Aveese uma uo VK i le taimi e tasi

Pin
Send
Share
Send


Matou te fesoʻotaʻi ma le fiafia i luga o fesoʻotaʻiga lautele, e aofia ai VKontakte, fai ni uo mamae, matamata a latou tala fou ma ata. Ae o isi taimi o le iai o isi tagata e faʻaaogaina i lau lisi o uo e amata ona ogaoga o mafatiaga ma o loʻo iai se manaʻoga faʻanatinati e aveese mai iina. E mafai e tape vave au uo lisi mai uma tagata faaaoga iina?

Matou te tapeina uma uo VKontakte i le taimi e tasi

Le faʻatautaia o VKontakte, paga lea, e leʻi tuʻuina atu mo i latou na auai i le punaoa le mafai faʻapitoa e tapeina uo uma mai se teuga tupe. O le mea lea, afai e te leʻi mafaia ona fai uo ma se numera tele o tagata faʻaaoga, o lona uiga o le auala pito sili ona faigofie o le faʻaaogaina o le auala masani ma aveese tagata taʻitasi mai le lisi uo taitoatasi. Faitau e uiga i le auala e faia ai lenei i se isi tusitusiga i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Aveese uo VKontakte

Ae afai o loʻo ia te oe le selau poʻo afe o au uo, ona le aoga lea o lenei metotia mo oe. Sei o tatou vaai le mea e mafai ona e mafaufau iai i se tulaga faapena.

Metotia 1: Faapitoa Tusitusiga

Ina ia toʻesea uma tagata mai lau lisi lisi i le taimi e tasi, mafai ona e taumafai e faʻaaogaina tusitusiga ua tusia faapitoa mo lenei faʻamoemoe, o lona uiga, o se polokalame faʻatulaga o le a otometi le seti galuega mo tatou. O se seti o ia poloaʻiga e mafai ona maua i le VKontakte alalafaga, ma afai e te manaʻo ma tusi i faʻatonuga, tusi oe lava ia.

  1. I soo se Initaneti e alu i le upega tafaʻilagi VKontakte. Matou te o atu i le faʻatagaina e ulufale i lau faʻamatalaga i le ulufale i le login i laufanua talafeagai, o se numera telefoni poʻo se tuatusi imeli, ma se faʻamatalaga. Faʻamautu le ulufale atu i lau teugatupe ma le faʻamau "Login".
  2. I le itu tauagavale, filifili le vaega Uo, lea matou te agai iai mo nisi faiga.
  3. Oomi le ki tautua i luga o le keyboard F12. E matala se faamalama i le pito i lalo o le itulau itulau. "Atinaʻe Meafaigaluega", i le pito i luga o le faʻapolopolo na matou agavale-kiliki i luga o le kalafi "Faamafanafana"e ala i le tatalaina o le tutusa tab.
  4. Kopi ma taumafai e faʻapipiʻi le faʻasologa i lalo o le fanua i tua atu o le taʻavale:
    f = document.getElementsByClassName ('uo_field_act');
    mo (i = 0; i le <f. umi; i ++)
    {
    Friends.deleteFriend (mea na tupu, + f [i] .getAttribute ('href'). Substr (5), lenei);
    }

    E mafai ona faʻataʻitaʻia lenei tulaga:
    ae ae = document.getElementById ("list_content"). getElementsByClassName ("ui_actions_menu_item");
    mo (i = 0; i <ae.length; i ++) {
    pe afai (buts [i] .innerHTML == "Aveese mai Uo") buts [i] .click ();
    }

    E manaʻomia le faʻamaoniga o a matou gaioiga i le saogalemu. Matou te tusia le fuaitau: Faataga Pepa ma kiliki Ulufale.
  5. Faʻaofi le mau. O le ki Ulufale amata le faiga. Uma le lona lua, 30 uo o le a soloia. O loʻo matou faʻatali mo le maeʻa tapenaina o le lisi uo. Faia!

Metotia 2: VkCleanAcc Talosaga

E i ai foi polokalame ma plugins mo 'auʻaunaga eseese e faʻalauteleina tele agavaʻa o le tagata faʻaaoga VKontakte e faʻatautaia ai la latou talaaga otooto. Sei o tatou taumafai e fai ma faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga se tasi o nei tusi talosaga, sa fausia, faʻatasi ai mo le vave aveeseina o au uo mai lau lisi o uo. Ua faaigoaina VkCleanAcc.

Sii mai VkCleanAcc mai le tulaga aloaia ofisa

  1. Sii mai ai le faʻamaumauga ma le polokalama VkCleanAcc, tuʻuina i totonu se faʻatonuga talafeagai mo oe i lau hard drive. O le talosaga ave na o ni nai megabytes ma e le manaʻomia le faʻapipiʻi faʻagasologa. Matou te o atu i le polokalame faila ma tamoe i ai. I le faamalama e matala, tauagavale-kiliki i luga o le aitema "Faʻatagaina".
  2. Ulufale login ma upu faataga o avanoa i lau VKontakte faʻamatalaga i fanua talafeagai. Faʻamau le ki "Login".
  3. O le tusi talosaga e faʻamaonia ai ua maeʻa faʻamaonia ma o oe o au uo lisi. Tuu se faʻailoga i le laina “Aveese uo uma”. Tatou mafaufau lelei e uiga i taunuuga o tatou gaioiga ma kiliki i luga o le ata "Amata" ma faʻatali mo le faʻamutaina e maeʻa.
  4. Oe mafai foi ona aveese tagata faʻaaogaina mai uo i lenei tusi talosaga e tusa ma faʻatatauga faapitoa, lea, e te vaʻai, e matua aoga tele ma vave.

O lea, e pei ona matou faʻavaeina, mo le tuʻufaʻatasia o tagata uma o VKontakte uo, e mafai ona e faʻaaogaina ni faʻapitoa poʻo polokalame. O le filifiliga o metotia o oe. O le mea taua o le mafaufau loloto peʻa ono mafuaʻaga o au togafiti. O tagata masani masani e mafai ona tausuai ma manatu i au amioga o le le faauo.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona nana au uo VKontakte

Pin
Send
Share
Send