Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le komepiuta i luga ole Initaneti

Pin
Send
Share
Send

Na e faʻatau se komipiuta ma le iloa le auala e faʻafesoʻotaʻi ai i le Initaneti? E mafai ona ou faʻapea o oe o le ituaiga o tagata fou faʻaaogaina ma taumafai e fesoasoani - O le a ou faʻamatala auiliili pe faʻapefea ona mafai ona faia lea i mataupu eseese.

Faʻalagolago i tuutuuga (e manaʻomia le Initaneti i le fale pe i le fale, i galuega pe o se isi mea), nisi filifiliga filifiliga atonu e sili atu sili ona lelei nai lo isi: O le a ou faamatala le lelei ma le le lelei o 'eseʻese ituaiga o Initaneti mo se laptop.

Faʻafesoʻotaʻi lau komipiuta i lau fale Initaneti

O se tasi o mataupu e masani ai: o oe ua i ai se komepiuta komepiuta ma le Initaneti i le fale (ma atonu e leai, o le a ou taʻu atu ia te oe e uiga foi i lenei mea), oe faʻatau se laptop ma manaʻo e alu i luga o le initaneti ma mai ai. O le mea moni, o mea uma e amata uma iinei, ae na ou fetaiai ma tulaga o taimi na faʻatau ai e se tagata le 3G modem mo se laptop i le fale ma se laina tuʻufaʻatasi i le Initaneti - e le manaʻomia lea.

  1. Afai ua i ai sau fesoʻotaʻiga Initaneti i lau komepiuta i le fale - i lenei tulaga, o le filifiliga sili ona lelei o le faʻatauina o se Wi-Fi router. E tusa o le a lea ma pe faʻafefea ona galue, na ou tusia auiliili i totonu o le tusitusiga O le a le Wi-Fi router. I tulaga lautele: e tasi le taimi e faʻatau ai se masini e le taugofie, ma maua avanoa i le Initaneti e aunoa ma se mea mai se komepiuta feaveaʻi, papaʻu poʻo le telefoni. o le komepiuta komipiuta, e pei lava ona i ai muamua, e maua ai foʻi le fesoʻotaʻiga, ae i uaea. I le taimi lava e tasi, totogi mo le Initaneti pei o le taimi muamua.
  2. Afai e leai se Initaneti i le fale - O le filifiliga sili i lenei tulaga o le faʻafesoʻotaʻi se uaea i le fale Initaneti. A maeʻa lena mea, e mafai e oe ona faʻafesoʻotaʻi le laupepa i le faʻaaogaina o se uaea uaea i luga ole komipiuta masani (o le tele o komipiuta o loʻo i ai le network card connect, nisi models e manaʻomia se adapter) pe, pei o le faʻaaliga muamua, faʻaopopo faʻaopopo foi se Wi-Fi router ma faʻaaoga se uaea uaea i totonu o le fale mautotogi poʻo le fale o le fesoʻotaʻiga.

Aisea ou te fautuaina ai faʻasalalauga uaea ulufale atu mo le faʻaaogaina i le fale (ma le filifiliga o se leirkabel router pe a tatau ai), ae le o le 3G poʻo le 4G (LTE) modem?

O le mea moni o le uaea initaneti e televave, taugofie ma e le faʻatapulaaina. Ma i le tele o itu, o le tagata e manaʻo e download ata tifaga, taʻaloga, matamata vitio ma le tele o isi, e aunoa ma le mafaufau i se mea, ma o lenei filifiliga e lelei tele mo lea.

I le tulaga o 3G modems, o le tulaga e fai si ese (e ui o mea uma e foliga foliga manaia i le polosiua): faatasi ai ma le totogifuapauina tutusa masina, tusa lava poʻo le a le tautua, o le ae mauaina le 10-20 GB o feoaiga (5-10 ata tifaga i tulaga masani masani pe 2-5 taʻaloga) aunoa ma le saoasaoa faʻatapulaʻa i le ao ma le faʻatapulaaina i le po. I le taimi lava e tasi, o le saoasaoa o le a maualalo ifo nai lo i se uaea fesoʻotaʻiga ma o le a le mautu (e faʻalagolago i le tau, le numera o tagata e tasi e fesoʻotaʻi i le Initaneti, faʻafitauli ma tele isi mea).

Sei o tatou fai atu le mea lenei: aunoa ma le popole i le saoasaoa ma manatu e uiga i le faʻaaluina o feoaiga, o le a le mafai ona e galue ma se 3G modem - o lenei filifiliga e talafeagai pe a leai se avanoa e faia ai uaealesi Initaneti pe manaʻomia le avanoa i soʻo se mea, ae le naʻo le fale.

Initaneti mo le taumafanafana cottages ma isi nofoaga

Afai e te manaʻomia le Initaneti i luga o le laptop i le atunuʻu, i le cafe (e ui lava e sili atu le mauaina o se cafe ma le Wi-Fi) ma soʻo se isi mea - ona e tatau lea ona vaʻai i le 3G (po o le LTE) modems. A e faʻatau se 3G modem, o le ae maua le Initaneti i luga o le komepiuta feʻaveaʻi i soʻo se mea o i ai se inisiua o se tautua.

O tau o Megafon, MTS ma Beeline mo ia Initaneti e toetoe lava a tutusa, faʻapea ai ma aiaiga. Vagana Megafon ua "po o le po" fesuiai i le itula, ma tau ua sili teisi maualuga. E mafai ona e suʻesuʻeina le tau i luga o upega tafaʻilagi aloaʻia a kamupani.

Lea 3G modem e sili atu?

E leai se tali manino i le fesili lenei - le modem o soʻo se telecom operator atonu e sili atu mo oe. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le lelei le MTS i loʻu atunuʻu fale, ae o Beeline e lelei. I le fale, o le sili sili faʻalelei ma le saoasaoa faʻaalia se megaphone. I laʻu galuega mulimuli, MTS ua leai se tauvaga.

Sili ona lelei, pe a fai e te iloa saʻo le mea e te faʻaaogaina ai le Initaneti ma siaki pe faʻafefea tagata taʻitasi "ave" (faatasi ai ma le fesoasoani a uo, mo se faʻataʻitaʻiga). Soʻo se onapo nei telefoni e talafeagai mo lenei mea - a uma, latou faʻaaoga le Initaneti pei o luga o modems. Afai e te vaʻaia o se tasi e vaivai le faʻailo faailo, ma o le mataitusi E (EDGE) e aliali mai luga o le faʻailo malosi le faailo ae le o le 3G poʻo le H, pe a faʻaaoga le Initaneti, o faʻatonuga mai le Google Play faleoloa poʻo le AppStore ua faʻasolo mai mo taimi umi, ona sili ai lea ia aua le faʻaaogaina tautua a lenei faʻatautaia i lenei nofoaga, tusa lava pe e te fiafia i ai. (Ile ala, e sili atu le lelei faʻaaogaina apalai faapitoa mo le fuafuaina o le saoasaoa o le Initaneti, mo se faʻataʻitaʻiga, Initaneti Speed ​​Meter mo Android).

Afai o le fesili pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se laupepa i le Initaneti e te fiafia i ai i se isi auala, ma ou te leʻi tusia e uiga i ai, faamolemole tusi e uiga i ai i le faʻamatalaga, ma o le a ou tali atu.

Pin
Send
Share
Send