Liliu faila PDF i ePub luga o le initoneti

Pin
Send
Share
Send

Tele e-tusi ma isi tagata faitau lagolagoina le ePub faatulagaga, ae le o latou uma taulimaina PDFs faapena foi. Afai e te le mafai ona tatalaina le pepa i le PDF ma le maua ai lona faʻatusatusaga i se talafeagai faʻaopopoga, o le sili filifiliga o le faʻaaogaina lea o auaunaga faʻapitoa i luga ole laiga e faʻaliliu mea taua.

Liliu PDF i le ePub luga o le initaneti

ePub o se faatulagaga mo le teuina ma le tufatufaina o se e-tusi i totonu o se faila faila. O pepa i PDF e tele taimi e ofi ai i totonu o le faila e tasi, e le tele se taimi e fai ai galuega. E mafai ona e faʻaaogaina ni taʻutaʻuga lugalaina lugalaina, ae matou te ofoina atu ia te oe lua sili ona lauiloa laupepa Rusia-gagana mo iloiloga.

Vaʻai foi: Faʻaliliu PDF i le ePub le faʻaaogaina o polokalama

Metotia 1: OnlineConvert

Muamua lava, tatou talanoa e uiga i luga o le initaneti punaoa pei OnlineConvert. O loʻo iai le tele o tagata liliu mai fua e galulue ma faʻamaumauga o soʻo se ituaiga, e aofia ai ma tusi faʻaeletonika. Le liua taualumaga i luga o ia faia i ni nai laasaga:

Alu i le OnlineConvert

  1. I soʻo se mea e faigofie ai fesoʻotaʻiga i luga ole laiga, tatala le itulau o le OnlineConvert fale, pe o fea i totonu o le Tagata Tusi Suʻe le faʻatulagaina oe manaʻomia.
  2. O lenei o oe i le itulau sao. Kiliki ii e faʻaopopo faila.
  3. O faʻapipiʻi pepa o loʻo faʻaalia i seisi lisi i lalo ifo ole laupepa. E mafai ona e tape se tasi pe sili atu meafaitino pe a e le manaʻo e faʻagaioi latou.
  4. Le isi, filifili le polokalame lea o le a liua tusi faitau o le a faitauina. I le mataupu pe a le mafai ona faia se faʻaiuga, tuʻu le aoga le lelei.
  5. I fanua o loʻo i lalo, faʻatumu isi faʻamatalaga e uiga i le tusi, pe a manaʻomia.
  6. E mafai ona sefe le faʻatulagaina faʻamatalaga, ae mo lenei mea e tatau ona e lesitala i luga ole laiga.
  7. A maeʻa le faʻatulagaina, kiliki i le ki "Amata le liua".
  8. A maeʻa le faʻagaioioiga, o le faila o le a otometi ona aveina i le komupiuta, pe a fai e leʻi tupu lea mea, tauagavale-kiliki i luga o le ki ma le igoa Sii mai.

E te faʻaalu se tapulaʻa o ni nai minute i luga o lenei faʻatulagaina e aunoa ma le faia o se toetoe lava o taumafaiga, aua o le faʻagasologa autu o le liliuga ua aveina e le '' upega tafaʻilagi e te faʻaogaina.

Metotia 2: ToEpub

Le auaunaga mafaufauina i luga maua ai le tomai e seti isi liliuga tapulaa, ae le o mea uma ma e le o taimi uma manaomia lenei. O nisi taimi e faigofie atu le faʻaaogaina o se tagata faʻaliliu faigofie, faʻavavevave le gasologa atoa. ToEpub e sili mo lenei.

Alu i le ToEpub

  1. Alu i le itulau autu o le ToEpub 'upega tafaʻilagi, filifili le faʻatonuga e te manaʻo e te faʻaliliu iai.
  2. Amata ona e siiina faila.
  3. I le browser e tatalaina, filifili le talafeagai faila faila PDF, ma kiliki LMB i luga o le faamau "Tatala".
  4. Faatali mo le liua e maeʻa ae e te leʻi alu i le isi laasaga.
  5. E mafai ona e faʻamamaina le lisi o mea ua faʻaopopo pe tape nisi o latou i le kiliki i luga o le koluse.
  6. Tikaina sauni-faia ePub format pepa.

E pei ona e vaʻai, e leʻi manaʻomia ona ou faia ni faʻaopoopoga, ma le 'upega tafaʻilagi lava e le ofi atu e faʻatulaga ni seti, na o tagata liliu mai. Ae mo le tatalaina o le ePub pepa aloaia i luga o le komepiuta - ua faia lea e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa. E mafai ona faʻamasani oe i totonu o la matou isi tusitusiga i le kilikiina ole fesoʻotaʻiga lenei.

Faitau atili: Tatala le ePUB pepa

I luga o lenei mea tatou tusitusiga o mai i le faʻaiuga. Matou te faʻamoemoe o mea o loʻo i luga mo le faʻaaogaina o auaunaga i luga o le lua fesoasoani ia te oe e iloa ai le auala e faʻaliliu ai faila PDF i ePub ma o lenei ua tatalaina le e-tusi e aunoa ma faʻafitauli i lau masini.

Faitau foi:
Liliu FB2 i le ePub
Suia le DOC ile EPUB

Pin
Send
Share
Send