Faʻapipiʻi le AdBlock ad blocker i le Google Chrome

Pin
Send
Share
Send

O le Initaneti ua tumu i faʻasalalauga, ma o lona numera i luga o isi 'upega tafaʻilagi na ona tupu i le taimi. O le mafuaaga lena auala eseese o le polokaina o lenei leai se aoga mea e sili atu le manaomia i totonu o tagata faʻaaoga. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le faʻapipiʻi o le pito sili ona aoga faʻapitoa fuafuaina mo le sili ona lauiloa browser - AdBlock mo Google Chrome.

AdBlock faʻapipiʻi mo Google Chrome

E mafai ona maua uma faʻalautelega mo le Google Web Browser i le faleoloa kamupani - Chrome WebStore. Ioe, o loʻo iai le AdBlock, o se fesoʻotaʻiga ile mea lea.

Sii mai AdBlock mo Google Chrome

Tusi: O le Google browser faʻateleina faleoloa e lua AdBlock filifiliga. Matou te fiafia i le muamua, o loʻo iai le tele o faʻasologa ma ua iloga i le ata i lalo. Afai e te manaʻo e faʻaogaina le la faʻamatalaga faʻaopoopo, faitau i faʻatonuga nei.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le AdBlock Plus i le Google Chrome

  1. Ina ua uma ona kiliki i luga o le sootaga luga i le AdBlock itulau i le faleoloa, kiliki i le ki Faatuina.
  2. Faʻamautu au gaioiga i le pop-up faamalama i le kiliki i luga o le aitema faailoa i le ata i lalo.
  3. A maeʻa nai sekone, o le faʻaopoopoga o le a faʻaopopoina i le masini suʻesuʻe, ma o le a tatalaina lona upega tafaʻilagi aloaia i se laupepa fou. Afai e te vaʻai i le toe feiloaʻi i le faʻaea amata o Google Chrome "Faʻamau le AdBlock", kiliki i luga ole sootaga i lalo ole itulau lagolago.
  4. A maeʻa le faʻatulagaina o AdBlock, o le a aliali mai se auala 'alo i le itu taumatau o le tuatusi pa, kiliki i luga o le a le a tatalaina le autu autu. Oe mafai ona maua mai ai le auala e faʻatulaga le faʻaopoopo mo sili atu aoga polokaina polokaina ma faigofie web surfing mai se isi tusitusiga i luga o la matou '' upega tafaʻilagi.

    Sili atu: Faʻafefea ona faʻaogaina le AdBlock mo Google Chrome

E pei ona e vaʻai, e leai se mea faigata i le faʻapipiʻiina o AdBlock i Google Chrome. Soʻo seisi lava faʻaliliuga i lenei 'upega tafaʻilagi faʻapipiʻiina e faʻaaogaina se tutusa algorithm.

Faitau foi: Faʻapipiʻi add-ons i Google Chrome

Pin
Send
Share
Send