Pupuni 9 - o le a le mea e te mafaufauina i le faiga fou faʻafoe?

Pin
Send
Share
Send

Le faʻataʻitaʻiga o le Windows 9, lea e faʻamoemoe i lenei tautoulu poʻo le amataga o le taumalulu (e tusa ma isi faʻamatalaga, ia Setema poʻo Oketopa o le tausaga nei) ua na o le tulimanu lava. O le tatalaina aloaia o le OS fou o le a tupu, e tusa ai ma tala, i le vaitaimi mai ia Aperila ia Oketopa 2015 (e eseʻese faʻamatalaga e uiga i lenei mataupu). Lata mai: Windows 10 o le a vave - faitau le iloiloga.

O loʻo ou faʻatalitali mo le tatalaina o le Windows 9, ae mo le taimi nei o loʻo ou faʻamoemoe e faʻamasani i le mea fou o loʻo faʻatali mai mo matou i le faʻafouga fou o le system system. O le faʻamatalaga faʻalauiloa e faʻavae i luga o faʻamatalaga aloaia a Microsoft ma le tele o faʻamatalaga ma tala, ina ia tatou ono le vaʻai i se mea o i luga i le faʻasalalau mulimuli.

Mo tagata e faʻaaoga laulau

Muamua lava, fai mai Microsoft o le Windows 9 o le a avea ma sili atu faauo mo tagata e masani ai komepiuta, e pulea e faʻaaoga le isumu ma le keyboard.

I le Windows 8, e tele laʻasaga na faia e faʻafaigofie ai le lau komepiuta mo tagata e ana papa ma e masani ona tago i laupepa.

Peitai, i se tulaga sa faia lenei mea i le afaina ai o tagata masani PC tagata: le le-so-manaʻomia vaʻaiga muamua pe a utaina, kopiina o elemene vaega e faʻatonutonu i le "Computer Settings", o nisi taimi e faʻalavelave i le vevela itulagi, ma le le lava o masani masani menu i le fou Ofisa - e le o mea uma mea faʻaletonu, ae o le uiga lautele o le tele o latou e fua i lalo i le mea moni o le tagata e tatau ona faia nisi gaioiga mo na galuega na faia muamua i se tasi pe lua kiliki ma aunoa ma le faʻagaioiina le isumu isumu i le itu atoa o le screen.

I le Windows 8.1 Faʻafou 1, o le tele o nei vaivaiga na aveʻesea: na mafai loa ona vave oso i luga o le laulau, tape le vevela, o mataupu o loʻo aliali mai i le fou, faʻamalama 'au faʻamau i talosaga ma se fou fou (tapunia, faʻaititia, ma isi), amata ona tamoe i le le masani polokalame mo le laulau (i le leai o se paʻi lau).

Ma o lenei, I le Windows 9, tatou (PC tagata faʻaaogaina) ua folafola e faia le galulue ma le faʻagaioiga sili atu sili atu faigofie, tatou vaʻai. Le vaitaimi nei, ni suiga e sili ona fuafuaina.

Pupuni 9 Amata Meaʻai

Ioe, i le Windows 9, o le tuai masani masani Start menu o le a aliali mai, e ui lava e te toe fuafuaina, ae masani masani. Fai mai le faʻafanua o le a foliga vaʻaia se mea e pei ona e vaʻaia i le ata o loʻo i lalo.

Pei ona outou vaʻai, i le amataga amataga menu tatou faʻaavanoaina i:

  • Saili
  • Faletusi (Download, Ata, i totonu o le faʻamalama nei e le o maitauina)
  • Lisi Pulea Mea
  • O le aitema "Laʻu komepiuta"
  • Faifai Faʻaaoga Polokalama
  • Tapeina ma toe amataina le komipiuta
  • O le itu saʻo ua tufatufaina mo le faʻatulagaina o faʻaputuga talosaga mo le fou fesoʻotaʻiga - ou te manatu e ono mafai ona filifili poʻo le a le mea e tuʻuina iai.

E foliga mai ia te aʻu e le leaga, ae seʻi o tatou vaai pe faʻafefea ona suia i faiga masani. I le isi itu, o le mea moni, e le o manino atoatoa pe ono aoga le aveeseina o le Amata mo le lua tausaga, ona toe faafoi mai lea - e ono, i le iai o punaoa e pei o Microsoft, e fuafua ai se mea e fuafua muamua mea uma?

Virtual desktop

Faamasinoina e ala i faʻamatalaga maua, Windows 9 o le a faʻaalia mo le taimi muamua virtual desktop. Ou te le iloa pe faʻafefea ona faʻatino, ae ua ou fiafia muamua.

Virtual desktop o se tasi o na mea e mafai ona aoga tele mo i latou e faigaluega i le komupiuta: faʻatasi ma pepa, ata, po o se isi mea. I le taimi lava e tasi, ua leva na i ai foi i le MacOS X ma le tele o ituaiga o ituaiga o Linux. (O le ata i lalo o se faʻataʻitaʻiga mai Mac OS)

I Windows, e mafai nei ona e galue ma le tele o laupepa e faʻaaogaina polokalame mai isi vaega, lea na ou tusia e uiga i le tele o taimi. Peitaʻi, i le mea moni o le galuega o ia polokalame e masani ona faʻatinoina i ni auala faigata, e manaʻomia tele pe alualu i luma (tele faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina le explorer.exe), pe latou te le o galue atoa. Afai o le autu e manaia, ona mafai lea ona e faitau mai: Polokalama mo le Windows virtual desktop

O le a ou faatali mo mea o le a faʻaalia mai ia i matou i lenei itu: masalo o se tasi lenei o sili ona manaia fou mo aʻu lava.

O le a se isi mea e fou?

I tua atu o le ua uma ona lisiina, matou te faatalitalia se tele o suiga ile Windows 9, ia ua uma ona iloa:

  • Faʻalauiloa Metro talosaga i faʻamalama i luga o le laupepa (ua mafai nei ona faia e faʻaaoga ai isi polokalame).
  • Ua latou tusia o le itu taumatau (Charms Bar) o le a mou ese atoa.
  • E faʻatoa tatalaina lava le Windows 9 i le vaega 64-bit.
  • Faʻaleleia le puleaina o mana - e mafai ona faʻaogaina e le masini se tasi i le siʻitia auala i le uta maualalo, o le iʻuga - o se faʻafilemu puʻupuʻu ma malulu ma le umi o le ola.
  • Ni taga fou mo le Windows 9 tagata faaaoga luga papa.
  • Lelei tele faʻatasi ma tautua i ao.
  • O se auala fou e faʻagaioi ai i totonu o le faleoloa Windows, faʻapea foi ma le tomai e sefe ai le ki i luga o le USB flash drive i le ESD-RETAIL format.

E pei e leai se mea na galo ai. A iai se mea, faʻaopopo le faʻamatalaga e te iloa i tala. E pei ona tusia e nisi lomiga faaeletoroni, o lenei pa'ū Microsoft o le a amata ai ana polokalame tau maketi e faatatau i le Windows 9. Ia, ma le tatalaina o le lomiga lomiga, o le a avea aʻu ma se tasi o muamua e faapipii ma faʻaali atu i ana au faitau.

Pin
Send
Share
Send