Photoshop Online Tools - Faʻapitoa Online Online Graphics Faʻatonu mai Adobe

Pin
Send
Share
Send

O le tele o tusitusiga, o le autu o ia o le mea e tusia tusitala, e mafai ona mauaina e ala i se browser poʻo, pei ona tusia e nisi, luga o le initaneti photoshop, e tuuto atu i le tasi oloa e tasi - pixlr (ma o le a ou mautinoa tusia e uiga i ai foi) poʻo se tamai seti o tautua i luga ole laiga. I le taimi lava e tasi, i nisi o iloiloga sa finau mai faapea o sea oloa mai le au faia o Photoshop e le o iai i le natura. Ui i lea, o loʻo avanoa, e ui lava e faigofie ae le faʻaRusia. Sei o tatou vaʻai i lenei faʻatusa ata, lea e faʻatagaina ai le tele o faʻatautaiga ma ata, i sili auiliiliga. Vaai foi Best luga ole laiga Photoshop ile Lusia.

Faaoso Photoshop Express Editor utaina ata mo le faasaʻoina

Ina ia amata le Photoshop Express Editor, alu i le //www.photoshop.com/tools ma kiliki i le soʻotaga "Amata le Faʻatonu". I le faʻamalama e aliali mai, o le a musuia oe e faʻapipiʻi le ata mo le faʻatonutonuina mai lau komupiuta (e tatau ona e kiliki i le Faʻapipiʻiina Ata ma faamaʻoti le ala i le ata).

Tuʻu i luga ata faʻapipiʻi i le Photoshop Express Editor

I le taimi nei, e naʻo le faila faila a le JPG e galue, e le sili atu nai lo le 16 megabyte, lea o le a ia lapataia ai aʻo leʻi lalaga le faila mo le faʻatonutonuina. Peitai, lea e lava mo ata faila. A e filifilia se faila ma o le a la download, le faamalama autu o le ata faʻatonutonu o le a tatalaina. Ou te fautua atu ia vave ona oomi le faʻamau o loʻo i luga o le itu taumatau, e tatalaina le faʻamalama i le laupepa atoa - o loʻo galue ma ata faʻapitoa i lenei auala e le mafaatusalia sili atu ona faigofie.

Adobe Free Faʻamatalaga Uiga

Ina ia tofotofoina tomai o le Adobe Photoshop Express Editor, sa ou faʻapipiʻiina se ata fugalaʻau na pueina i le atunuʻu (o le tele o le ata, i le ala, o 6 MB, na pueina ma mea pueata SLR 16 megapixel). Tatou amata amata teuteu. Laʻasaga i lea laasaga o le a tatou iloiloina uma le masani ona talosagaina galuega o na faatonu, ma i le taimi lava e tasi o le a tatou faaliliuina lisi mea i Lusia.

Suia le ata

Autu autu o le Adobe Photoshop Express Editor

Suia o se ata o se tasi o sili ona taatele ata faʻatinoina galuega. Ina ia faia lenei mea, kiliki Resize i le lisi i le itu tauagavale ma faamaoti le manaʻomia ata fou tele. Afai e te le iloa lelei faʻatapulaʻa e tatau ona e toe suʻesuʻeina, faʻaaoga se tasi o faʻamaumauga muamua (faʻamau i le itu tauagavale pito i luga) - o se ata mo se avatar, o se telefoni feaveaʻi ma le iugafono o 240 e 320 pixels, mo se imeli savali po o mo se saite. Oe mafai foi ona setiina isi lapoʻa, aofia ai ma le le faʻaaloalo i mea fuafua: faʻaititia le tele o le ata pe faʻateleina. A maeʻa, aua le kiliki se mea (aemaise i le mea, ua faia le ki) - a le o lea e vave ona musuia oe e sefe le ata i lau komepiuta ma alu ese. Afai e te manaʻo e faʻaauau ona teuteuina, tau lava o le isi meafaigaluega i totonu o le toolbar o le lugalaina faʻatonutonu Adobe Photoshop Express.

Toto se ata ma faʻasolo se ata

Fanua o ata

O galuega o le totoina o ata ma o latou tua e pei ona manaʻomia e pei o le toe suia o latou ata. Mo le tipiina pe faʻasolo se ata, filifili le Faʻatoʻaga ma faʻataʻamilo, ona faʻaaoga lea o mea faigaluega i luga poʻo le faʻaaogaina o le ata i le ata faʻamalama e sui ai le faʻafuaseʻi o le suiga, faʻailoa le ata i luga ma faʻataʻoto ma tipi le ata.

Galulue i aʻafiaga ma foliga faʻapitoa

Nei vaega o Photoshop Online Tools o ituaiga eseese o fetuunaiga mo lanu, saturation, ma isi auiliiliga. Latou galulue faʻapea: oe filifilia se tu masani tapulaa, mo se faʻataʻitaʻiga, otometi fetuunaiga ma vaʻai ni ata laiti i luga, e faʻaalia ai foliga talafeagai foliga. A maeʻa lena, e mafai ona e filifili poʻo fea e sili ona fetaui mo oe. I se faʻaopopoga, o loʻo iai le avanoa e ave ese ai mata mumu ma toe faʻavasega ata (e faʻatagaina oe e aveese faʻaletonu mai foliga, mo se faʻataʻitaʻiga), lea e galue i se auala ese ese - e manaʻomia ona e faʻamaoti tonu i le mea e aveese ai mata mumu poʻo se isi mea.

Afai e te alu i lalo i le Adobe Photoshop Online Tools toolbar lalo, o le ae mauaina le tele o aʻafiaga ma fesuiaiga e mafai ona faʻaogaina i le ata: paʻepaʻe paleni, fetuutuunai faʻamalamalamaga ma ata (Highlight), faʻamaʻimau (Faʻamaʻimau) ma le faʻamamaina o le ata taulaʻi (Soft Focus) , liliu le ata i se ata (Ata). E aoga le taʻalo ma latou uma e iloa ai le aʻafia o mea taʻitasi i le iʻuga. E ui lava, ou te le o aofia ai mo oe mea e pei o Hue, Curves ma isi o ni mea tupu fua.

Faʻaopopo tusitusiga ma ata i ata

Afai e te tatalaina le teuteu tab ae le o le Edit tab i le laupepa o lenei lugalaina faʻatonutonu luga o le initaneti, o le ae vaʻai i se lisi o avanoa e mafai ona faʻaopopo i lau ata - o ni teuga, tusitusiga, faʻavaʻa ma isi mea elemene e te ono manaʻo e toe faʻafou le ata. Mo i latou taʻitoʻatasi, e mafai ona e faʻatonutonuina manino, lanu, ata lafoia, ma o nisi taimi isi faʻatulagaina - e faʻamoemoe i le elemene oe faigaluega i le taimi nei.

Faasaoina ata i se komepiuta

A maeʻa oe i le Photoshop Online Tools, kiliki le Done button, ma kiliki Sefe i laʻu komipiuta. Na pau lava o lea.

O loʻu manatu i luga o le Photoshop Express Editor

Maua Free Photoshop i luga o le initaneti o mea uma e te manaʻo ai. Ae e matua faigata lava. E leai se auala galue ma tele ata i le taimi e tasi. E leai se faʻataʻitaʻiga i le "Talosaga" faʻamau o loʻo iai i le Photoshop masani - i.e. pe a faʻatonutonu sau ata, e te le malamalama lelei i lau mea na fai ma pe ua uma ona e faia. Le leai o se galuega ma faʻaputuga ma lagolago mo ki vevela - lima faʻavavevave lima mo Ctrl + Z, mo se faʻataʻitaʻiga. Ma sili atu.

Ae: foliga mai, na faʻalauiloa e Adobe le oloa lea ma e oʻo mai i le taimi nei o loʻo latou galulue pea. Na ou faia lea faaiuga i luga o le faavae o nisi galuega na sainia e Beta, o le polokalame na aliali mai i le 2013, ma ina ua sefeina le ata i le komupiuta, na ia fesili: "O le a le mea e te manaʻo e fai i le faʻatonutonuina o ata?" E ui lava, i fafo atu, e tele na fuafuaina. O ai na te iloa, atonu i se taimi lata mai o le free Photoshop Online Tools o le a avea ma sili ona manaia oloa.

Pin
Send
Share
Send