Faʻafefea ona tusi i totonu i le Google Photos

Pin
Send
Share
Send

Ata o se tautua lauiloa mai Google e faʻatagaina ai ona tagata faʻaputu e teuina i le ao le faʻatapulaʻaina o numera o ata ma vitio i latou tulaga muamua, pe a fai o le iugafono o nei faila e le sili atu i le 16 megapixels (mo ata) ma 1080p (mo vitio). O lenei oloa ei ai le tele o isi, e sili atu aoga aoga ma galuega, ae naʻo le mauaina o latou e muamua manaʻomia ona e ulufale i totonu o le tautua luga o le 'upega tafaʻilagi poʻo le tagata talosaga. E faigofie tele le galuega, ae le mo tagata amata. O le a matou taʻu atili e uiga i ana faaiuga.

Ulufale i Google Photos

Pei o le toetoe o 'auʻaunaga uma a le Kamupani Lelei, Google Ata o se koluse-tulaga, o lona uiga, avanoa i toetoe lava o soʻo se galuega faʻatino, pe o le Windows, macOS, Linux poʻo le iOS, Android, ma luga o soʻo se masini - komepiuta, komepiuta, telefoni poʻo le tablet. O lea la, i le tulaga o le desktop OS, o le ulufale i totonu o le a ala mai i se masini suʻesuʻe, ma luga o le telefoni feaveaʻi - e ala i se faʻapitoa talosaga. Mafaufau i filifiliga faʻatagaina i sili auiliiliga.

Komepiuta ma browser

Tusa lava poo fea o lau komepiuta e faʻagaioia ai lau komipiuta poʻo lau komepiuta fealuai, e mafai ona e ulufale Google Ata e ala i soʻo se tasi o faʻapipiʻi browser, talu ai i lenei tulaga o le tautua o se 'upega tafaʻilagi masani. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o le a faʻaaogaina le tulaga masani Microsoft Edge mo Windows 10, ae e mafai ona e liliu i seisi avanoa e avanoa mo se fesoasoani.

Aloaia Google Ata Nofoaga

  1. Mea moni, kiliki i luga ole sootaga luga e ave oe ile taunuʻuga. Ina ia amata, kiliki i le ki "Alu i le Google Photos"

    Ona faamaoti lea o le login (telefoni poʻo imeli) mai lau Google account ma kiliki "Le isi",

    ona ulufale lea i le upu faataga ma toeomi "Le isi".

    Tusi: Faatasi ai ma le maualuga maualuga o le ono alualu i luma, e mafai ona matou faapea o le taimi e te ulufale ai i Google Photos, ua e fuafua e ulufale i tutusa ata ma vitio lea e ogatasi i lenei teuina mai lau masini feaveaʻi. O lea, o faʻamaumauga e tatau ona ulufale mai i lenei teugatupe.

    Faitau atili: Faʻafefea ona e ulufale i lau Google account mai se komupiuta

  2. I le ulufale i totonu, o le a maua oe avanoa i au uma vitio ma ata na lafoina muamua i Google Ata mai se telefoni poʻo le tablet ua fesoʻotaʻi atu i ai. Ae e le naʻo le pau lea o se auala e te mauaina ai le ulufale atu i le auaunaga.
  3. Talu ai o Ata o se tasi o le tele o oloa o loʻo avea ma vaega o le lelei faʻaoga o le Faalapotopotoga, e mafai ona e alu i lenei 'upega tafaʻilagi i luga o lau komepiuta mai soʻo seisi lava tautua Google, o le tulaga o loʻo matala ai i se browser, naʻo YouTube i le tulaga lea o se tuusaunoaga. Mo le faia o lea, faʻaaoga le faʻamau o loʻo iloga i le ata i lalo.

    A o i luga o le upega tafailagi o soʻo se satauro-tulaga Google auaunaga, kiliki i le faʻamau o loʻo i le itu taumatau pito i luga (i le itu tauagavale o le ata ata) Google Apps ma filifili le Google Photos mai le lisi paʻu i lalo.

    O le tutusa e mafai ona faia tuusaʻo mai le Google homepage.

    ma e oʻo lava ile itulau suʻesuʻe.

    Ia, o le mea moni, e mafai ona na e ulufale i le fesili i le Google search "le ata google" aunoa ma ni upusii ma kiliki "Ulufale" poʻo le ki saili i le pito o le search bar. O le muamua o le a tuʻuina atu o le a avea ma laupepa Ata, o le isi o le a avea ma ana tagata faʻatau aloaia mo tulaga feaveaʻi, lea o le a tatou talanoa mulimuli ane ai.


  4. Vaʻai foi: Faʻafefea ona e makaina le upega tafailagi

    E faigofie tele le saini i Google Photos mai soʻo se komipiuta. Matou te fautua atu e te sefeina le fesoʻotaʻiga i le amataga o le tusi, ae mafai ona e puʻeina le faʻatatau i isi filifiliga. Ma le isi, e pei ona e matauina, le faʻamau Google Apps E faʻatagaina oe ona fesuiaʻi i soʻo se isi oloa a le kamupani i le auala lava e tasi, mo faʻataʻitaʻiga, le Kalena, e uiga i le faʻaaogaina lea sa tatou faʻamatalaina muamua.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaaoga le Google Calendar

    Android

    I le tele o telefoni ma mea faʻapipiʻi ma Android, o le Google Photo apalai o loʻo faʻapipiʻiina. Afai o le mea lea, e le tatau ona e ulu atu i ai (faʻapitoa, faʻatonuga, e le naʻo le faʻalauiloa), talu ai o le login ma upu faʻapitoa mai le teugatupe o le a tipiina otometi mai le faiga. I isi tulaga uma, oe muamua tatau ona faʻapipiʻi le tautua aloaia a le tagata faatau.

    Sii mai Google Ata mai le Google Play Faleoloa

    1. Tasi i luga o le tusi talosaga i le Faleoloa, paʻi i le ki Faatuina. Faatali mo le faʻagasologa e maeʻa, ona fetaomi lea "Tatala".

      Tusi: Afai ua i ai sau Google Photos i lau smartphone poʻo le tablet, ae mo se mafuaʻaga e te le o iloa pe faʻapefea ona e ulufale i lea tautua, pe o se mafuaʻaga foi e le mafai ona e faia, muamua amata le talosaga i le faʻaaoga o lona auala 'alo i le lisi poʻo luga o le laupepa autu. , ma alu ai loa i le isi laasaga.

    2. I le faʻalauiloaina o mea faʻapipiʻi, pe a talafeagai, alu i lalo o lau Google account, maoti ai le login (numera poʻo le meli) ma le faʻamatalaga e alu atu ai. Ile taimi lava e maeʻa ai, e manaʻomia ona e ave lau faʻatagaga i le faʻamalama fesili mo le avanoa i ata, multimedia ma faila.
    3. Ole tele o taimi, ole alu i totonu o lau teugatupe e le manaʻomia, e tatau lava ona e mautinoa o le faiga ua maeʻa faʻailoaina, pe filifili le talafeagai pe afai e sili atu ma le tasi faʻaaogaina i luga o le masini. A maeʻa ona faia lea mea, tata le ki "Le isi".

      Faitau foi: Auala e te ulufale ai i lau Google account i le Android
    4. I le isi faamalama, filifili pe o le fea uiga e te manaʻo e lafo ai le ata - muamua pe maualuga. E pei ona matou fai atu i le folasaga, pe a fai o le iugafono o le mea pueata i luga o lau telefoni poʻo le laulau e le sili atu i le 16 megapixels, o le filifiliga lona lua o le a aoga, aemaise lava talu ai e le faʻatapulaaina avanoa i le ao. Ole mea muamua e faʻasaoina le tulaga muamua o faila, ae i le taimi lava e tasi latou te faʻaaogaina se avanoa ile teuina.

      I se faʻaopopoga, e tatau ona e faʻaalia pe o ata ma vitio o le a laʻuina i lalo naʻo ala o le Wi-Fi (faʻapipiʻi i tulaga le lelei) poʻo le ala foi i luga o le initaneti Initaneti. I le tulaga lona lua, e tatau ona e tuu le ki i luma o le mea talafeagai i le gaioiga tulaga. Ua filifili i tulaga amata, kiliki Ua lelei e ulufale.

    5. E amata atu nei, o le a faʻamanuiaina lau ulufale atu i le Google Photos mo Android ma maua ai se avanoa i au faila uma i le fale teu oloa, faʻapea foi ma le otometi ona lafoina mea fou i ai.
    6. Toe fai i luga o masini feaveaʻi ma Android, o le tele o taimi e leai se mea e manaʻomia faʻapitoa e ulufale i le Ata talosaga, na ona amata loa. Afai e te manaʻomia le ulufale i totonu, o lea ua e iloa mautinoa fai.

    IOS

    I Apple-faia iPhones ma iPads, o le Google Ata app muamua misi. Ae pei o isi mea, e mafai ona faʻapipiʻi mai le App Store. Le login algorithm, lea tatou muamua fiafia i ai, ese mai le tele o itu mai le Android, o lea o le a tatou mafaufau i ai i sili auiliiliga.

    Tikiake Google Ata mai le App Store

    1. Faʻapipiʻi le tagata talosaga faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga pito i luga, pe maua oe lava
    2. Faaoso Google Ata i le kiliki i luga o le faamau "Tatala" i totonu o le Faleoloa pe e ala ile popo i luga o lona auala 'alo i luga o le laupepa autu.
    3. Tuʻuina atu i le tusi talosaga le faʻatagaina talafeagai, faʻatagaina pe, faʻapea, taofia mai le lafoina o oe faʻasilasilaga.
    4. Filifili le talafeagai filifiliga mo autoload ma synchronization o ata ma vitio (maualuga poʻo le aulelei uiga), fuafua le faila lafo faʻatulagaina (na o Wi-Fi poʻo feaveaʻi Initaneti), ma kiliki Ulufale. I le pop-up faamalama, avatu se isi faatagaga, i le taimi lea e faʻaaoga ai le login data i le kiliki e fai lenei mea "Le isi", ma faʻatali mo le tamai download e maeʻa.
    5. Ulufale username ma upu faataga a le Google tala mo mea i totonu o le teuina ua e fuafua e avanoa ai, i taimi uma e lua kiliki "Le isi" e alu i le isi laasaga.
    6. A maeʻa ona e ulufale lemu i lau teugatupe, faamasani oe i le muamua setiina tapulaa "Amataga ma synchronization"ona popo lea o le ki Faamautu.
    7. Faʻafetai, ua e ulufale i le Google Photos app i lau telefoni feaveaʻi ma iOS.
    8. O le aotelega uma i luga filifiliga mo le ulufale atu i le auaunaga tatou te fiafia i ai, tatou mafai saogalemu fai atu o loʻo i Apple masini e manaʻomia e faia le tele taumafaiga. E le gata i lea, o le valaʻauina o lenei faʻasologa e le faigofie ai se gagana faigata.

    Faaiuga

    O lenei ua e iloa tonu le ala e ulufale ai i Google Photos, tusa lava poʻo le a le ituaiga o masini na faʻaaogaina mo lenei masini ma le faʻagaoioiga o loʻo faʻapipiʻi ai. Matou te faamoemoe o lenei tala sa aoga ia te oe, ae o le a matou muta iinei.

    Pin
    Send
    Share
    Send