Faatulagaina mea sese 0xc0000225 pe a utaina Windows 7

Pin
Send
Share
Send


O isi taimi, pe a amata le Windows 7, faʻaali se faʻamalama ma sese numera 0xc0000225, o le igoa o le failaina faila faila, ma faʻamatala upu. O lenei mea sese e le faigofie ma o loʻo iai le tele o metotia o fofo - matou te manaʻo e faʻailoa oe ia i latou i lenei aso.

Mea sese 0xc0000225 ma auala e faʻalelei e faʻasaʻo ai

O le mea sese sese i le fesili o lona uiga Windows e le mafai ona sao lelei ona o faʻafitauli i le aufaasālalau o loʻo faʻapipiʻiina, poʻo fetaiai ma se mea e leʻi mafaufauina i le taimi o le boot. Ile tele o tulaga, o lona uiga o le faʻaleagaina o faila faila ona o se polokalama le lelei, o se faʻafitauli ma le faʻafitauli faigata, le talafeagai BIOS faʻatulagaina, poʻo le solia o le faʻafoeina o le faiga o le boot order pe a fai o loʻo i ai ni o loʻo faʻapipiʻiina. Talu ai o mafuaʻaga e eseese i le natura, e leai se auala lautele mo le foia o le toilalo. Matou te tuʻuina atu le lisi atoa o fofo, ma e tatau lava ona e filifilia le saʻo mo se mataupu faapitoa.

Metotia 1: Siaki le tulaga o le malo malosi

Le tele o taimi, mea sese 0xc0000225 lipotia se faʻafitauli ma le hard drive. O le mea muamua e tatau ona fai o le siakiina o le tulaga o le HDD sootaga ma le komepiuta motherboard ma le mana sapalai: ua mafai ona faaleagaina uaea pe o le fesoʻotaʻi ua tatalaina.

Afai o loʻo lelei mea uma i fesoʻotaʻiga masini, o le faʻafitauli atonu o le i ai o leaga vaega i luga ole disk. Oe mafai faʻamaonia lea faʻaaoga le polokalama Victoria, faʻamaumau i luga o le USB flash drive.

Faitau atili: Matou te siakiina ma togafiti le disk polokalama Victoria

Metotia 2: Toe faaleleia Bootloader Windows

O le mafuaaga taatele o le faʻafitauli o loʻo tatou talanoaina nei o le faʻaleagaina o le boot record o le system system pe a maeʻa le tapunia sese poʻo se gaioiga a le tagata e faʻaaoga. E mafai ona e feagai ma le faʻafitauli e ala i le faʻatinoina o le bootloader toe faaleleia faiga - faʻaaoga le faʻatonuga i luga ole sootaga i lalo. Pau le manatu, ona o mafuaʻaga o le mea sese, o le muamua Pulega Metotia e sili ona le tatau ona faʻaaogaina, o lea ia alu saʻo i Metotia 2 ma 3.

Faitau atili: Toe faʻaleleia le Windows 7 bootloader

Metotia 3: Toefuatai vasega ma le faila faila faigata

E masani lava o se feʻau ma le numera 0xc0000225 e tulaʻi mai pe a maeʻa ona vaevaeina le HDD i totonu o ni vaega talafeagai e faʻaaoga ai mea faigaluega ole komipiuta poʻo le vaega lona tolu. E foliga mai, o se mea sese na tupu i le taimi o le malologa - le avanoa na nofoia e le faila faila na aliali mai i totonu o se nofoaga e le faʻasoasoaina, lea e masani ai le le mafai ona oso mai ai. O le faʻafitauli ma vaega e mafai ona foʻia e ala i le tuʻufaʻatasia o le va, pe a uma ona manaʻomia e toe faʻafou le amataga e faʻaaogaina le auala o loʻo taua i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia vasega tisiki

Afai ua faʻaleagaina le faila faila, o le tulaga e atili faʻalavelave. Tuʻuina o lona faʻatulagaina o lona uiga o le hard drive o le a le avanoa mo le iloaina e le faiga. I lenei tulaga, pe a fesoʻotaʻi i seisi komepiuta, o le faila faila o sea HDD o le a faʻailoaina o RAW. Ua i ai a matou faʻatonuga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi lea o le a fesoasoani ia te oe e feagai ai ma le faʻafitauli.

Lesona: Faʻafefea ona tamau le RAW file system i le HDD

Metotia 4: Suia SATA Faiga

E sese 0xc0000225 sese mafai ona tupu ona o se sese filifilia auala pe a faʻatulagaina le SATA pulea i le BIOS - aemaise lava, tele o laupepa faigata i aso nei o le a le sao le mea pe a filifilia le IDE. I nisi tulaga, AHCI mode e ono mafua ai se faʻafitauli. You can read more about faʻagaioiga modes o le hard disk controller, faʻapea foi ma le suia i latou i le mea i lalo.

Faitau atili: O le a le SATA Mode i le BIOS

Metotia 5: Seti le saʻo le faʻasologa o seevae

I se faʻaopopoga i le le saʻo auala, o le faʻafitauli e tele taimi e mafua mai i le le saʻo o le boot order (pe a fai o loʻo e faʻaogaina le sili atu ma le tasi le malosi disk poʻo se tuʻufaʻatasiga o le HDD ma le SSD). O le faʻataʻitaʻiga faigofie lava o le sisitema na suia mai i le SSD masani, ae o le vaega muamua o le system partition, lea e taumafai mai ai le Windows e faʻamau. O lenei ituaiga o faigata e mafai ona aveeseina e ala i le faʻatulagaina o le boot order i le BIOS - ua uma ona tatou paʻi i lenei mataupu, o lea tatou te tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i le mea talafeagai.

Faitau atili: Faʻafefea ona fai se disk bootable

Metotia 6: Suia avetaavale HDD faʻatonutonu i le tulaga faʻatino

O nisi taimi mea sese 0xc0000225 aliali mai pe a uma ona faapipiiina pe suia le "motherboard". I lenei tulaga, o le mafuaʻaga o le malaia masani e taoto i le le tutusa o le firmware o le microcircuit, e puleaina le fesoʻotaʻiga ma le hard drives, i le tutusa pulea i lau disk. Lenei o loʻo manaʻomia oe e faʻaola le faʻatulagaina avetaʻavale - mo lenei e te manaʻomia le faʻaogaina o le Windows toe faʻaleleia le siʻosiʻomaga download mai le USB flash drive.

Faitau atili: Faʻafefea ona fai se bootable USB flash drive Windows 7

  1. Matou te o atu i le toe faaleleia siosiomaga Ofisa ma kiliki Sifi + F10 e tamoe Poloaiga laina.
  2. Ulufale le faatonugafaʻamaonie amata ai le faila resitala.
  3. Talu ona matou seʻe mai le toe faʻaleleia o le siʻosiʻomaga, oe manaʻomia le filifilia o se faila HKEY_LOCAL_MACHINE.

    Le isi, faaaoga le gaioiga "Download le vao"tu i totonu o le lisi Faila.
  4. O loʻo iai faila ile lesitala faʻamaumauga e tatau ona matou siiinaD: Windows System32 Config System. Filifili ai, aua nei galo e taʻu le mauga ma kiliki Ua lelei.
  5. O lenei maua le lala download i le lesitala laʻau ma tatala. Alu i le tapulaʻaHKEY_LOCAL_MACHINE TempSystem CurrentControlSet auaunaga msahciae nai loAmatatusi i lalo0.

    Afai e te utaina se disk i le IDE mode, tatala lalaHKLM TempSystem CurrentControlSet auaunaga pciidema fai le faʻagaioiga tutusa.
  6. Tatala toe Faila ma filifili "Tatala le vao" e faʻaaoga le suiga.

Alu i fafo Tusi Resitalaona tuu ai lea le toe faaleleia siosiomaga, aveese le USB flash drive ma toe amata le komepiuta. O le faiga e tatau ona faʻasolosolo vave.

Faaiuga

Sa matou iloiloina mafuaʻaga o le faʻaaliga o le mea sese 0xc0000225, ma na tuʻuina foi filifiliga mo le faʻafitauli. Ole auala na matou iloa ai o le faʻafitauli e fesiligia e mafua mai ile tele o mafuaaga. I se aotelega, matou te faʻaopopo o le tele o taimi o lenei faʻaletonu e tupu foi pe a iai se mea le lelei i le RAM, ae o faʻafitauli RAM ua faʻailoaina e sili atu sili atu manino faʻailoga.

Pin
Send
Share
Send