Faʻafefea ona faʻafili le ata vitio i le iPhone

Pin
Send
Share
Send


E faʻatagaina oe e le iPhone e le gata e puʻeina ai ata, ae ia faʻapaleni lelei oe. Aemaise lava, o nei aso o le a tatou vaʻavaʻai totoʻa i le auala e mafai ona faʻataʻamilomilo ata tifaga i luga o se masini iOS.

Liliu le ata i le iPhone

Ae paga lea, i mea masani iPhone meafaigaluega e mafai na o faʻatoʻaga le tifaga, ae leʻo le faʻataʻamilo. I la matou mataupu, o le a tatau ona e liliu i le fesoasoani a le App Store e aunoa ma le toilalo, i luga o avanoa tatala lea o loo i ai le faitau selau o meafaigaluega mo vitio gaosi. Le faʻaaogaina o ni tali se lua o se faʻataʻitaʻiga, o le a tatou mafaufau i le faʻagaioiga atili o le liliu.

Faitau atili: Faʻafefea ona totoina le vitio i le iPhone

Metotia 1: InShOt

O le lauiloa InShOt app e sili mo le galue ma uma ata ma vitio.

Sii mai i le InShOt

  1. Download InShOt i lau telefoni ma tamoe. I le faamalama autu, filifili le vaega "Vitio". Avanoa le polokalame i le ata app.
  2. Filifili se vitio mai le faletusi. Amata ona e siiina i lalo, i le vaitaimi e le fautuaina e loka le faʻamalama pe tapuni le talosaga.
  3. Ina ua mavae ni nai taimi, o le vitio lava ia o le a aliali mai i luga o le laupepa, ma lalo ifo oe o le a vaʻai ai i se faʻasologa o mea. Filifili faamau "Liliu" ma kiliki i le tele o taimi pe a manaʻomia e faʻafiliina le ata i lou tulaga manaʻo i ai.
  4. O le taimi lava e maeʻa le galuega, e tatau ona e faʻatau atu iʻuga. Ina ia faia lea mea, filifili le faʻamau talafeagai i le pito i luga taumatau, ona popo atu lea Sefe.
  5. Vitio na sefe i le mea puʻeata lisi. A manaʻomia, e mafai ona momoli atu i fesoʻotaʻiga lautele - ia faia lea mea, filifili le aikona o le faʻaaogaina o mea e fiafia iai.

Metotia 2: VivaVideo

O le lauiloa VivaVideo faʻapitoa o se faʻagaioia shareware vitio faatonu. Tele o vala i totonu o le polokalama e faʻaavanoaina fua, ae ma nisi faʻatapulaʻa. A faʻapea e te manaʻomia e faʻataʻamilo se vitio, VivaVideo o le a faʻatautaia lelei lea galuega e aunoa ma se tupe tautupe.

Sii maia le VivaVideo

  1. Faatu ma tamoe le tusi talosaga ma i le faʻamalama e matala, filifili le faʻamau Faʻatonutonu. I le isi lisi, afai e te le manaʻo e faʻatau se faʻasalalauga totogi, kiliki i le faʻamau Faamisi.
  2. Avatu VivaVideo avanoa i ata ma vitio e ala i le filifilia o se faamau "Faʻataga".
  3. Lalo faʻamau i luga o le vitio ma nisi galuega o le a faia. I le itu taumatau o le ae vaʻai i le rotation icon, o le a manaʻomia ona fetaomi tasi pe faʻatele taimi seʻia oʻo le ata i le tulaga manaʻo.
  4. I le pito i luga taumatau, filifili le faʻamau "Le isi"ma o lea "Lafo".
  5. Oomi le ki Auina mai fafo Vitio ma faʻatulaga le lelei (i le lomiga fua e te le avanoa ai naʻo le Full HD).
  6. O le faʻatulagaina faʻasologa o le a amataina, i le taimi e le o fautuaina e tapunia le tusi talosaga.
  7. Ua uma, ua sefe le vitio i le iPhone mea pueata lisi. Afai e te manaʻo e faʻasoa i luga o fesoʻotaʻiga lautele, filifili le aikona o loʻo manaʻomia.

E faʻapena foʻi ona e fesuiaʻia kilipa i isi apalai mo le iPhone. Matou te faamoemoe o lenei tala na fesoasoani ia te oe.

Pin
Send
Share
Send