Tusitusiga matauina polokalama

Pin
Send
Share
Send

I le avea ai o se tulafono, pe a oʻo mai i polokalame mo le iloaina o le matamata sapalai (OCR, faʻailoga vaʻaia mata), o le tele o tagata faʻamanatu na o le pau le oloa - ABBYY FineReader, lea, e le masalomia, o le taʻitaʻi i totonu o ia ituaiga polokalama i Rusia ma o se tasi o taʻitaʻi i le lalolagi.

Peitaʻi, FineReader e le naʻo le pau lea o se tali: o loʻo iai ni polokalame e leai se aoga mo le iloaina o tusitusiga, tautua i luga ole laiga mo ia lava mafuaʻaga, ma e le gata i lea, o loʻo iai foi nei galuega i nisi o polokalame e te iloa atonu ua uma ona faʻapipiʻi i lau komepiuta. . O le a ou taumafai e tusi e uiga i nei mea uma i lenei tusitusiga. O polokalame toe iloilo uma e galue i le Windows 7, 8 ma le XP.

Text Recognition Leader - ABBYY Finereader

O le toʻatele o outou atonu na faʻalogo e uiga i le FineReader (taʻua Fine Reader). O lenei polokalame o le sili sili lea poʻo se tasi o le sili ona lelei mo le maualuga-lelei faʻailoga tusitusiga i totonu o le Rusia. E totogi le polokalama ma o le tau o se laisene mo le faʻaaogaina o fale e laititi ifo nai lo 2000 rubles. E mafai foi ona e download se faʻataʻitaʻiga o le FineReader pe faʻaoga le faʻaogaina o tusitusiga i luga ole laiga i le ABBYY Fine Reader Online (e mafai ona e iloaina le tele o laupepa e leai se totogi, ona sosoo ai lea ma le tau). O nei mea uma e avanoa i luga o le tulaga aloaia a le 'upega tafaʻilagi a le tagata atiaʻe //www.abbyy.ru.

Faʻapipiʻiina se faʻataʻitaʻiga o le FineReader e leʻi i ai ni faʻafitauli. O le polokalame e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le Microsoft Office ma le Windows Explorer e faʻafaigofie ai ona faʻatautaia. O tapulaa o le maua fua faʻataʻitaʻiga lomiga - 15 aso o le faʻaaogaina ma le mafai ona iloa le sili atu i le 50 itulau.

Vaʻaiga mo suʻega polokalame e iloa ai

Talu ai e leai saʻu scanner, o lea na ou faʻaaogaina ai se ata puʻupuʻu mai se mea puʻupuʻu e puʻeina e le televise a le mea puʻeata, lea na ou puʻeina ai le eseesega. O le uiga e le aoga, sei o tatou vaʻai poʻo ai e mafai ona taulimaina.

FineReader Menu

E mafai e le FineReader ona mauaina le ata vaʻaia o tusitusiga i le tuusao mai le tagata suʻe, mai ata i ata poʻo mea puʻeata. I loʻu mataupu, na lava lava e tatala ai le ata faila. O le iʻuga fiafia - naʻo ni mea sese. E tatau ona ou fai atu o le sili lea o faʻaiuga o suʻega faʻataʻitaʻiga uma pe a galulue ma lenei faʻataʻitaʻiga - e tutusa lelei le faʻailoga e naʻo luga o le tautua i luga ole laiga Free Online OCR (ae i lenei iloiloga o loʻo matou talanoa e uiga i mea tau meafaigaluega, ae le o le initaneti.

Faʻailoa le tusitusiga i le FineReader

O le mea moni, FineReader atonu e leai ni tauva mo tusitusiga Cyrillic. O faʻamanuiaga o le polokalame e le gata o le lelei o tusitusiga tusitusiga, ae o le lautele foʻi faʻagaioiga, faʻatulagaina lagolago, agavaʻa auina atu i fafo i le tele o foliga, e aofia ai Upu docx, pdf ma isi foliga. O le mea lea, afai o galuega OCR o se mea e masani ona e fetaiaʻi, ona aua nei faʻasaoina se laʻititi laititi o tupe ma o le a totogia: e te faʻasaoina se tele tele o le taimi i le vave maua se maualuga-lelei faʻaiuga i le FineReader. I le ala, ou te le faasalalau faasalalau se mea - Ou te manatu moni lava oi latou e manaʻomia e iloa sili atu nai lo le tele o itulau e tatau ona mafaufau e faatau ni polokalama.

CuneiForm - O se Polokalama Leiloa Iloa Tusitusiga

I loʻu manatu, o le lua sili ona lauiloa o le polokalame OCR i Lusia o le leai fua CuneiForm, lea e mafai ona laʻuina mai i le upega tafailagi aloaia //cognitiveforms.ru/products/cuneiform/.

Faapipiiina foi le polokalama e matua faigofie lava, e le taumafai i le faʻapipiʻiina soʻo se mea komipiuta lona tolu (pei o le tele o polokalama leai se totogi). O le Ofisa e manino ma manino. I nisi tulaga, o le faigofie auala faʻaaogaina le wizard, mo lea o le muamua o le faʻailoga i le lisi.

O le polokalame na ou le feagai ai ma le faʻataʻitaʻiga na ou faʻaaogaina i le FineReader, pe, sili atu, na gaosia se mea e le lelei faitau ma otootoga upu. O le taumafaiga lona lua na faia ma se faʻamafanafana o le tusitusiga mai le tulaga o lenei polokalame lava ia, ae ui i lea, sa tatau ona faʻateleina (o loʻo manaʻomia e scan ma se iugafono o le 200dpi ma le maualuga atu, na te le faitauina faʻamau ata ma le laina laina mafiafia o 1-2 pixels). Lea na ia faia lelei (vaega o le mau e leʻi aloaʻia, talu ai na o Lusia na filifilia).

Tusitusiga Aloaia i CuneiForm

O le mea lea, e mafai ona tatou manatu o le CuneiForm o le mea lea e tatau ona e taumafai ai, aemaise pe a fai o loʻo ia te oe itulau maualuga-scanning itulau ma e te manaʻo e iloa latou leai se mea.

Microsoft OneNote o le polokalame atonu ua uma ona e faia

O le Microsoft Office, amata mai i le 2007 ma faʻaiʻu i le 2013, o loʻo iai le polokalame mo le puʻeina o tusitusiga - OneNote. O loʻo iai foʻi faʻamatalaga o loʻo iai tusitusiga. Ina ia faʻaogaina, naʻo le faʻaopopo le siakiina poʻo seisi lava ata o le tusitusiga i totonu o le tusi, kiliki i le itu taumatau ma faʻaaoga le tusiga menu. Ua ou faʻailoa o le gagana faʻailo muamua ua setiina i le Igilisi

Aloaia i le Microsoft OneNote

Le mafai ona ou fai atu o le tusitusiga ua amanaia atoatoa, ae, i loʻu iloa i ai, e sili atu lelei nai lo CuneiForm. Ole faʻaopopoga ole polokalame, pei ona uma ona taʻua, ole faʻapea ma le tele o faʻapolokalame ua uma ona faʻapipiʻi i lau komepiuta. E ui lava, o le mea moni, e le ono faigofie ona faʻaaogaina pe afai e manaʻomia e galulue ma le tele fuainumera o le siakiina pepa, e sili atu talafeagai mo le vave iloaina o pisinisi pisinisi.

OmniPage Ultimate, OmniPage 18 - Tatau ona Avea se Mea e Matua Tele

Ou te le iloa le lelei o le polokalame mo le OmniPage tusitusiga maufaailoga: e leai ni faʻataʻitaʻiga lomiga, ou te le manaʻo e download i se mea. Ae, pe a fai e taugata ai lona tau, ma o le a tau e uiga i le 5,000 rubles i le lomiga mo tagata taʻitasi ae le o le Ultimate, ona tatau lea ona avea ma se mea manaia. Itulau Polokalama: //www.nuance.com/for-individuals/by-product/omnipage/index.htm

OmniPage Polokalama Tau

Afai e te faʻamasani oe i uiga ma iloiloga, e aofia ai ma faʻaaliga Rusia-gagana, ua matauina i latou o OmniPage e maua ai le maualuga-lelei ma faʻamaonia saʻo, e aofia ai ma le Lusia, e faʻatusatusa tulaga maualalo-lelei siaki vave faigofie ma maua ai se seti o isi meafaigaluega. O mea le atoatoa, o le 'ie e le sili ona faigofie, aemaise lava mo se tagata fou. Tasi pe o le isi itu, i le itu i sisifo maketi OmniPage o se tauva tuusao i FineReader ma i Igilisi faʻatatau latou te tau saʻo i latou lava, ma o lea, ou te manatu, e tatau ona agavaa le polokalama.

Nei e le o ni polokalama uma o lenei ituaiga, o loʻo i ai foi ni faʻaaliga eseese o polokalame laiti saoloto, ae i le taimi o le faʻataʻitaʻiga ma i latou, na ou mauaina ni tulaga le lelei tele e lua o loʻo i totonu ia i latou: leai o le Cyrillic lagolago, poʻo isi, e le o aoga tele polokalama i le faʻapipiʻi pusa, ma o lea na filifili ai e aua le taʻua o ia iinei.

Pin
Send
Share
Send