Best laptop mo le 2014 (amataga o le tausaga)

Pin
Send
Share
Send

I le tausaga a sau, o loʻo matou faʻamoemoe foʻi i le tulaʻi mai o le tele o laupepa fou, o se manatu e mafai ona mauaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le vaʻai i tala fou mai le CES 2014 Consumer Electronics Show. Full HD ua suia e le 2560 × 1440 matrices ma e sili atu foi, le lautele faʻaaogaina o SSD i komepiuta feaveaʻi ma loli, o nisi taimi faʻatasi ai ma lua OS (Windows 8.1 ma Android).

Faʻafouga: Luga komepiuta sili 2019

Ia e pei ona mafai, o i latou o loʻo mafaufau e faʻatau se komepiuta komipiuta i aso nei, i le amataga o le 2014, ua naunau i le fesili poʻo le fea laptop e faʻatau i le 2014 mai ia ua uma ona faʻatau atu. Lenei o le a ou taumafai e puʻupuʻu mafaufau i ata sili ona manaia mo le tele o mafuaʻaga. O le mea moni, o mea uma e naʻo le manatu a le tusitala, ma se mea e te ono le malie i ai - i lenei mea, faʻafeiloaʻi i manatu. (Me fiafia: Taʻaloga komepiuta 2014 ma le lua GTX 760M SLI)

ASUS N550JV

Na ou filifili e tuu muamua lenei laptop. E moni, e lelei le Vaio Pro, e sili le MacBook, ma e mafai ona e taʻalo i luga ole Alienware 18, ae afai tatou te talanoa e uiga i komepiuta feʻaveaʻi e tele tagata e faʻatau i le averesi o tau ma mo feau masani o galuega ma taʻaloga, ona avea lea ole laptop ASUS N550JV ose tasi o sili ofo i le maketi.

Vaʻai mo oe lava.

  • Quad-core Intel Core i7 4700HQ (Haswell)
  • Mata 15.6 inisi, IPS, 1366 × 768 poʻo le 1920 × 1080 (e faʻatatau i le faʻasalalauga)
  • Le aofaʻi o RAM mai i le 4 i le 12 GB, ua mafai ona e faʻapipiʻiina 16
  • Vaʻaia ata faʻapitoa GeForce GT 750M 4 GB (faʻatasi tuʻufaʻatasia Intel HD 4600)
  • Ia maua se Blue-Ray poʻo DVD-RW

Tasi lenei o uiga taua e tatau ona e faʻaeteete i ai. E le gata i lea, o loʻo faʻapipiʻi se subwoofer fafo i le komepiuta feoaʻi, o loʻo avanoa uma fesoʻotaʻiga ma uafu.

Afai o se vaʻaiga i mea faʻapitoa faʻapitoa fai mai laʻititi ia te oe, ona puʻupuʻu lea: o se laptop malosi lava lea ma le sili ona mata, ao e taugofie: o lona tau o 35-40 afe rubles i le tele trim trim. O le mea lea, afai e te le manaʻomia le compactness, ma o le ae le o le tauaveina se komepiuta i soo se mea, o lenei filifiliga o le a avea ma sili ona lelei filifiliga, faʻaopopo, i le 2014 o lona tau o le a pa'ū pea, ae o le gaosiga o le a tumau mo le tausaga atoa mo le tele o galuega.

MacBook Air 13 2013 - o le sili laptop mo le tele o mafuaʻaga

Aua le manatu, e leʻo aʻu o ni tagata fiafia ile Apple, e leai sau iPhone, ma sa ou galue i loʻu olaga atoa (ma e faʻaauau pea, ono) i luga o le Windows. Ae, e ui lava i lea, ou te talitonu o le MacBook Air 13 o se tasi o sili sili ona lelei laptop aso nei.

E malie tele, ae tusa ai ma le tulaga o le Soluto tautua (Aperila 2013), o le 2012 MacBook Pro faʻataʻitaʻi na avea ma "sili ona faatuatuaina komepiuta i luga o le Windows" (o le mea lea, i luga o le MacBook o loʻo i ai le avanoa aloaʻia e faʻatulagaina ai Windows o le lona lua o gaioiga).

O le 13-inisi MacBook Air, i le muamua fetuunaiga, mafai ona faʻatauina mo le tau amata i le 40 afe. E le laititi, ae vaʻai poʻo le a le mea ua faʻatau mai mo lenei tupe:

  • E matua malosi mo lona lapoa ma mamafa lapopoa. E ui lava i uiga faʻapitoa na fai mai ai nisi tagata, pei o le "E mafai ona ou faʻaputuputu se telefoni feaveaʻi komepiuta mo le 40,000," o lenei o se mea e puʻeina tele, aemaise lava i le Mac OS X (ma i le Windows foi). Tuʻuina atu faʻatinoga Flash drive (SSD), Intel HD5000 graphic controller, lea e te le maua i se mea, ma le fetuutuunai faʻalelei o le Mac OS X ma le MacBook.
  • O le a alu i ai taaloga? Latou te mafaia. O le tuʻufaʻatasia Intel HD 5000 ua faʻatagaina oe e tamoe tele (e ui lava mo le tele o taʻaloga o le a tatau ona e faʻapipiʻiina Windows) - e aofia ai, e matua mafai lava le taʻalo i le Battlefield 4 i tulaga maualalo. Afai e te manaʻo e maua se lagona mo taʻaloga MacBook Air 2013, ulu atu i le "HD 5000 Gaming" i lau YouTube sailiga.
  • Ole ola paʻu moni e aapa ile 12 itula. Ma o se isi mea taua: o le numera o le maa e faʻatagaina taamilosaga e tusa ma le tolu taimi maualuga atu nai lo luga o le tele o isi lapisi.
  • Sili-lelei faia, ma se mamanu faʻalelei mo le toʻatele, faʻatuatuaina ma mama masini.

E toʻatele e ono faʻatau mai se MacBook mai se mea e le masani ai - Mac OS X, ae pe a uma le vaiaso pe lua e faʻaaogaina, ae maise lava pe afai e te laititi i le faitauina o mea e uiga i le faʻaaoga (taga, ki, ma isi mea), o le ae iloa ai o se tasi lea o le tele faigofie mea mo le averesi tagata faʻaaoga. Oe o le a mauaina le tele o mea e tatau ai mo lenei OS, mo nisi maoti, aemaise vaapiʻaina faʻapitoa Rusia polokalama, e tatau ona e faʻapipiʻi Windows. I se aotelega, i loʻu manatu, o le MacBook Air 2013 o le sili, pe sili atu o se tasi o le sili laptop laupepa i le amataga o 2014. By the way, iinei e mafai foi ona aofia ai le MacBook Pro 13 ma le Retina faʻaali.

Sony Vaio Pro 13

Notebook (ultrabook) Sony Vaio Pro ma le 13-inisi screen e mafai ona taua o le sui o le MacBook ma lana tagata tauva. E tusa e latalata atu (teisi maualuga atu mo se faʻatulagaina tutusa, lea, e ui i lea, ua leai se faʻasoa) o se tau tutusa, lenei laptop feaveai i luga o le Windows 8.1 ma:

  • Malamalama nai lo MacBook Air (1.06 kilokalama), o lona uiga, o le mama lapoʻa ma se laupepa tele mai ia i latou o loʻo faʻatau atu;
  • O loʻo iai se sapalaia laconic design, faia i le carbon fiber;
  • Faʻauʻuina i le maualuga-tulaga lelei ma pupula mata pa mata Full HD IPS;
  • E galue i luga ole maa mo le 7 itula, ma sili atu ma le faʻatauina o se isi mea.

I se tulaga lautele, o se sili-puʻupuʻu, mama ma maualuga-tulaga lelei laptop, lea o le a tumau pea i le atoa 2014. I nai aso talu ai, na faʻamatuʻuina mai ai le faʻamatalaga auiliili o lenei komipiuta ile ferra.ru.

Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro ma ThinkPad X1 Carbon

O masini komepiuta e lua a le Lenovo e matua eseʻese masini, ae tatau ona iai uma i le lisi lea.

Lenovo Manatu Manatu Yoga 2 Pro suia se tasi o le muamua Yoga api transformers. O le faʻataʻitaʻiga fou e faʻaaogaina SSD, Haswell ma le IPS screen ma se iugafono o le 3200 × 1800 pixels (13.3 inisi). Tau - mai le 40 afe ma luga atu, fuafua i le faʻatulagaina. Ma le isi, ole laptop e alu ile 8 itula e aunoa male toe faʻafouina.

Lenovo Mafaufauga mafaufau X1 Uʻamea o se tasi lea o pisinisi sili ona lelei laptop komipiuta i aso nei ma, e ui lava e le o le faʻataʻitaʻiga fou lea, e tumau pea le talafeagai i le amataga o le 2014 (e ui lava, masalo, o le a tatou faʻatali mo lona faʻafouina lata mai). O lona tau e amata foi ile faʻailoga o le 40 afe rubles.

O le komepiuta feaveaʻi ma le 14-inisi screen, SSD, eseese filifiliga mo Intel Ivy Bridge processor (3rd tupulaga) ma mea uma e masani ai le vaʻai i ultrabooks o aso nei. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se sikaili tamatamai lima, o se puipuiga mautu, lagolago mo Intel vPro, ma nisi faʻaleleia atili o loʻo i ai i totonu o le 3G module. O le ola paʻaga e sili atu nai lo 8 itula.

Acer C720 ma le Samsung Chromebook

Na ou filifili loa e faʻauma le tusitusiga e ala ile taʻua o se tulaga masani ile Chromebook. Leai, ou te le ofoina atu e faatau lenei masini, e pei o le komepiuta, ma ou te le manatu o le a ofi ai le toatele, ae o nisi faamatalaga, ou te manatu, o le a aoga. (I le ala, na ou faatauina au lava mo nisi faataʻitaʻiga, o lea afai ei ai ni au fesili, fesili).

Talu ai nei, Samsung ma Acer Chromebook (ae ui i lea, Acer e le avanoa i soo se mea, ma e le ona sa faʻatauina, e foliga mai latou te leʻi aumaia) faʻatoa amata ona faʻatau atu i Rusia ma Google o loʻo matua faʻamalosiina i latou (o loʻo iai isi faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le HP). O le tau o nei masini e tusa ma le 10 afe rubles.

O le mea moni, o le OS faʻapipiʻi i le Chromebook o le Chrome browser, mai talosaga e mafai ona faʻapipiʻi ai ia i totonu o le Chrome faleoloa (e mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se komipiuta), e le mafai ona faʻapipiʻi Windows (ae o loʻo iai se filifiliga mo Ubuntu). Ma e le mafai ona ou mafaufauina pe o lenei oloa o le a lauiloa i lo tatou atunuʻu.

Ae, afai e te vaʻavaʻai i le mea fou CES 2014, o le ae vaʻaia, o le tele o taʻutaʻua gaosi oloa ua folafola e tatalaina a latou chromebooks, Google, pei ona ou taʻua, o loʻo taumafai e faʻasalalau atu ia latou i lo tatou atunuʻu, ma i le USA Chromebook faʻatau atu mo le 21% o fefaʻatauaʻiga komipiuta uma i le taimi ua tuanaʻi. tausaga (O fuainumera o loʻo finau: i le tasi tusitusiga i luga o le American Forbes, sa fesili se tasi tusitala: pe a tele naua, aisea la i fuainumera o tulaga o fegalegaleaiga i luga ole laiga, o le pasene o tagata ma Chrome OS e le i faʻateleina).

Ma o ai na iloa, atonu o le tasi pe lua tausaga o maua e tagata uma le Chromebook? Ou te manatua ina ua aliali mai i luga o le telefoni Android muamua, na latou siiina mai le Jimm i Nokia ma Samsung, ma geeks pei o aʻu, o moli latou Windows Mobile masini ...

Pin
Send
Share
Send