Faʻafefea ona seti se upu faataga mo Wi-Fi i luga ole TP-Link router

Pin
Send
Share
Send

O lenei taʻiala o le a taulaʻi i ai le faʻatulagaina o se password i le TP-Link routers uaealesi network. E tutusa lelei mo faʻataʻitaʻiga eseese o lenei router - TL-WR740N, WR741ND poʻo le WR841ND. Ae peitai, i luga o isi faʻataʻitaʻiga o mea uma e faia i se auala faʻapena.

O le a lenei mea mo? Muamua lava, ina ia aua neʻi maua e tagata ese le avanoa e faʻaogaina ai lau fesoʻotaʻiga uaealesi (ma ua e leiloa le saoasaoa o le Initaneti ma le mautu ona o lenei). I se faʻaopopoga, o le faʻatulagaina o se password i luga o le Wi-Fi o le a fesoasoani foi e aloese mai le ono avanoa i au faʻamatalaga na teuina i lau komepiuta.

Faatulagaina se uaealesi upu faataga i luga TP-Link routers

I lenei faʻataʻitaʻiga, o le a ou faʻaaogaina le TP-Link TL-WR740N Wi-Fi router, ae i luga o isi faʻataʻitaʻiga o laʻasaga uma e tutusa uma. Ou te fautuaina le setiina o se upu faataga mai le komepiuta e fesoʻotaʻi i le router e faʻaaogaina se uaea uaea.

Le faʻamaumauga o faʻamatalaga mo le ulufale atu i le TP-Link router setting

O le mea muamua e tatau ona fai, o le alu i totonu o tulaga o le router, mo lenei faʻalauiloa le browser ma ulufale i le tuatusi 192.168.0.1 poʻo tplinklogin.net, o le username ma upu faʻatonu tulaga e pule (O nei faʻamatalaga o loʻo i luga o le faʻapipiʻi i tua o le masini. Faʻamolemole e matau o le tuatusi lona lua e galue ai, e tatau ona tape le Initaneti, e na ona mafai ona e aveʻesea le tautua a le tautua mai le router).

Ina ua uma log masuk, o le a ave oe i le itulau autu o le TP-Link faʻatulagaina upega tafailagi. Gauai totoʻa ile lisi ile itu tauagavale ma filifili le "Wireless mode".

I luga o le itulau muamua, "Leai Nofoaga", e mafai ona suia le igoa o le SSID network (lea e mafai ai ona e iloga ese ai ma isi fesoʻotaʻi uaealesi network), faʻapea foi ma suia le auala, poʻo faʻagaioiga auala. (E mafai ona faitau e uiga i le suia o le auala iinei).

Ina ia mafai ona setiina se upu faataga i luga o le Wi-Fi, filifili le "Leoleoina Puipuiga" vaega.

Lea e mafai ona e setiina se faʻamatalaga upu mo Wi-Fi

I luga o le Wi-Fi puipuiga tulaga itulau, e mafai ona filifilia ni filifiliga filifiliga; ua fautuaina e faʻaaoga WPA-Personal / WPA2-Personal e pei ona sili ona puipuia. Filifili lenei mea, ona i ai lea i le "PSK Password" fanua, ulufale atu i le faʻatonu password, lea e tatau ona aofia ai ia le itiiti ifo ma le valu mataitusi (aua le faʻaogaina le mataitusi Cyrillic).

Ona sefe ai lea le tulaga. Na pau lava lena, o le Wi-Fi password tuʻuina atu e lau TP-Link router ua seti.

Afai na e suia nei tulaga faʻavavevave, ae i le taimi o la latou talosaga, o le fesoʻotaʻiga ma le router o le a motusia, lea e ono foliga o se tautau web interface poʻo se mea sese i le browser. I lenei tulaga, e tatau ona e toe fesootai i le uaealesi network, ua uma ma le fou nofoaga. Ole isi faʻafitauli e mafai ona iai: O fesoʻotaʻiga ole 'upega tafaʻilagi o loʻo teuina i totonu o lenei komepiuta e le ausia mea o manaʻoga o lenei upega.

Pin
Send
Share
Send