Foiaina o dbghelp.dll faafitauli faletusi

Pin
Send
Share
Send


Tagata faaaoga o le Windows faagaoioia aiga aiga ono fetaiai ma se faʻafitauli: amataina nisi o talosaga mafua ai se mea sese i totonu o le dbghelp.dll faila foliga mai. O lenei potu tusi o mea sili ona lelei o se faletusi tusi, o lea o le mea sese e mafai ona avea ma se faʻailoga o le sili atu ogaoga faʻafitauli. O se faʻafitauli o loʻo maua i ituaiga uma o Windows, amata mai le "fitu".

Le foia o dbghelp.dll sese

E le mafai ona oʻo mai o mea leaga uma e fesoʻotaʻi ma le DLL, e mafua mai i se siama virus, o lea matou te fautuaina oe e siaki le masini mo siama ae e te leʻi faia i lalo o faʻatonuga.

Faitau atili: Tau faasaga i siama komepiuta

Afai o le faiga faʻaalia ai e leai se leaga polokalama, e mafai ona e alu i le faʻasaʻoina tuʻusaʻo o mea sese.

Metotia 1: Toe faʻatuina atoa o le polokalama

O isi taimi i le taimi e faʻapipiʻi ai le polokalama, e leʻo faia se suiga i le faila resitala, o le mafuaʻaga e le o iloa ai e le polokalama le DLL e tatau ai mo le faʻagaioiga. Mo lenei mafuaʻaga, toe faʻapipiʻiina le polokalame ma se faila mama e fesoasoani i le foia o faʻafitauli ma le dbghelp.dll.

  1. Aveese le le aoga tusi. Matou te fautuaina le faia o lenei mea e ala i le Revo Uninstaller polokalama, talu ai o lona aoga faʻaavanoaina o oe e aveese uma mai faʻamatalaga o le faʻamutaina talosaga i ni nai kiliki.

    Lesona: Faʻafefea ona faʻaaoga le Revo Uninstaller

    Afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona e faʻaaogaina lea fofo, faʻasino i le lautele faatonuga mo le uninstall polokalama.

    Faitau atili: Faʻafefea ona aveʻesea talosaga ile Windows

  2. Faamamaina le resitala, faʻapitoa foi i se isi vaega polokalame, pei CCleaner.

    Lesona: Faʻamamaina o le lesitala ma CCleaner

  3. Sii mai i le manino le galulue tufaʻatasiga afifi o le mamao faʻaaogaina ma toe tuʻu iai, mulimulitaʻi i le mulimuli i faʻatonuga a le faʻapipiʻiina. Manatua e toe amataina lau PC poʻo lau komepiuta feʻaveaʻi.

I le tele o mea, o nei laʻasaga e lava ma totoe e foʻia ai le faʻafitauli. Afai o loʻo maitauina pea, faitau pea.

Metotia 2: Kopi le dbghelp.dll i le tusi talosaga

O se isi auala fofo i lenei faʻafitauli o le kopiina lea o le faila o loʻo manaʻomia i le faʻatonu ma le polokalama ua maeʻa faʻapipiʻi. O le mea moni e masani lava o tagata e tuʻuina mai polokalame e manaʻomia lenei faila tutoatasi faʻatino lenei gaioiga, peitaʻi, i le mea e tupu o se faʻaletonu i le taimi o faʻapipiʻi e ono le tupu lenei mea, o le mafuaʻaga lea o le leaga. Fai mea nei:

  1. Tatala Tagata suʻesuʻe ma alu i leC: Windows System32, ona suʻe lea o le dbghelp.dll faila i lenei lisi ma kopiina - mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻaaogaina o le ki autu Ctrl + C.

    Gauai atu! Ina ia galulue ma faila lisi lisi, e tatau ona e i ai aia tatau faʻatonu!

    Vaʻai foi: Faʻaaogaina le teuga tupe i Windows

  2. Alu i le "Desktop" ma mauaina i luga o le puʻupuʻu o le manaʻomia polokalama. Filifili ona ma kiliki-kiliki, ona filifili lea o le mea i le tala lisi Faila Nofoaga.
  3. O le polokalama faʻapipiʻi faʻatulagaina o le a tatalaina - faapipii le dbghelp.dll muamua kopiina i totonu o le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga Ctrl + V.
  4. Tapuni uma faʻamalama matala. "Suʻesuʻe" ma toe fai le masini.

O lenei metotia e aoga, ae pe a fai o le manatu DLL faila e maloloina.

Metotia 3: Siaki le faʻamaoni o faila faila

Talu ai o le manatu o le DLL o se faletusi talafeagai mo le OS e galue, o mea sese uma e faʻaalia ai lona faʻaleagaina. O lenei ituaiga faʻafitauli e mafai ona foʻia i le siakiina o le soifua maloloina o nei faila.

Matou te fia lapataia oe i le taimi lava - aua e te taumafai e sui le dbghelp.dll lima poʻo le faʻaaogaina o le tolu-vaega polokalama, ona o lenei mea e mafai ona faʻalavelaveina tumau ai Windows!

Faitau atili: Iloiloina o le amio saʻo o faila faila i le Windows 7, Windows 8 ma le Windows 10

Lea faʻaiʻu ai tatou le talanoaina o faʻafitauli metotia mo le dbghelp.dll faila.

Pin
Send
Share
Send