Faʻafefea ona mafai ona faʻaogaina luga o le laupepa o Pupuni 8 ma le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

O faʻatonuga o le a taulaʻi i le auala e faʻaliliu ai, ma afai e le o i le system, le mea e tatau ona iai - pe faʻafefea ona faʻapipiʻi se ki luga o le komipiuta. O le ki luga o le screen keyboard o Windows 8.1 (8) ma Windows 7 o se masani aoga, ma o le mea lea, i le tele o tulaga, e le tatau ona saili mo le mea e sii mai ai le i luga o le screen keyboard, seivagana ua e manaʻo e faʻapipiʻi nisi ituaiga o isi. O le a ou faʻaali atu ia te oe se uluaʻi fua filifiliga virtual keyboard mo Pupuni i le faaiuga o le tusitusiga.

Aisea e ono manaʻomia ai lea? Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai lau komipiuta feaveaʻi lapisi, e le masani ai i aso nei, ua e toe tuʻu iai Windows ma e le mafai ona e mauaina se auala e faʻatagaina ai se sao mai le laupepa, pe faʻafuaseʻi ona le toe galue le keyboard masani. E i ai foi le talitonuga e faʻapea e sili atu puipuia mai i luga o le lau keyboard sao nai lo le faʻaaogaina masani. Ia, pe afai e te mauaina i totonu o le faleoloa se faʻasalalauga paʻi mata i luga o le mea ua e vaʻai ai i le Windows desktop - e mafai ona e taumafai e faʻafesoʻotaʻi.

Faʻafou 2016: o loʻo i ai i luga o le upega tafaʻilagi faʻatonuga fou mo le kiina ma le faʻaaogaina o le keyboard luga o le laupepa, ae e mafai ona aoga e le gata mo tagata faʻaaoga Windows 10, ae faʻapea foi mo le Windows 7 ma le 8, aemaise lava pe a iai ni ou faʻafitauli, mo se faʻataʻitaʻiga o le keyboard e matala i le amataga, pe le mafai ona ki i se isi auala; e mafai ona e mauaina se fofo i ia faʻafitauli i le iʻuga o le Windows 10 On-Screen Keyboard guide.

On-screen keyboard i le Windows 8.1 ma 8

I le mafaufauina o le mea moni o le Windows 8 na atiaʻe faʻatatau i le paʻi paʻepaʻe, o loʻo i ai pea i luga o le komepiuta komepiuta i ai i totonu (seivagana ua i ai oe se stripped-down "fausia"). Ina ia tamoe, e te mafaia:

  1. Alu i le "O talosaga uma" aitema i luga o le laupepa muamua (le u i lalo agavale i le Windows 8.1). Ma i le "Avanoa" vaega, filifili le luga o le lau keyboard.
  2. Pe mafai foʻi ona amata ona e tusia upu "On-Screen Keyboard" i luga o le laupepa muamua, o le sailiga faʻamalama o le a matala ma o le ae vaʻai i le mea e manaʻomia i le iʻuga (e ui lava e tatau ona i ai se keyboard masani mo lenei foi).
  3. O le isi auala o le alu lea i le Control Panel ma filifili le "Accessibility" aitema, ma o iina o le aitema "Turn on the on-screen keyboard".

A faapea o loʻo i ai le vaega lea i le polokalama (ma e tatau ona na o lena), o le a faalauiloa.

Filifiliga: a e manaʻo le ki luga o le laupepa e aliali mai pe a e alu i totonu o le Windows, e aofia ai ma le upu faʻatulagaina faamalama, alu i le "Accessibility" control panel, filifili "Faʻaaoga se komepiuta e aunoa ma se isumu poʻo se keyboard", siaki le "Faʻaogaina le keyboard luga o le laupepa. " Ina ua mavae lena mea, kiliki "OK" ma alu i le aitema "Suia login seti" (i le itu tauagavale o le lisi), faailoga le faʻaaogaina o le luga o le laupapa keyboard pe a ulufale atu i le faiga.

Faʻaola le ki luga o le laupepa i totonu o le Windows 7

Amataina le luga o le lau keyboard i le Windows 7 e le matua ese mai le tasi ua uma ona faamatalaina i luga: pau le mea e manaʻomia o le sailia lea i le Amata - Polokalama - Meaaoga - Faapitoa Faʻapitoa i luga o le lau keyboard. Pe faʻaoga le pusa saili i le Amata menu.

Ae ui i lea, i le Windows 7 le laupepa keyboard atonu e le oi ai iina. I lea tulaga, taumafai le filifiliga lea:

  1. Alu i le Control Panel - Polokalama ma Vaega. I le tauagavale menu, filifili "Lisi o faʻapipiʻi vaega Windows."
  2. I le "Liliu Windows Features On pe Off" faamalama, siaki le "Tablet PC foliga" pusa.

Ina ua maeʻa faʻatulaga lenei aitema, o le i luga o le lau keyboard o le a aliali mai i lau komepiuta i le mea e tatau ona i ai. Afai faʻafuaseʻi e leai se mea faapena i le lisi o vaega, ona e ono mafai ona e faʻafouina le faʻafoega o le faiga.

Manatua: afai e te manaʻo e faʻaogaina le keyboard luga o le mata pe a ulufale i le Windows 7 (e te manaʻomia e amata otometi), faʻaaoga le metotia faʻamatalaina i le faaiuga o le vaega muamua mo le Windows 8.1, e leai se eseʻesega.

O fea e maua ai luga ole luga o le komepiuta mo se Windows komepiuta

A o ou tusia lenei tala, sa ou vaʻavaʻai poʻo a nisi filifiliga e avanoa mo luga o luga o keyboard mo Windows. O le galuega o le sailia o faigofie ma leai se totogi.

Le mea sili na ou fiafia i le Free Virtual Keyboard filifiliga:

  • I luma o le Lusia faʻaaliga o le virtual keyboard
  • E le manaʻomia faʻapipiʻi i luga o se komepiuta, ma o le faila faila e itiiti ifo nai lo 300 Kb
  • Atoatoa mama o mea uma e le manaʻomia polokalama (i le taimi o le tusitusi, pe tupu o le tulaga suia, faʻaaoga VirusTotal)

E fua faʻatasi ma ana galuega. Vagana, ina ia mafai ai e masani, nai lo le tulaga masani, e tatau ona e alu i totonu o le Windows. E mafai ona e siiina le ki luga o le lau komepiuta Free Virtual Keyboard mai le ofisa aloaia //freevirtualkeyboard.com/virtualnaya-klaviatura.html

O le oloa lona lua e mafai ona faʻaeteete i ai, ae aua le saʻoloto, o le Touch It Virtual Keyboard. O ona tomai e matua maoaʻe (e aofia ai le fatuina o au oe lava i luga o le lau keyboard, tuʻufaʻatasia i totonu o le faiga, ma isi), ae i le tulaga masani e leai se gagana Rusia (oe manaʻomia se lolomifefiloi) ma, pei ona ou tusia muamua, ua totogi.

Pin
Send
Share
Send