VK tagata taalo mo komepiuta

Pin
Send
Share
Send

O le upega tafailagi o le VKontakte social network e sili ona lelei mo le masani ma na o le aoina o le tele o pese musika ma vitio e aunoa ma tapulaʻa e leai se totogi. Peitai, e tusa lava pe o lenei mea i mafaufau, e le masani ona faigofie ona tausia se 'upega tafaʻilagi tatala, lea ova taimi e mafai ona mafua ai browser gaioiga faʻafitauli. E mafai ona e aloese mai lea i le fesoasoani a le au vaega lona tolu, lea tatou te talanoa i ai i totonu o lenei tusitusiga.

VK tagata taalo mo komepiuta

I faʻamatalaga auiliili, o le autu o le faʻalogo i musika mai VKontakte e aunoa ma le faʻaogaina o le 'upega tafaʻilagi lava na talanoaina i se isi tusitusiga i luga o le tulaga. E mafai ona e faitauina ile link i lalo pe afai e te fiafia i lenei mataupu. Lenei o le a tatou iloiloina tagata taaalo mo uma vitio pueina ma musika faila.

Faitau atili: Faʻafefea ona e faʻalogologo i musika VKontakte e aunoa ma le ulufale atu i le tulaga

Meridian

O lenei musika taʻalo o se sili sili fofo, aua e maua ai le mautu, toaaga lagolago faʻatino ma se fesoʻotaiga malamalama. O le a tatou iloiloina na o le faʻapipiʻiina ma le faʻatagaina gaioiga, a o oe e mafai ona aʻoaʻo mea taua masani oe lava.

Alu i le Meridian download itulau

  1. I luga o le tulaga aloaia 'upega tafaʻilagi kiliki i le sootaga "Lomiga faʻa komepiuta" ma download le faʻamaumauga i lau komepiuta.
  2. Unzip le polokalama i soʻo se nofoaga talafeagai.

    Faalua-kiliki i luga o le faila i le faʻaiuga mulimuli. Meridian.

  3. A maeʻa le polokalame, kiliki "Alu i totonu e ala i VKontakte". Mai iinei e mafai foi ona e agaʻi i le lesitala o se tala fou i luga o le upega tafaʻilagi 'upega tafaʻilagi.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona fausia se itulau VK

  4. A uma ona ulufale i totonu o faʻamatalaga mai le itulau, kiliki Ulufale.
  5. A uma lena, o le a ave oe i le amataga itulau o le tagata taalo, o gaioiga ia tatou te le mafaufauina.

I se tulaga lautele, o le faʻaaogaina o lenei polokalama e le tele ese mai isi faʻasalalauga faʻasalalau i luga ole PC.

VKMusika

E le pei o le muamua polokalama, matou te suesueina VKMusic i auiliiliga i se isi tusitusiga i la matou '' upega tafaʻilagi ma o le mea lea matou te le faia se faʻamamafa tele i luga. O lenei polokalama e tele ni mea aoga ma e masani lava ona leai se manatu faʻatauvaʻa i le faʻasalalau faʻasalalau i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia. E mafai ona e puʻeina ma faʻamasani ia oe i le sootaga i lalo.

Sii mai VKMusic mo PC

I aso nei, o nisi elemene o le VKMusic Ofisa e ono le aoga ona o suiga taua ile VK API. O le faaleleia o ia faʻafitauli e tele se taimi.

VKMusic Citynov

E pei lava o le tagata muamua, o lenei polokalame e taulai i le taʻalo faʻapitoa musika faila, ae e matua leiloa ai lava i le itu o galuega. Na o se faʻasalalauga faʻasalalau faigofie e maua iinei, mamanuina sili atu e te faʻamasani oe lava i musika nai lo le faʻamamago i se faʻaauau pea.

Sii mai VKMusic Citynov

Mo le tele o vaega, o le polokalame taulai atu i le tele downloading o leo puʻeina, ma e feagai ma lenei galuega sili.

Tagata fai taga

O le CherryPlayer ala leo faʻasalalau e sili mamao atu nai lo mea uma na muamua atu, aua e le faʻatapulaʻaina tapulaʻa o le ituaiga o mea o loʻo taina. E le gata i lea, faʻaopopo atu i le VKontakte, latou te lagolagoina foʻi le tele o isi punaoa e aofia ai ma Twitch.

Alu i le CherryPlayer download itulau

  1. Faʻaogaina le faʻamau Sii mai luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia, download le faʻapipiʻi faila i lau PC.

    Faalua-kiliki i luga ma, mulimuli i faʻatonuga a le installer, faia le faʻapipiʻiina.

  2. Tamoe le polokalama i le tuua o se faʻailoga i le vaega mulimuli o le faʻapipiʻiina pe o le kiliki i luga o le ata i luga o le laulau. A uma lena, o le autu polokalama polokalama o le a tatalaina.
  3. I le lisi i le itu tauagavale o le faamalama, faalautele VKontakte ma kiliki Ulufale.
  4. Ulufale username ma upu faataga mo lau teugatupe ma kiliki i le faamau Ulufale.

    Ia mautinoa e faʻamaonia le faʻatagaina e ulufale i le tusi talosaga i faʻamatalaga talaaga.

  5. E mafai ona e mauaina VKontakte vitio ma leo faila i luga o le la tab e ala i le kiliki i luga o le talafeagai fesoʻotaʻiga.
  6. Ina ia taʻaalo, faʻaaoga le ki talafeagai i tafatafa o le igoa faila poʻo luga ole laulau e faʻatonutonu.

Manatua o polokalama uma mai le tusitusiga e le o se tulaga aloaʻia, ona o lea e ono faʻamutaina lona lagolago i so o se taimi. Lea faʻaiʻu ai i le taimi nei iloiloga a VKontakte tagata taalo mo le komipiuta.

Faaiuga

Tusa lava poo le a le filifiliga ua filifilia, taʻalo taʻalo o loʻo folasia ua i ai uma faʻafitauli ma e tele taimi e sili atu taua taua. A iai sau faʻafitauli i se polokalama faʻapitoa, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia tagata atiaʻe pe faʻafesoʻotaʻi matou i manatu e ono maua ai ni fofo.

Pin
Send
Share
Send