CollageIt - ata faʻaolaina ata faia

Pin
Send
Share
Send

O le faʻaauauina o le autu o polokalame ma auaunaga ua mamanuina e teuteu ai ata i auala eseese, ou te tuʻuina atu se isi polokalame faigofie e mafai ai ona e faia se koleti o ata ma download i lalo e leai se totogi.

E le o tele foi se aoga i le polokalame CollageIt, ae atonu e fiafia foʻi iai se isi: e faigofie lava ona faʻaoga ma soʻo se tasi e mafai ona tuʻuina lelei ata i luga o le laupepa faʻatasi ma ia. Pe atonu e naʻo ou te le iloa faʻaaoga ni polokalame, talu ai o le 'upega tafaʻilagi aloaʻia faʻaalia galuega talafeagai lelei ma. E ono fiafia foi: Faʻafefea ona fai se kolisi luga o le lugalaina

Faʻaogaina CollageIt

O le faapipiiina o le polokalama e taua, o le polokalama faʻapipiʻi e le ofoina atu se mea faʻaopopo ma le le talafeagai, e mafai ai ona e toʻafilemu oe i lenei mea.

O le mea muamua o le a e vaʻaia pe a uma ona faʻatuina CollageIt o le faamalama mo le filifilia o se auivi mo le lumanaʻi collage (e mafai ona suia i taimi uma pe a uma filifili). I le ala, e le tatau ona gauai atu i le numera o ata i le tasi kolisi: e tuutuuga ma i le faagasologa o le galuega mafai ona suia i le tasi e te manaʻomia: afai e te manaʻo ai, o le ai ai se kolisi o 6 ata, ma afai e tatau ai - o le 20.

Ina ua uma ona filifilia se faʻatusa, o le a tatalaina le faʻamalama autu o le faʻamalama: le itu tauagavale o loʻo iai uma ata o le a faʻaaogaina ma mea e mafai ona e faʻaopopoina i le faʻaaogaina o le "Add" button (i le tulaga masani, o le ata muamua faʻaopopo o le a faʻatumuina uma avanoa avanoa i le kolisi. Ae e mafai ona suia uma nei mea , na o le tosoina o le ata manaʻomia i le tulaga e manaʻo i ai), i le ogatotonu - o se vaʻaiga muamua o kolisi i le lumanaʻi, i le itu taumatau - o filifiliga mo le auivi (e aofia ai ma le numera o ata i le template) ma, i luga o le "Photo" tab - o filifiliga mo ata na faʻaaogaina (frame, shadow).

Afai e te manaʻo e sui le mamanu, kiliki "Filifili Template" i le pito i lalo, e faʻatulaga tulaga mo le ata mulimuli, faʻaaoga le "Itulau Setup" aitema, lea e mafai ai ona suia le lapoʻa, folasaga, faʻaiuga o le kolisi. O le 'au faʻataʻapeʻapeina ma faʻafefiloi faʻamau filifili se' auivi faʻataʻamilomilo ma faʻafuaseʻi ata.

O le mea moni, e mafai ona e fetuʻutuʻunaʻia tulaga o le laupepa - faʻasolosolo, ata poʻo se lanu mautu, mo lenei, faʻaaoga le "Background" faʻamau.

A maeʻa le galuega, kiliki le Faʻamau faʻamau, le mea e te mafai ai ona sefe le kolisi ma mea e manaʻomia. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le faʻatauaina filifiliga i Flickr ma Facebook, faʻatulaga o se pepa puipui i luga o lau laupepa ma lafo ile imeli.

E mafai ona e siiina le polokalame i luga o le tuatusi 'upega tafaʻilagi aloaia //www.collageitfree.com/, o loʻo avanoa i faʻamatalaga mo Windows ma Mac OS X, faʻapea foʻi mo le iOS (e leai foi se totogi, ma, i loʻu manatu, sili atu le aoga faʻaaliga), o lona uiga, fai collage mafai i luga o iPhone ma iPad.

Pin
Send
Share
Send