Sii mai vitio mai le Initaneti i iPhone ma iPad

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o mea e sili ona sailia-faʻafiafiaga faʻafiafiaga o loʻo saunia e le au telefoni feaveaʻi a Apple ia latou tagata e iai le faʻaalia o mea eseese vitio. Lenei tusitusiga o le a talanoaina le mea faigaluega ma metotia e faʻatagaina e le gata o le ulufale atu i le aufaasālalau tafe mai le Initaneti, ae e faʻasaoina foʻi faila faila i le manatuaina o lau iPhone poʻo le iPad mo le toe vaʻai mai fafo.

O le mea moni, o onapo nei ua atiaʻe 'auʻaunaga i luga ole laiga e mafai ai ona mauaina mea sili ona lelei, e aofia ai ata tifaga, ata tifaga, faʻaaliga TV, ata vitio, ma isi. i soo se taimi, ae a pe a fai e le maua e le tagata faʻaaoga iPhone / iPad le avanoa e nofo tumau i luga o le Upega Tafaʻilagi? Ina ia foia lenei faʻafitauli, e tele auala e mafai ona faʻaaoga.

Sii mai vitio mai le Initaneti i iPhone ma iPad

I le taimi muamua, o mea o loʻo avanoa i luga o la matou 'upega tafaʻilagi ua manatu pea i le tele o galuega a le iTunes ala o faʻatasiga tuʻufaʻatasia, e aofia ai ma le agavaʻa e faʻaliliu ata i masini o loʻo tamoe iOS.

Faitau atili: Faʻafefea ona momoliina le vitio mai se komupiuta i se Apple device e faʻaaogaina iTunes

I le tusiga i luga o le sootaga luga, e mafai ona maua ai se faigofie, faigofie, ma o nisi taimi na o le pau auala e mafai ai ona feaveaʻi faila faila i luga o le PC disk i le Apple masini e ala i iTunes, faapea foi ma metotia mo le faatinoina o taualumaga faʻatasi ma lenei faiga. Ae mo mea faigaluega o lo o taua i lalo, o latou autu aoga o le mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma se komepiuta. O lona uiga, afai e te mulimuli i fautuaga mai le mea o loʻo e faitauina, ina ia mafai ai ona fatuina se ituaiga o faʻamaumauga o mea mo mea e vaʻai i le leai o se avanoa i se laina televave i luga ole Initaneti, e te manaʻomia le masini Apple ma se fesoʻotaʻiga i le anapogi Wi-Fi mo le umi o le faila downloading faagasologa.

Ia faaeteete pe a filifilia se vitio puna mai e download ai! Manatua, o le laʻuina i lalo o faʻataʻitaʻiga (tulafono) mea i lau masini i le tele o atunuʻu o le solia lea o le tele o tulafono! O le 'upega tafaʻilagi pulega ma le tusitala o le tusiga e le nafa ma lau fuafuaga le mautinoa pe le iloa e solia le puletaofia ma aia tatau a isi vaega! O mea ua e suʻesuʻeina e faʻataʻitaʻiga, ae le o fautuaga i le natura!

IOS polokalame mai le AppStore ma isi vaega fesoasoani vaega

O le muamua fofo i le faʻafitauli o le puʻeina o vitio mai le Initaneti i masini Apple, lea e taumafai le tele o tagata iPhone / iPad e faʻaaoga, o le faʻaaogaina o ni downloaders faʻapitoa o loʻo i ai i le App Store. E tatau ona maitauina e naʻo nisi faʻapitoa o loʻo maua i le lisi o faleoloa Apple mo suʻesuʻega fesili e pei o le "download video" faʻatinoina lelei gaioiga o faʻalauiloaina e tagata atiaeina.

Le tele o taimi, o ia mea faigaluega ua mamanuina e galulue ai ma se lisi faʻapitoa o le tafeina o 'upega tafaʻilagi tautua poʻo agafesootai. O nisi mea faigaluega ua maeʻa iloiloina i mea o loʻo i luga o la matou upega tafaʻilagi ma o fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo e mafai ona faʻaoga e faʻamasani ai i mataupu o le faʻagaioiga o fofo o tagata taʻitoʻatasi o loʻo faʻaaogaina lelei e puʻe ai ata mai VKontakte ma Instagram.

Nisi faʻamatalaga:
Talosaga mo downloading vitio mai VKontakte i iPhone
Polokalama mo le downloadina o vitio mai le Instagram i le iPhone
Faʻafefea ona e siiina YouTube ata i se masini iOS

O tusi o loʻo i luga e faigofie tele ona faʻaaogaina, ae o le tele o na mea e iloga i le tele o mea sese - o sina taimi puupuu o le iai i le AppStore (o faʻatonutonu mai Apple aveese tupe ma mea e le manaʻomia "mai le Faleoloa), o le tele o faʻasalalauga faʻaali atu i le tagata faʻaaoga, ma, atonu e sili ona taua, le le lava o loʻo i ai i totonu faatatau i punaoa mai i fafo e mafai ai e download vitio mataupu.

Le isi, tatou mafaufau o se sili atu auala lavelave nai lo le faʻaaogaina downloaders vitio mo iOS, o se auala e aofia ai le faʻaaogaina o le tele o meafaigaluega, ae aoga i le tele o mataupu.

Tatau

Ae e te lei amataina downloadina vitio tuusao i lau iPhone / iPad e tusa ai ma faʻatonuga o i lalo, e te manaʻomia e maua ni nai polokalama meafaigaluega ma sailiili tuatusi o Initaneti tautua o le a fesoasoani i le foia o lenei faʻafitauli.

  • Documents iOS polokalama atiae e Readdle. Lenei o le faila faila, ma le fesoasoani a o le o le a faia faʻatinoga autu, e aofia ai le utaina o faila i totonu o le masini manatua. Faʻapipiʻi le app mai le Faleoloa App:

    Sii mai Pepa o pepa mo iPhone / iPad mai le Apple App Store

  • O se tautua i luga ole laiga e maua ai le agavaʻa e maua ni fesoʻotaʻiga i le faila faila e maua lalo o le tafe. E tele naua mea faʻaoga i luga ole Initaneti, o nai faataitaiga ia e aoga i le taimi o lenei tusitusiga:
    • faasao mai
    • getvideo.at
    • videograbber.net
    • 9xbuddy.app
    • savevideo.me
    • saveeo.online
    • yoodownload.com

    O le faʻavae o faʻagaioiga o nei nofoaga e tutusa lava, e mafai ona e filifilia soʻo se mea. E sili atu foi pe a faʻaogaina ni filifiliga se tasi ile taimi pe a le aoga se tasi poʻo seisi auaunaga e fesoʻotaʻi e faʻatatau ile mea faʻapitoa vitio mea e teu ai.

    I le faataitaiga i lalo o le a matou faʻaaogaina FaʻaolaFrom.net, o se tasi o sili ona lauiloa tautua mo le faʻafofoina o le galuega. E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i le gafatia o le punaoa ma mataupu faʻavae o lona faʻatinoina mai mea i la matou 'upega tafaʻilagi e talanoa e uiga i le faʻaaogaina SaveFrom.net i le Windows ma faʻatasi ai ma isi' auʻaunaga.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona e puʻeina le vitio mai le Initaneti i se komepiuta e faʻaoga ai le SaveFrom.net

  • O le lona tolu-vaega vitio tagata taalo mo iOS. Talu ai o le autu ma le faʻamoemoe mulimuli o le puʻeina o vitio i iPhone / iPad e le o le faʻagasologa o le mauaina o se kopi o le faila lava, ae o lona faʻatino mulimuli ane, oe manaʻomia le tausiga o le playback meafaigaluega muamua. O le tuʻufaʻatasia i totonu o le iOS-tagata taʻalo o loʻo faʻailoaina mai i le le faʻatapulaʻaina o galuega i tulaga o ata faʻatonutonu, faʻapea foi ma le galulue ma faila e aveina i le masini e ala i metotia e le tusia e Apple, o lea filifili se tasi lava ma faʻapipiʻi mai le Faleoloa Faleoloa.

    Faitau sili: Sili taaalo iPhone

    O le ata o loʻo i lalo ua faʻaalia le galulue ma le VLC mo Mobile player. Fai mai le tele o tagata e faʻaaogaina, o lenei faʻapitoa talosaga faʻamalieina manaʻoga pe a galulue ma vitio i luga o masini Apple i le tele o tulaga.

    Sii mai VLC mo Mobile Player mo iPhone / iPad mai le Apple AppStore

  • Ma se faʻaopopoga. I se faʻaopopoga i le faʻaogaina o le tagata taʻalo mai isi au atiaʻe, ina ia mafai ai ona faʻatautaia ata puʻeina mai le Initaneti, i masini Apple, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o talosaga faʻaliliu mo le iOS.

    Faitau atili: Vitio tagata liliu mai mo iPhone ma iPad

Sii maia vitio i iPhone / iPad faʻaaoga le faila pule

Ina ua uma ona faapipiiina meafaigaluega fautuaina i luga, ma le sili atu superfically pulea, e mafai ona e alu i luga e download le vitio mai le fesoʻotaiga.

  1. Kopi le sootaga i le vitio mai se masani masani initaneti Initaneti mo iOS. Ina ia faia lenei mea, amata le vitio playback e aunoa ma le faʻalauteleina o le vaega a le tagata taʻalo i le faʻamalama atoa, umi ona taofiofia le tuatusi tuatusi i le browser pa e tapa ai i luga filifiliga filifiliga ma filifili "Kopi".

    I le faaopoopo atu i le 'upega tafaʻilagi suʻesuʻe, o le mafai e download mea vitio e tatau ona saunia e iOS auaunaga tagata faʻatau polokalama. I le tele o latou e tatau ona e sailia se vitio ma popo "Faasoa"ma filifili ai “Kopi le sootaga” i le lisi.

  2. Faaoso pepa mai le Readdle.
  3. Tago i le laupepa ma le tapasa ata i le pito i lalo taumatau o le mata - avanoa i le 'upega tafaʻilagi fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia i totonu o le talosaga o le a tatalaina. I le laina o laina, ulufale i le tuatusi o le tautua lea e mafai ai ona e siiina le initaneti ata, ma alu i lenei 'upega tafaʻilagi.
  4. Faapipii le fesoʻotaʻiga i le vitio i le fanua "Ulufale tuatusi" luga o le 'upega tafaʻilagi o le download download tautua (umi fetaomi i totonu o le fanua - aitema Faapipii i le lisi e matala). Le isi, faatali la mo le system e maeʻa le tuatusi faʻagaioiga.
  5. Filifili le lelei o le faʻapipiʻi vitio mai le lisi paʻu i lalo ma kiliki Sii mai. I le isi laupepa Sefe faila mafai ona toe faʻaigoaina download le vitio, a uma lea e tatau ona e paʻi atu Faia.
  6. Faatali mo le download e maeʻa. Afai o le mauaina faila o loʻo faʻailoaina i se tele lapoʻa poʻo ni o latou, e mafai ona e puleaina le faiga o le mauaina vitio e ala i le faʻapaʻi atu o le faʻamau "Sii Mai" i le Documents browser menu i le pito i lalo o le lau.
  7. I le maeʻa o le download vitio e mafai ona maua i le faʻasino "Sii Mai"i le tatalaina o le vaega "Pepa aloaia" i le Pepa faila Pule.

Fautuaga. I le tele o taimi, e fautuaina le kopiina o le download i le tagata taʻalo. Ina ia faia lea mea, tata le faʻamau e tolu ua saunia ma le ata tifaga i totonu o le Documents faila. Le isi, i le lisi menu e matala, filifili "Faasoa"ma o lea "Kopi i le" FANAU NAMA ".

O le iʻuga, matou te mauaina se tulaga lea e oʻo lava i le leai o se Initaneti, e mafai ona e amataina le tagata taʻaʻalo i soʻo se taimi

ma amata loa ona matamata le puʻeina o vitio i le auala i luga.

Tagata faʻatau atu

O le faʻapipiʻiina o faila eseese, e aofia ai le vitio, faʻaaogaina foliga o le BitTorrent faʻataʻitaʻiga e matua lauiloa i aso nei i totonu o tagata faʻaaogaina masini o loʻo faʻatautaia i lalo o le tele o OS fou. Ae mo iOS, o iinei o le faʻaaogaina o lenei tekonolosi e faʻatapulaʻaina e le tulafono a Apple, o lea la, e leai se auala aloaia e faʻaulu mai ai se faila i le iPhone / iPad e ala i torrent.

Ae ui i lea, mea faigaluega na faia e isi vaega atiae mafai ai ona faʻatinoina se auala o le downloadina o vitio. Ua taʻua o le tasi o mea sili ona aoga mo le galue ai ma le torrents i luga o masini Apple i Faasalalauga.

I le faʻaopopoga i le torrent client mo iOS, ua fautuaina, pei o le taimi e faʻaaogaina ai isi metotia mo le laʻuina mai i lalo o faila video, e faʻapipiʻi ai se mea puʻeata mai le au ati tolu mai le iPhone / iPad.

O le laiga ma le faʻagaioiga o iOS faʻapipiʻi le download mai le App Store, o lona uiga, e le faʻamaonia e Apple, e tauaveina se lamatiaga mataʻutia! Faapipiiina ma le faʻaaogaina o le polokalama meafaigaluega e pei ona faamatalaina i lalo, faʻapea foi ma le mulimulitaʻi i faʻatonuga mo lona faʻaaogaina, ua i lau oe lava lamatiaga!

  1. Faapipii le iTransmission:
    • Tatala soo se browser mo iOS ma alu iemu4ios.net.
    • I le itulau e matala, i le lisi o mea avanoa polokalama meafaigaluega mo faʻapipiʻi, popo "Auina atu". Tago i faamau "IA MAUA"ma o lea Faatuina i le faamalama o le talosaga na aliali mai, faʻatali seʻia maeʻa le faʻapipiʻiina o le torrent client.
    • Alu i le iPhone / iPad desktop ma taumafai e amata iTransmission e ala i le tapo i luga o le talosaga aikona. O le iʻuga, o le a faʻailoa mai se faʻasilasilaga Le talitonuina Kamupani Atinaʻe - kiliki Soloia.
    • Tatala "Tulaga" iOS Le isi, mulimuli i le ala "Faavae" - Talaaga ma masini pulega.
    • Kiliki le igoa o le kamupani atinaʻe "Daemon Sunshine Tekonolosi Co." (i le aluga o taimi, e ono suia le igoa, ma o le igoa o le aitema o le a ese). Popo Trust Daemon Sunshine Tekonolosi Co., ma o le faʻamau ma le igoa lava e tasi i le faʻaalia talosaga.
    • Ina ua maeʻa ona faʻatinoina luga gaioiga i totonu "Tulaga", o le a le iai ni mea faʻafitauli e amata ai le iTransmission i iPhone / iPad.

  2. Laupepa vitio mai le torrent trackers:
    • Tatala soʻo se upega tafaʻilagi mo iOS vagana Safari (i le faʻataʻitaʻiga, Google Chrome). Alu i le 'upega tafaʻilagi tracker ma, pe a uma ona maua le tufatufaina o loʻo i ai le tapulaa vitio, tata i luga o le soʻotaga e tau atu i le download o le torrent faila.
    • A maeʻa ona kopiina le torrent faila i le masini, tatala - o se vaega o loʻo aliali mai ma se lisi o gaioiga talafeagai, - filifili "Kopi i le iTransmission".
    • I le faaopoopo atu i le downloading faʻaaogaina torrent faila, iTransmission lagolago galue ma magnet magnet sootaga. Afai e maua i luga o le vitio download itulau mai le tracker o se aikona Manetafaapaʻi lava. I le fesili tatala matala "Auina atu""tali i le ioe.
    • O se faʻaiuga o mea o i luga, e tusa lava pe o le na amataina filifilia e faʻafeiloaʻi le torrent sauniga (faila poʻo maneta fesoʻotaʻiga), o le iTransmission talosaga o le a tatalaina, ma o le faila faila (s) o le a faʻaopopo i le lisi o downloads. "Fesiitaiga" tagata faʻatau atu. E tumau pea e faʻatali mo le download e maeʻa, lea o le a faʻailo e le alualu i luma pa i luga o le laupepa faʻatumu ma suia lona lanu mai lanumoana i lanumeamata "Fesiitaiga" i faʻasalalauga.
    • O lenei e mafai ona faʻaopopo le siʻitia i le taʻaʻalo. Ina ia faia lenei mea, tata i luga o le igoa o le download torrent tufatufaina, o le a tatalaina le faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i ai - "Auiliiliga". I le vaega "ATILI" faʻalautele le laupepa "Faila".

      Le isi, tata le igoa o le faila faila, ona filifili ai lea "Kopi i le" FANAU NAMA ".

Auaunaga Apple

E taua le maitauina e ui lava i le vavalalata ole iOS, e le faasaina e Apple ona faʻatagaina faila, e aofia ai vitio, mai le Initaneti i le manatuaina o ana masini, ae i le taimi lava e tasi e faʻaaoga ai le tagata faʻaaoga ma ni nai filifiliga puʻupuʻu e faʻatinoina lea gaioiga. O loʻo matou talanoa e uiga i le fesoʻotaʻi ma le mafaufau o iPad ma iPhone i auaunaga a le kamupani, ae maise o le iTunes Store ma le Apple Music. E tusa ai ma le fuafuaga a le au atiaʻe, e tatau ona maua e le au e faʻaaogaina le "apamemea" atamai ma papeti le tele o mea e ala i nei tautua, totogi mo latou tautua.

Ioe, o le pito i luga auala e faʻatapulaʻaina gafatia o tagata faʻaaoga, ae o le mea mulimuli o loʻo i ai foi lelei. O le galuega o tautua na ofoina atu e Apple e faʻatulagaina i le tulaga maualuga, e leai se mea faʻasaina, o lona uiga e mafai ona e mautinoa le lelei o ata ma ata tifaga, ma e aua le popole i le le solomuli le solia o le puletaofia a le au faia le vitio. I se tulaga lautele, o le faʻaaogaina o le iTunes Faleoloa ma le Apple Music e faʻafesoʻotaʻi faila o loʻo faʻamatala o se auala sili ona faigofie ma sili ona faʻatuatuaina e toe faʻatumu ai lau oe lava faʻaputuga o ata tifaga, musika musika ma isi vitio e teu i totonu o le iPhone / iPad.

Mo le lelei faʻaaogaina o le metotia faʻamatalaina i lalo mo downloading vitio i se Apple masini, o le mea mulimuli e tatau ona nonoa i se faʻatonutonu talafeagai AppleID. Faitau le mea mai le fesoʻotaʻiga i lalo ma ia mautinoa o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatala i totonu ua maeʻa. E tatau lava ona faʻaeteete i le faʻaopoopoina o totogi faʻamatalaga peʻa fai o le a le faʻatapulaʻa ai oe i le downloadina o faʻasalalauga vitio leai se lisi mai auaunaga.

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona fai le Apple ID

iTunes Faleoloa

Tatou amata i se faʻamatalaga o laasaga e te manaʻomia e faia e download ai ata tifaga poʻo ata puʻeina, ae faapea foi ni ata ma podcast mai le iTunes Faleoloa i le manatuaina o lau masini Apple. O le fale faʻasino faʻapitoa ofoina sili tele o mea i luga ma e mafai ona faʻamalieina soʻo se manaʻoga, tusa lava poʻo a mea e faʻaaoga e tagata. O le mea moni, ia download video mai iTunes Faleoloa i lau masini, na ona e manaʻo e faʻatau sau galuega e te fiafia i ai, i le faʻataʻitaʻiga i lalo atu - o se faʻatasiga o ata tifaga.

  1. Tatala le iTunes Faleoloa. Saili ata tifaga poʻo mea e mafai ona puʻeina i le iPhone / iPad, faʻaogaina le suʻesuʻeina o lou igoa poʻo le suʻesuʻeina o ituaiga o mea e ofa atu i ai le auaunaga.

  2. Alu i le faʻatau oloa itulau i le faʻapapa i luga o lona igoa i le lisi. Ina ua uma ona iloiloina le vitio faamatalaga ma ia mautinoa o le mea na e filifilia e saʻo le mea e te manaʻomia, kiliki "XXXr. Faʻatauga" (XXX o le tau o le ata tifaga e toesea pe a maeʻa ona faʻatau mai le teugatupe e nonoa i le AppleID). Faʻamaonia ua e sauni e faʻatau ma tusitusi ese tupe mai lau teugatupe i le kilikiina o le faʻamau i le faʻamatalaga poloka e oso mai i le pito i lalo o le lau Faʻatau mai. Sosoo ai, ulu mai le upu faataga mai lau AppleID ma popo "Saini i totonu."
  3. A uma ona siaki le peimeni faʻamatalaga, o le a musuia oe e vave download le faʻatau mai i le iPhone / iPad manatua - popo Sii mai i le pusa talosaga, pe a fai e te fia vave faia lenei.

    Afai e te fuafua e download i se taimi mulimuli, kiliki Leai nei, - i lenei filifiliga se ki o le a aliali mai i lalo o le igoa o le ata i le iTunes Faleoloa Sii mai i foliga o se ao ma se u - e mafai ona faʻaaoga le elemene i soʻo se taimi.

  4. Tuuese, e tatau ona fai atu e uiga i le mautotogi. I le faʻaaogaina o lenei faiga, oe download foi se kopi o le ata i lau masini, ae na o le a teuina i manatua mo se 30-aso vaitaimi, pe a fai o le tala o le "mautotogi" vitio e le amataina.Mai le taimi oe amata vaʻai e otometi tape le faila na e mautotogi mai le iPhone / iPad, 48 itula o le a pasi.
  5. I le maeʻa o le download faagasologa, o le ata o loʻo maua i le lisi o mea faʻatau mai le iTunes Faleoloa.

    Alu i le lisi o downloadina vitio, tata "Tele" i le pito i lalo taumatau o le mata, ona popo atu lea Faatauga ma alu i le "Ata Tifaga".

    E mafai foi ona vave maua avanoa e vaʻavaʻai i mea maua i le faiga faʻamatala i luga e ala i le tatalaina o le muamua faʻaoga apalai i iOS "Vitio".

Apple musika

Tagata fiafia i musika o loʻo sailia se auala e download ai ata vitio i le iPhone / iPad manatua mo lenei mea e ono sili latou te fiafia i le Apple Music service, e ui i le mea moni e faapea i le iTunes Store o lenei ituaiga o mea ua tuʻuina mai i totonu o le tutusa tutusa. E tusa ai ma le faʻatauina o ata, Apple Music faʻatagaina oe e sefe tupe - le tau e tatau ona e totogiina mo le masina o le lesitala i se musika musika e le sili atu nai lo le tau o le luasefulu ata i iTunes Store.

  1. Tamoe le tusi talosaga "Musika"muamua i iOS. Afai o loʻo i ai sau lesitala ile Apple Music, o le a tuuina atu oe i le avanoa i se tele lisi o musika mea, aofia ai ma ata vitio. Saili le kilipa e te fiafia iai e ala ile faʻaogaina o le sailiga poʻo le tab "Vaʻaiga lautele".
  2. Amata faʻataʻalo ma faʻalautele le fausia-i totonu o le tagata talosaga e ala i le tosoina o le eria ma pule i luga. Ona faʻamau lea i ni tulaga se tolu i le pito i lalo o le mata i le itu taumatau I le lisi e matala, kiliki "Faʻaopopo i le Media Media Library".
  3. Tago aikona Sii maio lo o aliali mai i le tama taʻaʻalo pe a uma ona faʻaopopo le kilipa i le Media Library. A maeʻa le faʻatonutonuina o le download progress bar, o le aikona Sii mai le a leiloa mai le tagata taalo, ma o se kopi o le kilipa o le a tuu i totonu o le iPhone / iPad.
  4. O vitio uma na sii mai i le auala i luga e avanoa mo le matamata mai fafo mai le talosaga. "Musika". Initaneti e maua i le vaega Ala o faasalalauga faletusi ina ua uma ona tatala mea “Musika na siiina” ma le suiga i "Ata vitio".

Oe pei ona e vaʻaia, e faigofie ma faigofie le puʻeina o vitio i le iPhone / iPad e naʻo le faʻaaogaina o apalai a le Apple ma le faʻatauina o mea i totonu o tautua ofoina ma faʻalauiloaina e le Cupertino tetele i totonu o tagata faʻaaogaina ana masini. I le taimi lava e tasi, ina ua uma ona aʻoaʻoina ni tulaga le faʻatulagaina ma ni polokalame mai le aufaitino lona tolu, e mafai ona e maua le avanoa e tuʻu mai ai toetoe o soʻo se ata vitio mai le fesoʻotaʻiga i le lalolagi atoa i le manatuaina o lau telefoni poʻo le tablet.

Pin
Send
Share
Send