Odnoklassniki itulau loka

Pin
Send
Share
Send


E matua mafai e soʻo se tasi ona fatuina se latou faʻamatalaga i luga o fesoʻotaʻiga lautele Odnoklassniki, faʻapipiʻi a latou ata iina, vaʻai mo uo tuai, auai i faʻalapotopotoga, talanoaina eseese tala fou ma sili atu. Fesootaiga, e ui lava e mama, e tatau ona aumaia tagata fiafia ma faʻamalamalamaina lauulu i aso uma olaga. Ae o mea uma e tupu i le olaga. E mafai e poloka lau itulau ile Odnoklassniki? O le a tatou malamalama.

Matou te poloka la matou itulau i Odnoklassniki

Atonu e manaʻomia e le tagata faʻalavelave lana itulau i le OK i le tele o tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e taofi vave lou auai i se fesoʻotaʻiga lautele pe a osofaʻia e le tagata osofaʻia le mea patino a le tagata faʻaaoga ma lafoa spam i lona avea ma sui. I tulaga faapena, e mafai ona lokaina lau teugatupe e aunoa ma ni mea le aoga. O metotia o togafiti eseʻa e fuafua lava i se tasi taua taua, o lea, pe oe puleaina lau itulau pe ua leiloa. Seʻi o tatou auiliiliina uma filifiliga.

I le ala, soʻo se taimi e fetaui lelei mo oe, oe mafai ona puipuia lau itulau i Odnoklassniki mai le le lava uiga e ala i le faʻatau mai mo se tau le taua se auaunaga le faʻatapulaaina ua taua "Faʻamatalaga tapunia". Ma o lau tala o le a tatalaina na o uo. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le tapunia o se faʻamatalaga, faitau isi faʻatonuga i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Tapuni le faʻaaliga i Odnoklassniki mai le prying eyes

Metotia 1: Faʻamuta le tumau itulau

Afai e te le manaʻo i le taimi nei poʻo atoa e te le manaʻo e faʻaoga lau talaaga i Odnoklassniki, ona mafai lea ona poloka mo le iva masina. Ae ia manatua o le taimi lea o le teugatupe e faʻamamaina tumau e aunoa ma le avanoa o le toe faaleleia ona o le unlinking le numera telefoni mai le faʻamatalaga.

  1. I soo se browser, alu i le upega tafaʻilagi Odnoklassniki, alu i le tagata e faʻamaonia faʻamaonia e ala i le faʻaofi i se username ma upu faataga. Matou te oʻo i lau lava itulau itulau i le OK.
  2. I luga o le tagata faigaluega pito i luga meafaigaluega, alu i soʻo se laupepa o loʻo i ai ni faʻamatalaga laiti, mo se faʻataʻitaʻiga, "Tagata asiasi".
  3. Tusi i lalo leisi itulau i lalo e oʻo i le iʻuga. I le itu tauagavale, kiliki i le tamai faamau "Tele" ma i le mataua i lalo menu, filifili "Tulafono Faatonutonu".
  4. Ma tatou toe o atu i le pito i lalo o le itulau itulau ma saili le laina “Alu ese mai auaunaga”, lea matou te kiliki LMB.
  5. I le faʻamalama e aliali mai, faʻailoa mai soʻo se mafuaʻaga o le tapeina o lau faʻamatalaga ma faʻaiʻu le gaioiga i le kiliki i luga o le kalafi Tapē.
  6. Faia! Ua loka le itulau ma e le aliali mai i Vasega Aʻoga. E toe faʻatulaga lau tala i le isi tolu masina, pau le mea e tatau ona e ulufale ai i le numera o le telefoni e fesoʻotaʻi ma le talaaga i le faʻatagaina teteʻe ona e sau lea ma se isi faʻamatalaga.

Metotia 2: Faʻamutaina e ala i le Lagolago

Afai ua leiloa lau pule i luga o le itulau o se faʻaiuga o le hacking lau teuga tupe ma e le mafai ona e toe faʻaleleia ma mea faigaluega masani, ona e mafai ona na o le polokaina lau talaaga i Odnoklassniki faʻaaogaina le Resource Support Service. A o le i faʻafesoʻotaʻia, sauni muamua kopi o pepa e faʻamaonia ai lou faʻasinomaga mo le faʻamaoniga faʻagasologa ma mulimuli i faʻatonuga a le taʻitaʻi faʻatonu. E uiga ile faʻafefea ona e faʻafesoʻotaʻia tagata tomai faʻapitoa o le Support Service OK, faitau i se isi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: O se tusi i le Odnoklassniki lagolago team

Sa matou suesueina ni auala se lua e poloka ai lau itulau ile Odnoklassniki, e fuafua ile tulaga.

Pin
Send
Share
Send