CD susunuina polokalama

Pin
Send
Share
Send


O le faʻatupuina o sipela o se lauiloa faiga, o le faʻaiuga o le tagata faʻaaogaina e mafai ona susunuina soʻo se mea e manaʻomia i se CD poʻo DVD faʻasalalauga. Ae paga lea pe o le mea e lelei ai, o nei aso e faʻalauiloa ofo atu le tele o fofo eseese mo nei faʻamoemoe. O le aso o le a tatou faʻamuamua ai le sili ona lauiloa ina ia mafai ai ona e filifili saʻo le mea e fetaui ma oe.

Le autu taulai o polokalame mo susunuina tisiketi mafai eseese: e mafai ona avea ma fale mea faigaluega ma le tomai e faamaumau eseese ituaiga o drive tisiki, se tomai faapitoa gaosi oloa, se vaapiapi tapulaa talosaga, mo se faataitaiga, na o le mu o DVD. Ole mafuaʻaga lena, filifili le saʻo mea e susunu ai, e tatau ona e amata mai i ou manaʻoga i lenei vaega.

Ultraiso

Tatou amata i le sili ona lauiloa polokalama faakomepiuta mo le susunuina tisiketi ma galulue faʻatasi ma ata - o le UltraISO lenei. Atonu e le iloga le polokalama e le faʻailoaina i se vaʻaiga fou, faʻalelei foliga, ae o mea uma e mou atu ile malamalama o lona aoga ma ana gaioiga.

Lenei e le gata mafai faʻamaumau tisiketi, ae faʻatino foʻi galuega ma taʻavale kiliva, taʻavale tafailagi, faʻaliliu ata ma sili atu.

Lesona: Faʻafefea ona mumu se ata i le disk i le UltraISO

Sii mai le UltraISO

Meafaigaluega DAEMON

O le mulimuli i le UltraISO o se mea lauiloa tele meafaigaluega mo le faʻamauina o faʻamatalaga i flash flash ma disk, faʻapea foi ma le galue ma ata - DAEMON Tools. E le pei ole UltraISO, o le DAEMON Tools developer e leʻi taulaʻi atu i le faʻagaioia, ae o loʻo iai se tele o taumafaiga i le atiaʻeina o le polokalame.

Sii maia i le DAEMON Tools

Ava 120%

E lua ni faʻamatalaga o le 'ava, ma faʻapitoa lava le 120% le totogi, ae o loʻo iai le taimi faʻamasino fua. Ava 120% o se mea faigaluega malosi faʻataʻitaʻia e le gata i le faʻamamaina o suauʻu, ae o le fausiaina foi o se tafailagi tafailagi, faia o ata, faʻaliliuina ma sili atu tele.

Sii mai le polokalame Alcohol 120%

Nero

Tagata e ana le gaoioiga o loʻo fusifusia i le faʻamauina o ni mea faasee vaʻalele, o le mea moni, o loʻo malamalama i se mea mamana meafaigaluega pei o Nero. E le pei o polokalame e tolu na taʻua i luga, e le o se tuʻufaʻatasia lea mea, ae o se fofo faʻapitoa mo le faʻamuina o faʻamatalaga i luga o se auala.

E fausia ai le puipuia tisiketi ma le faigofie, e mafai ai ona e galue ma vitio i le fausia-i faatonu ma susunuina i se aveina, faia atoa-ufiufi faavaa mo uma le disc lava ia ma le pusa o le a sefe, ma sili atu. O Nero o se tali lelei mo tagata faʻaaoga oe, i le malamalama o latou tiute, o loʻo faʻamalosia e faʻamau soʻo se tele o faʻamatalaga i CD ma DVD ala o faasalalauga.

Sii mai Nero

Imgburn

E le pei o se tuʻufaʻatasiga pei o Nero, ImgBurn o se puʻupuʻu ma faʻapena foi mea totino leai se aoga mo susunuina tisiketi. Lelei feagai ma le fausiaina (kopiina) o ata ma o latou puʻeina, ma o loʻo faʻaalia pea le alualu i luma o le galuega o le a tumau pea i luga i le taimi nei ma le maeʻa ma le gaioiga o gaioiga.

Sii mai ia ImgBurn

CDBurnerXP

Ole isi mea faigaluega e leai se totogi mo le faʻamamaina o tisiketi mo le Windows 10 ma lalo ifo o lenei OS, ae le pei o ImgBurn, faʻaogaina i se sili atu manaia laʻasaga.

Fetaui lelei mo le susunuina CD ma DVD, mafai ona faʻaaogaina mo le puʻeina ata, faʻamautu se kopi manino o faʻamatalaga i taʻavale faʻaaoga lua taʻavale. Faatasi ai ma nei foliga vaʻaia uma, e faigofie le CDBurnerXP ma e tufatufaina leai se totogi, o lona uiga e mafai ona fautuaina ma le saogalemu mo le faʻaaogaina o le fale.

Lesona: Faʻafefea ona mumu se faila i le CDBurnerXP

Sii mai le CDBurnerXP

Ashampoo susunuina potu

Toe foʻi i le mataupu o polofesa polokalama fofo mo le susunuina tisiketi, e taua le taʻua o Ashampoo Burning Studio.

Ole mea faigaluega e maua ai le malosi atoa mo muamua galuega ma ata ma tisiki: pueina ituaiga eseese o taʻavale laser, faʻaleleia o faila ma le gafatia e toe faʻaleleia, faia ni ufiufi, fatufatu ma pueina ata, ma sili atu. E moni e leai se mea fua, ae e matua faʻamatalaina lona tau.

Sii mai le Ashampoo Burning Studio

Masini na fufuluina

O le BurnAware e faʻatusatusa laupepa i le CDBurnerXP: e tutusa lava la latou galuega, ae o le Ofisa e faʻamanuiaina pea BurnAware.

Lesona: Faʻafefea ona Mu Musika i le Tisini i le BurnAware

Sii mai le BurnAware

O le tusi talosaga ua i ai se sao fua faʻaavanoa o le a faʻatagaina oe e faʻatino galuega lavelave ma faʻamama tisiki, faʻatinoina ni galuega eseese ma faʻatusa faila, maua faʻamatalaga auiliili e uiga i taʻavale e fesoʻotaʻi i le komipiuta, ma sili atu.

Astroburn

Astroburn o se faigofie meafaigaluega mo le susunuina tisiketi mo Windows 7, e le o le mamafa i foliga le aoga. O le mea autu o tagata atiaʻe ile faigofie ma se laupepa fou. Faʻatagaina oe e puʻeina ituaiga eseese o tagi, faʻamautu kopiina, faia ni ata faila ma sili atu. E faʻatumu le polokalame i se laʻasaga fua, peitaʻi, o le a unaʻia ai le tagata faʻatau e totogi se tasi.

Sii mai Astroburn

DVDFab ma maua

DVDFab o se lauiloa polokalama i ona liʻo mo susunuina vitio i se alualu i luma disc.

Faʻatagaina oe e aveese atoa faʻamatalaga mai se mea e tepa ai i fafo, faʻaliliuina atoatoa faila faila, faatino ma vavaeina, susunu faamatalaga i le DVD ma sili atu. E faʻaauupegaina i se sili ona lelei fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Rusia, faʻapea foʻi ma le maua fua o le saʻolotoga i le 30-aso lomiga.

Sii mai le DVDFab

DVDStyler

Ma le isi, o le a avea ma DVD. E pei foi o le DVDFab, DVDStyler o se atoatoa DVD susunuina polokalama faakomepiuta. I totonu o foliga sili ona lauiloa, e aoga le faʻailoaina o se meafaigaluega mo le fausiaina o se DVD menu, faʻamatalaga auiliili ma leo leo, faʻapea foi ma le faʻatulagaina o se gaioiga. Ma ona gafatia uma, DVDStyler e matua leai se totogi.

Lesona: Faʻafefea ona Maliu Vitio i se Tisiketi i DVDStyler

Sii mai le DVDStyler

Xilisoft DVD Foafoa

O le mea faigaluega lona tolu i le vaega faʻatau "uma mo galulue ma DVD." Lenei o le tagata faʻamoemoe o loʻo manaʻomia se seti atoa o faʻatulagaina ma mea faigaluega e amata ai e ala i le fausiaina o se lisi mo le lumanaʻi DVD ma faʻaiʻu i le tusia o le faʻaiuga i le disk.

E ui i le leai o se gagana Rusia, o le polokalama e matua faigofie e faʻaaoga, ma o se tele filifiliga o faʻamama ata ma pupuni filifiliga filifiliga o le a maua ai e tagata faaaoga avanoa mo mafaufauga.

Siiʻe le Xilisoft DVD Foafoa

Laititi cd tusitala

Laititi CD Tusitala o, toe, o se faigofie talosaga mo susunuina musika i tisiketi, tifaga ma soʻo se faila faila, faʻatatau i le faʻaaogaina fale.

I se faʻaopopoga i le naʻo le susunuina faʻamatalaga, iinei e mafai ona e faia ni bootable ala o faʻasalalauga o le a faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻapipiʻi ai se gaioiga faʻagaioiga i luga o se komepiuta. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se mea taua tele - o le faʻapipiʻi o lenei oloa i luga o komipiuta e le manaʻomia.

Sii mai Laitiiti CD Tusitala

Infraracorder

InfraRecorder o se mea talafeagai ma atoatoa-faʻaogaina meafaigaluega mo susunu tisiki.

E tele mea e tutusa ai le gaioiga ma le BurnAware, e faʻatagaina oe e tusi ni faʻamatalaga i se taʻavale, fausiaina se leo leo, DVD, faʻatulaga kopiina le faʻaaogaina o ni lua se lua, faia se ata, faʻamaumau ata ma sili atu. E i ai le lagolago mo le gagana Rusia ma e tufatufaina leai se totogi - ma o se mafuaʻaga lelei lea e taofi ai le filifiliga mo se tagata masani.

Sii maia InfraRecorder

ISOburn

O le ISOburn e matua faigofie lava, ae i le taimi lava e tasi aoga polokalama mo le faʻamauina o ata ISO.

O le mea moni, o galuega uma ma lenei mea faigaluega e faʻatapulaʻaina i le tusia o ata i le tisiki ma se laʻititi seti o faʻaopoopo faʻatulagaina, ae o lona autu aoga lea. Ma le isi, o le polokalama e tufatufaina atoa e aunoa ma se tau.

Sii mai le ISOburn

Ma i le faaiuga. O le aso ua e aʻoaʻoina e uiga i polokalame le eseʻesega mo le susunuina o sipaka. Aua le fefe e taumafai: ua latou maua uma se faʻataʻitaʻiga, ma o nisi o latou ua tufatufaina atoa e aunoa ma ni tapulaa.

Pin
Send
Share
Send