Faʻaogaina le VKontakte video call function

Pin
Send
Share
Send

O le faʻatautaia o le VKontakte faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga faʻailoaina tasi o foliga faʻataʻitaʻi mo le faia o vitio ma leo leo, lea, o se taunuuga, liliu mai e le tele se manaoga. Ae ui i lea, e ui lava i le le agavaʻa o lenei faʻatinoga i le atoa faʻamatalaga o le '' upega tafaʻilagi, o aso nei o le faʻaogaina feaveaʻi faʻatagaina oe e faia valaʻau.

Matou te faaaogaina vitio fesoʻotaʻiga VK

Le galuega o le faia VKontakte telefoni galue i le toeititi lava tutusa auala e pei o le tele o sili ona lauiloa feau vave, maua ai le mafai ona pulea le talanoaga ma le tele o tulaga. Ae e le pei faʻapitoa talosaga, VK e le lagolagoina valaʻau i le tele o tagata faʻaaoga i le taimi e tasi.

Laasaga 1: valaau tulaga

I se faʻaopopoga i le mea moni e te manaʻomia le lata mai lomiga o le aloaʻia feʻaveaʻiga feiloaʻiga, se tagata e ono soʻotaga, pei o oe, e tatau ona i ai se faʻapitoa faʻapitoa na faagaoioia i tulaga faʻalilolilo.

  1. Tatala le lisi autu o le tusi talosaga ma alu i le vaega "Tulaga"faʻaoga le ki a le kalama
  2. Mai le lisi tuuina atu e te manaʻomia le tatalaina o le itulau "Faʻalilolilo".
  3. Tusi loa i le poloka "Sootaga ma aʻu"mea e te manaʻomia e filifili ai "O ai e mafai ona vili mai ia te aʻu?".
  4. Seti le sili ona talafeagai tapulaʻa, taʻitaʻia e ou manaʻoga. Ae manatua pea pe a e tuua le taua "Tagata faʻaaogaina uma", soʻo se mea e faʻaaogaina le punaoa o le a mafai ona valaʻau oe.

Afai o tulaga o le tagata fai saofaga oe manaʻomia e seti i se auala tutusa, e mafai ona e faia telefoni. I le taimi lava e tasi, ua mafai ona oʻo atu i tuʻufaʻatasia tagata e faʻaaogaina le faʻaaogaina feʻaveaʻi ma luga o le initaneti.

Laasaga 2: fai se telefoni

E mafai ona e amataina le telefoni tuʻusaʻo i auala eseese e lua, ae tusa lava pe o le a le auala na filifilia, o le lava faʻamalama o le a matala i soʻo se mea lava. E mafai ona faʻatoagaina pe faʻalēaogaina le mea pueata ma le faʻalogona leo naʻo se valaʻau.

  1. I soo se auala talafeagai, tatala se talanoaga ma le tagata faʻaoga e te manaʻo e vili ai. Ina ua mavae lena, kiliki i luga o le aikona ma le ata o le handset i le mamao pito i luga o le mata.
  2. E mafai ona e faia tutusa le mea a o e vaʻavaʻaia le itulau a le tagata faʻaaoga ile kiliki i luga o le aikona i le pito i luga taumatau.
  3. Ona o le mea moni o telefoni ma talanoaga e le fesoʻotaʻi, e mafai ona e valaʻau atu foʻi i na tagata faʻaaoga na i ai ni feau tapunia.

O le valaʻauga o le ulufale atu ma le le taliaina o valaʻau e le tatau ona afua ai oe ni faʻafitauli i le faʻagasologa o atinaʻe.

  1. O lau valaʻau e mafai ona pulea e faʻaaogaina le aikona i le pito i lalo o le pa, faʻataga oe e:
    • Liliu pe tape le leo o failauga;
    • Faʻamalolo le ulufafo
    • Faatoagaina pe tape le masini faaleotele leo.
  2. O faʻamau i luga ole laulau e mafai ai ona e:
    • Faʻaititia le sau valaauga fesoʻotaʻiga i le pito i tua;
    • Faʻafesoʻotaʻi se ata faʻatusa mai le camcorder.
  3. Afai e faʻaititia le valaʻau, e mafai ona faʻalauteleina ia i le kiliki i luga o le poloka i le pito i lalo o le tusi talosaga.
  4. O le video call o loʻo otometi lava ona faʻamutaina mo se taimi pe a fai o le tagata na e filifilia e leʻi taliina. I se faʻaopopoga, o se valaʻauga e otometi ona paʻu i le vaega Savali.

    Faʻailoa: Faʻasalalauga e lafoina ia te oe ma le itu lua i le valaʻau.

  5. I le tulaga o se valaau ulufale, o le 'auʻaunaga e fai sina ese lava, faʻataga oe e faia naʻo le lua gaioiga:
    • Ia talia;
    • Toe setiina
  6. I se faʻaopopoga, mo nei gaioiga uma, e tatau ona e tuʻu i lalo ma faaseʻese le ki manaʻo i le ogatotonu o le mata, ae i totonu o le laulau e pulea lalo.
  7. I le taimi o se talanoaga, o le Ofisa e tutusa lava le tutusa ma se valaauga ulufale mo uma tagata lesitala. O lona uiga, ia faʻaola le mea pueata o le a manaʻomia oe e faʻaogaina le aikona i le pito i luga taumatau, talu ai ua le atoatoa i le faʻaogaina.
  8. A maeʻa le valaʻauga, o le a faʻaalia se faʻaaliga i luga o le mata.
  9. E le gata i lea, i le talanoaga ma le tagata faʻaaoga e i ai se feʻau o le a aliali mai i luga o le faʻamaeaina maeʻa o le valaʻauga ma faʻapipiʻi, i le tulaga o le taimi atoa talanoaga.

Le aoga sili o VKontakte telefoni, pei o le tulaga o isi feau vave, o le le lava o tau, e le amanaia le tau o Initaneti feaveaʻiga. Peitaʻi, a faʻatusatusa atu i isi talosaga, o loʻo mativa lava le lelei o fesoʻotaʻiga.

Pin
Send
Share
Send