AlReader mo Android

Pin
Send
Share
Send


E tele polokalame mo le faitauina o tusi faʻaeletonika mo Android - o loʻo iai fofo mo le vaʻaia o FB2, tatalaina PDF, ma e oʻo lava i le mafai ona galulue ma DjVu. Ae e ese mai ia i latou o le AlReader talosaga, o se mea moni tuai-timer i totonu o le au faitau mo le "lanumeamata lanumeamata". Sei o tatou vaʻai pe aisea ua matua lauiloa ai.

Fesootai lelei

AlRider na aliali mai i luga o masini o loʻo tamoe i le taimi nei o le afa-galo faʻagaoioiga Windows Mobile, Palm OS ma Symbian, ma mauaina se taulaga mo Android toeititi lava i le taimi na ulufale ai i le maketi. E ui i le taofi o le gaosi oloa e lagolago le OS, ae o loo lagolagoina pea e le au faʻataʻitaʻi AlRider le talosaga mo masini i le 2.3 Gingerbread faapea ai ma masini o loʻo faʻatautaia le iva lomiga o Android. O le mea lea, o le tagata faitau o le a faʻalauiloa uma i luga o se laupapa tuai ma se mea fou telefoni, ma o le a tutusa lelei galuega i luga o mea uma.

Foliga lelei foliga

AlReader sa masani ona lauiloa mo customize le talosaga mo ia lava. O le lomiga Android e leai se tuusaunoaga - e mafai ona suia le paʻu, o se seti o fonoa, aikona po o se ata i tua, i luga o le o se tusi tatala o faʻaalia. I se faʻaopopoga, o le tusi talosaga e mafai ai ona fai ni kopi o tuʻutuʻuga ma momoli atu i le va o masini.

Faʻatonutonu tusi

O se mea tulaga ese a le AlRider o le mafai ona fai suiga i le tusi tatala i luga ole lele - naʻo le filifili ole fasi fasi manaʻo ile umi tapuni, fetaomi le faʻapitoa faʻamau i le pito i lalo ole lau ma filifili le filifiliga "Faʻatonutonu". Ae ui i lea, e le avanoa mo sitaili - na o le FB2 ma le TXT e lagolagoina aloaia.

Po Faitauina

O le malamalama moli auala mo le faitauina i le sulu malamalama ma le toʻulu lua te le teʻi ai seisi i le taimi nei, peitaʻi, e tatau ona manatua o AlReader o se tasi lea o muamua na sau ma se avanoa. Ae ui i lea, ona o foliga o foliga, e le faigofie tele ona maua. I se faʻaopopoga, o le faʻatinoina o lenei filifiliga o le a faʻanoanoa ai i latou e ana mea totino o le smartphones ma AMOLED screen - e leai se uliuli o talaʻaga.

Faitau le tulaga ogatasi

AlRider faʻatinoina le sefeina o le tulaga o le tusi i le mea ua maeʻa faitau ai le tagata faʻaaogaina, e ala i le tusi i se memory card poʻo le faʻaogaina o le 'upega tafaʻilagi aloaʻia o le tagata atiaʻe, i le mea e tatau ai ona e ulufale i lau imeli. E galue maofa teteʻe, mea sese na maitauina naʻo mataupu pe a ulufale le tagata i se faʻasologa masani o mataʻitusi ae le o se meli meli. Talofa, e naʻo fegalegaleaiga i le va o masini Android e lua, o lenei filifiliga e le o fetaui ma le komipiuta vaega o le polokalame.

Lagolagoina faletusi faletusi

O le tusi fesili o loʻo avea ma paionia i luga o le Android i le lagolagoina o le OPDS network faletusi - o lenei faʻaaliga na aliali mai i totonu nai lo isi tagata faitau. E faʻatinoina faigofie: naʻo le alu i le mea talafeagai i luga o le lisi, faʻaopopo le tuatusi faʻaoga e faʻaaoga ai se mea faʻapitoa, ona faʻaaoga lea o galuega uma o le faʻatonu: vaʻai, suʻesuʻe ma le laʻuina i lalo tusi e te fiafia i ai.

Fetuunaiga mo E-Ink

Ole tele o tagata e faia ni eletise faʻasalalauga mata faitau e filifili Android o le faʻagaoioiga sisitema mo latou masini. Ona o mea faʻapitoa o faʻaaliga, o le tele o talosaga mo le maimoaina tusi ma pepa e le o gatasi ma latou, ae le o AlRider - o lenei polokalame ei ai ni faʻapitoa faʻamatalaga mo mea faʻapitoa (avanoa e na o ala mai i le atiaʻe 'upega tafaʻilagi), pe e mafai ona e faʻaaogaina le filifiliga "Fetuunaiga mo E-Ink" mai le polokalame polokalame; e aofia ai maʻa faʻaaliga tulaga e talafeagai mo tisaini vaitusi.

Lelei

  • I le gagana Rusia;
  • Atoatoa fua ma aunoa ma faʻasalalauga;
  • Sala lelei ina ia fetaui ma ou manaʻoga;
  • Talafeagai ma le tele o masini Android.

Le atoatoa

  • Leai tafafao;
  • Le talafeagai le nofoaga o nisi galuega.
  • O le atinaʻe autu ua le toe faaauauina.

Ile taimi mulimuli, AlReader sa avea ma tumau pea o se tasi o sili ona lauiloa tagata faitau i le Android, tusa lava pe o le tagata atiaʻeina le talosaga ua taulaʻi nei i le fou lomiga o le oloa.

Sii maia le AlReader mo le leai

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le Google Play Store

Pin
Send
Share
Send