Alfa Faletupe mo Android

Pin
Send
Share
Send

I aso nei i Lusia, Alfa-Bank o le sili lea tumaʻoti pisinisi tisaini ituaiga, o tautua o loʻo faʻaogaina e se numera tele o tagata. Mo faʻamatalaga sili ona fetaui lelei, ua faʻaaogaina se apalai mo tulaga feaveaʻi, e aofia ai le Android.

Tala o Tala

Ole vaega autu ole tusi ole faʻaali lea o avanoa uma i le Alfa Bank i le laupepa autu ma i se vaega tuuto. E faasino lea i le aofaʻi o tupe e maua ma le tupe. Peitai, talu ai ona o le malosi faʻafouina, o le faʻamatalaga o loʻo fou pea.

I le faaopoopo atu i le paleni, o le polokalama e mafai ai foi ona e faʻamasani oe lava i faʻamatalaga auiliiliga. O iinei e mafai ona maua faʻamatalaga e uiga i lē e ona, pepa faʻaupuga ma isi lava mea. A manaʻomia, o nei faʻamatalaga e mafai ona lafoina ma faʻasalalau i luga o punaoa i luga ole Initaneti pe kopiina.

Talafaʻasolopito o faʻagaioiga

Mo tala taʻitasi e fesoʻotaʻi ma le Alfa Bank, o loʻo iai se tala faʻasolopito. Faʻatasi ma ia, o gaioiga na faia e faʻatonutonuina, pe o le fesiitaʻi poʻo isi mea. A o vaʻavaʻai i ia faʻamatalaga, o loʻo avanoa se faamama ma suʻesuʻega e maua ai se fesoʻotaʻiga sili atu ona faigofie.

Totogi ma faaliliuga

Faʻaaogaina le tusi talosaga, e mafai ona e faʻaaogaina le tupe i teugatupe. E mafai ona faʻaalu atu i isi tagata faʻaaoga Alfa-Bank i faʻamatalaga talafeagai, lafoina ma, pe a manaʻomia, liliu i se masini atotupe pe liua i seisi tupe. Avanoa ma sili masani faiga e pei o le toe faʻatupeina o se telefoni feaveaʻi.

E tele tautua i luga ole laiga, faleoloa i luga ole laiga ma isi tautua e avanoa ile tusi talosaga. O filifiliga uma e mafai ona mauaina i luga o le lisi lisi lautele pe i se isi vasega.

Tau o Tupe

I le faʻaopopoga i le otometi le liua o tupe i taimi o fesiitaiga, faʻaaogaina le apalai e mafai ona e faʻaliliu lima le tupe i le isi. Faamatalaga e uiga i vasega e le otometi ona faafouina, faia nisi taualumaga e le lelei.

Tagata tautua

E ala i se isi vaega, pe a tatau ai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le pule a le tagata lava ia a Alfa Bank. E tele filifiliga mo le tagofia, o le sili ona faigofie o le valaʻauina e ala i se nofoaga tutotonu. I isi tulaga, e ono manaʻomia se faʻaopopoga faʻapitoa.

Ponesi faiga

Mo tagata faʻatau Alfa-Faletupe, o le tusi talosaga o loʻo iai penefiti ma faʻatautaia manaʻoga. Ona o lenei mea, ua mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatonutonu a latou vaitaimi aoga e ala i le faʻafesoʻotaʻi le ofisa o le kamupani i se taimi vave.

Faʻafanua Suʻesuʻe

A e asia itulagi e le masani ai, e mafai ona e faʻaogaina le faʻaaogaina o le polokalama e saili ai lata ane Alfa-Faletupe lala poʻo ATMs e lagolagoina pepa palasitika o lenei faʻalapotopotoga. A e maise mo nei faʻamoemoe, ua tuʻufaʻatasia se vavaeʻese vaega. O le faavae o lenei faiga o le Google Maps tautua i luga ole laiga

Faʻataʻitaʻiga i luga o le faʻafanua o loʻo faʻatinoina faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina ai le sailiga sailiiliga poʻo ala ile suiga ile matagaluega mai le lisi lautele. I le faaopoopo atu i lenei mea, o nofoaga taʻitasi e mafai ona suʻesuʻeina i luga o se pepa faʻapitoa, sailiili faʻamatalaga e uiga i itula amata, komisi poʻo tuatusi. O isi mea uma faʻaopopo Google Maps foliga mo taʻavale aveina.

Lelei

  • Faigofie folauga i vaega autu;
  • Tele filifiliga mo le totogiina ma le faaliliuina o tupe;
  • Faʻavavevave avanoa i faʻamatalaga faamatalaga;
  • Avanoa i taimi uma tupe fesuiaiga;
  • Saili mo lesi pili Alfa-Bank.

Le atoatoa

Pau lava le itu o le talosaga o le faʻaalia o le tele o taimi talafeagai faamatalaga e uiga i fesuiaiga o tau.

O lenei polokalama e faʻaavanoaina uma galuega talafeagai mo le puleaina o se teuga tupe i Alfa-Bank, aʻo le faʻaaluina se laʻititi o mea taua. O se manaʻomia tele mo soʻo se tagata e faʻatau ai le kamupani lea, toetoe lava a tineia le manaʻoga o le tagata lava ia.

Sii maia le Alfa-Bank mo leai se totogi

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le Google Play Store

Pin
Send
Share
Send