Faʻafefea ona faʻaopopoina emoticons ile Instagram

Pin
Send
Share
Send


E tele tagata faaaoga na latou faaliliuina se vaega o latou olaga i le upega tafailagi, o loʻo latou tausia tala i luga o fesoʻotaʻiga lautele, masani ona fesoʻotaʻi ma uo ma aiga, lafoina i latou ni feau, fatuina pou ma tuʻua manatu i le faʻatusa o tusitusiga ma emoticons. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le auala e mafai ai ona e faʻaogaina emoticons i le lauiloa lautele social service Instagram.

Instagram o se lauiloa lautele agafesootai fuafuaina e lolomiina ata ma vitio. Ina ia faʻaopopo le pupula ma le olaola i le faʻamatalaga i le ata, feʻau i le faʻatonuga poʻo se faʻaaliga, e faʻaopopo e tagata faʻaoga ni ata eseese e le gata e teuteu ai le feau tusitusia, ae e masani lava ona mafai ona suia atoa upu poʻo ni fuaiupu.

O a emoticons e mafai ona e fufuluina i Instagram

Ina ua tusia se savali poʻo se faʻamatalaga, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona faʻaopopo ituaiga e tolu o emoticons i le tusitusiga:

  • Faigofie amio;
  • Manaia tulaga Unicode;
  • Emoji

Faaaogaina faigofie amio emoticons luga Instagram

Toeitiiti lava oi tatou uma, sili atu ma le tasi faʻaaoga na emoticons i feʻau, a itiiti mai o le foliga o se tasi ataata ata. Nei o sina vaega o latou:

:) - o se ataata;

: D - taliega;

xD - ata faʻataʻalo;

:( - faʻanoanoa;

; (- tagi;

: / - le faʻamalieina;

: O - malosi le ofo;

<3 - alofa.

O na foliga faʻatusa lelei i totonu e mafai ona e tusia i latou i soo se keyboard, e oʻo lava ile komupiuta, e oʻo lava ile smartphone. Lisi lisi e mafai ona faigofie ona maua i luga ole Initaneti.

Faʻaogaina Unicode Unicode Uiga ile Instagram

E iai le seti o mataʻupu e mafai ona vaʻaia i luga o masini uma e aunoa ma se tuʻusaunoaga, ae o le faigata o le faʻaogaina o i latou e le o masini uma e i ai le mea e fausia ai mea mo le ulufale i totonu.

  1. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatala se lisi o mataʻitusi uma i totonu o Windows, e aofia ai ma lavelave, oe manaʻomia le tatalaina o le suʻe faʻamau ma ulufale i se fesili i totonu. Amio Lisi. Tatala le faʻaiuga e aliali mai.
  2. O le faʻamalama o le a aliali mai i luga o le lau, lisi uma mataʻitusi. Lenei o iai faʻailoga masani e masani ai i matou e taʻimua i luga o le keyboard, faʻapea foi ma sili atu lavelave, mo se faʻataʻitaʻiga, foliga ataata, la, laʻau ma isi. Ina ia filifilia le faʻailoga e te fiafia ai, e tatau ona e filifilia, ma kiliki i le ki Faaopopo. O le faʻailoga o le a kopiina i le laupapa laupapa, pe a maeʻa ona mafai ona e faʻaaogaina i luga o Instagram, mo se faʻataʻitaʻiga, i le upega tafailagi.
  3. Faailoga o le a vaaia i luga o soʻo se masini, pe o se telefoni feaveaʻi Android OS poʻo se telefoni faigofie.

O le faʻafitauli o le i luga o masini feaveaʻi, o se tulafono, e leai se mea faʻaaogaina i totonu ma se laulau faʻailoga, o lona uiga o le a iai ni au filifiliga:

  • Lafo ia oe emoticons mai lau komepiuta i lau telefoni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o au mea e sili ona e fiafia iai e mafai ona teuina i le Evernote notebook poʻo le lafoina o se tusitusiga i mea uma i le cloud storage, mo se faʻataʻitaʻiga, Dropbox.
  • Sii maia le tusi talosaga ma se laulau o mataʻitusi.
  • Sii mai Symbols polokalama mo iOS

    Sii mai le Unicode Polokalama mo le Android

  • Faʻalauiloa tala mai lau komepiuta i le Instagram e faʻaaoga ai le upega tafailagi poʻo le Windows application

Talia le Instagram app mo Windows

Faaaogaina Emoji Emoticons

Ma le mea mulimuli, o le taʻutaʻua ma masani ona taliaina faʻaaoga emoticons, lea e aofia ai le faʻaaogaina o le gagana ata Emoji, na o mai ia matou mai Iapani.

O le aso, Emoji o le lalolagi tulaga faʻapitoa mo emoticons, o loʻo avanoa i luga o tele feaveaʻi faʻatino auala i le faʻavae o se isi keyboard.

Liliu Emoji i le iPhone

Na maua e Emoji lona lauiloa tele, faʻafetai ia Apple, o se tasi lea o muamua na tuʻuina ia emoticons o se isi lisiti keyboard i la latou masini feaveaʻi.

  1. Muamua lava, ina ia mafai ona faʻaofi Emoji i luga o le iPhone, e manaʻomia e mafai ona faʻatulaga le manaʻoga tatau i le keyboard seti. Ina ia faia lenei mea, tatala ia tulaga i lau masini, ona e alu ai lea i le vaega "Faavae".
  2. Tatala vaega Laupapa, ma filifili ai lea Upusii.
  3. O se lisi o aofia ai i totonu o le tusitusiga laupapa o le a faʻaalia luga o le lau. I la matou mataupu, e tolu i latou: Rusia, Igilisi ma Emoji. Afai i lau mataupu e le lava le keyboard ma emoticons, filifili Keyboards Fouona maua ai lea i le lisi Emoji ma filifili lenei aitema.
  4. Ina ia faʻaogaina emoticons, tatala le Instagram talosaga ma amata loa e ulufale i se tala. Suia le faʻasologa o le keyboard i luga o le masini. Ina ia faia lea mea, e mafai ona e kiliki i luga o le globe aikona tele taimi seʻia oʻo i le ki e manaʻomia e faʻaalia, pe taofia lenei faʻailoga seia oʻo ina faʻaali se isi menu i luga o le lau, e mafai ai ona e filifilia Emoji.
  5. Ina ia faʻapipiʻi se ataata ile feʻau, tau lava ina faʻapipiʻi i luga. Aua neʻi galo o loʻo i ai le tele o emoticons, o le mea lea, mo le faʻafaigofie, faʻapitoa tabs ua saunia i le pito i lalo o le faamalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatala le lisi atoa o emoticons ma meaʻai, e tatau ona tatou filifilia le tab e fetaui ma le ata.

Liliu le Emoji ile Android

O le isi taʻitaʻi i totonu o telefoni feaveaʻi e umia e Google. O le faigofie auala e tuʻu ai emoticons i luga o Instagram i luga o Android o le faʻaaoga lea o le keyboard mai Google, lea e ono le faʻapipiʻiina i luga o le masini mea atigi vaega lona tolu.

Sii mai le Google Keyboard mo Android

Matou te tosina atu lou mafaufau i le mea moni o le mulimuli a faʻatonuga e latalata, talu ai eseese ituaiga o le Android OS atonu e i ai atoa ese mea lisi mea ma o latou tulaga.

  1. Tatala tulaga ile masini. I le poloka "System ma masini" filifili le vaega "Avanoa".
  2. Filifili aitema "Gagana ma faʻaoga".
  3. I le parakalafa Keyboard Nei filifili "Laupapa". I le laina i lalo, ia mautinoa o ia te oe gagana talafeagai (Lusia ma Igilisi).
  4. Matou te o atu i le Instagram talosaga ma vili le keyboard, faʻaopopo se tala fou. I le pito i lalo tauagavale o le keyboard o loo i ai se aikona ma se ataata, o lo o taofia mo se taimi umi ma mulimuli mai swipe i luga o le a mafua ai le Emoji faataatiaga.
  5. Emoji emoticons o le a aliali mai i luga o le lau i sina foliga toe tusia nai lo mea muamua. A e filifilia se ataata, o le a vave ona faʻaopopo i le feʻau.

Faʻaofi Emoji i luga o le komepiuta

I luga o komepiuta, o le tulaga e fai si ese - i le upega tafailagi o le Instagram e leai se auala e faʻaofi ai emoticons, pei ona faʻatinoina, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o agafesootai Vkontakte, o lea e tatau ona e liliu i le fesoasoani i luga o le initaneti auaunaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tautua i luga ole laiga GetEmoji o loʻo tuʻuina mai ai se lisi atoa o atamamai, ma e faʻaaoga ai mea e te manaʻo ai, e tatau ona e filifilia, kopiina i le laupapa laupapa (Ctrl + C), ma faʻapipiʻi lea i le feau.

Emoticons o se sili lelei meafaigaluega mo faʻaalia ou lagona ma lagona. Matou te faamoemoe o lenei mataupu na fesoasoani ia te oe fuafuaina le latou faʻaaogaina i luga o le Instagram social network.

Pin
Send
Share
Send