o le a e toe mauaina se laisene 8.1 po o le 7.

Peitaʻi, i le maeʻa o le 30 aso, o le laisene e iʻu lava ina "tofi" i le Windows 10 ma, i le taimi o le toe faʻafou o le faiga, e le mafai ona faʻagaioia ma le ki lea sa faʻaaogaina muamua.

Faʻafefea tonu lava le faʻatulagaina o le rollback - le Rollback galuega (e pei ona i totonu o le Windows 10 Insider Preview) poʻo se isi mea, e leʻi iloaina lava. Afai e te manatu e ono le fiafia i le faiga fou, ou te fautua atu ia e faia muamua se faʻafuaseʻi faaleoleo - e mafai ona faia se ata o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le OS meafaigaluega, polokalama o le vaega lona tolu, pe faʻaaogaina le fausia-i le toe faʻafoʻi ata i luga o se komupiuta poʻo se komepiuta feaveaʻi.

Sa ou feiloai talu ai nei i le aoga EaseUS System GoBack, na faia faʻapitoa mo le toe foʻi mai i le Windows 10 ina ua maeʻa le faʻafouga, o le a ou tusia e uiga i ai, ae i le taimi o le siaki na ou iloa ai e aoga le faʻaʻoleʻole, ou te le fautuaina.

O le a ou mauaina Iulai 29th faʻafouga

E le o se mea moni. E pei lava ona faʻapea i le "Reserve Windows 10" aikonolosi i luga o polokalame talafeagai, na faʻalauteleina i le taimi, e ono le mauaina le faʻafouina i le taimi e tasi i luga o polokalama uma, ona o le tele o komepiuta ma maualuga bandwidth e manaʻomia e momoli atu. faafou i latou uma.

"Maua le Windows 10" - aisea e tatau ai ona ou faʻaavanoa se faʻafouga

Talu ai nei, na aliali le faʻamau o le Windows 10 i luga o komepiuta i le faʻasalalauga, e faʻatagaina ai oe e faʻapolopolo se OS fou. O le a le mea e fai ai?

Pau mea e tupu pe a uma ona fai le iʻuga o le tuʻufaʻatasia o nisi o faila e manaʻomia mo le faʻafouga muamua a o le iʻuga o le faiga ina ia o le avanoa e faʻafou foliga foliga vave i le taimi o le ulufafo.

Ae ui i lea, o se faʻaleleia e le manaʻomia mo le faʻafouga ma e le afaina ai le aia tatau e maua ai le Windows 10. Mo se mea faʻaopopo, sa ou feiloaʻi i fautuaga talafeagai lelei aua le toe faʻaleleia ina ua maeʻa ona tatalaina, ae ia faʻatali mo ni nai vaiaso - i le masina aʻo leʻi uma le leaga muamua.

Faʻafefea ona fai se mama faʻamalama o le Windows 10

E tusa ma faʻamatalaga aloaia a Microsoft, ina ua maeʻa le faʻaleleia, e mafai foi ona faia se mama faʻapipiʻi o le Windows 10 i luga o le komepiuta e tasi. E mafai foi ona faia ni bootable flash drive ma tisiketi mo faʻapipiʻiina poʻo le toe tuʻuina atu o le Windows 10.

A o le mea e mafai e se tasi e faʻamasinoina, le avanoa aloaʻia o le fausiaina o tufatufaina o le a fausia i totonu o le faʻatulagaga poʻo maua ma nisi polokalama faʻaopoopo pei o le Windows Installation Media Creation Tool.

Filifiliga: afai oe faʻaaogaina se 32-bit faiga, o le faʻafouga o le a avea foi ma 32-bit. Ae ui i lea, a maeʻa ona mafai e faʻatulagaina Windows 10 x64 ma le laisene tutusa.

E aoga uma polokalame ma taʻaloga ile Windows 10

I se tulaga lautele, o mea uma na galue i le Windows 8.1 o le a amata ma galue i le Windows 10 i le auala lava lea e tasi. O au faila ma faʻapipiʻi polokalame o le a tumau pea pe a uma le faʻafouga, ma i le tulaga o le le talafeagai, o le a e logoina e uiga i lenei i le Maua Windows talosaga 10 "(faʻamatalaga aʻafia e mafai ona maua i ai i le fetaomi atu o le lisi faʻamau i le pito i luga tauagavale ma filifili" Siaki komipiuta ".

Ae ui i lea, i le tulaga masani, faʻafitauli e ono tulaʻi mai i le amatalia poʻo le faʻagaioiga o se polokalame: mo se faʻataʻitaʻiga, pe a ou faʻaaogaina le fausia fou o le Insider Preview, ou te musu e galulue ma le NVIDIA Shadow Play e puʻeina se laupepa.

Atonu o fesili uma na ua ou iloaina e taua mo aʻu, ae afai e i ai nisi au fesili, ou te fiafia lava e taliina i latou i tala. Ou te fautuaina foi e vaai i le aloaia Windows 10 Q & A itulau ile Microsoft

Pin
Send
Share
Send