O a polokalama o iai iina e puipuia ai mai trojan?

Pin
Send
Share
Send

O loʻo iai le tele o mea taufaʻamataʻu i luga o le Initaneti: mai i ni mea e leai se aoga o adware (lea o loʻo faʻamau i totonu o lau sailiga faʻataʻitaʻiga) ia i latou e mafai ona gaoia lau faʻamatalaga. O ia polokalame leaga e taʻu o trojan.

Ole mea masani lava, e iai togafiti e togafitia ai le antivirus. Antiviruses manaomia le fesoasoani i le taua faasaga i trojan. Mo lenei, na faia e le au atiaʻe se vavaeese o ituaiga polokalame ...

O le a tatou talanoa e uiga ia i latou nei.

Mataupu

  • 1. Polokalama mo le puipuiga e faasaga i trojan
    • 1.1. Suavai taofi
    • 1.2. SUPER Aneti Spyware
    • 1.3. Trojan remover
  • 2. Fautuaga mo le puipuia mai o siama

1. Polokalama mo le puipuiga e faasaga i trojan

E tele, pe a le o selau, o polokalame faʻapena. I le tala, ou te manaʻo e faʻaali naʻo i latou na fesoasoani ia te aʻu na sili atu ma le faʻatasi ...

1.1. Suavai taofi

I loʻu manatu, o se tasi lea o polokalame sili ona lelei e puipuia ai lau komepiuta mai trojans. Faʻaavanoaina oe e le gata e vaʻai lau komipiuta e iloa ai masalosaloga mea, ae o loʻo tuʻuina atu faʻa-taimi moni puipuiga.

O le faapipiiina o le polokalama e masani. A maeʻa ona amata, o le a e vaʻaia e tusa o se ata, e pei ona i ai i le ata i lalo.

Ona tatou faʻaauau le faʻavave vave o le ki ma faʻatali seia oʻo i vaega taua uma o le hard disk ua uma ona siakiina.

E foliga mai e ui lava na faʻapipiʻiina antivirus, e uiga i 30 taufaamatau na maua i laʻu komepiuta, lea o le a matua manaʻomia e aveese. Mea moni lava, o le a le polokalame faʻapitoa ai.

 

1.2. SUPER Aneti Spyware

Lelei polokalame! Moni, afai e te faʻatusatusaina ma le isi muamua, e i ai le tasi laititi minus i totonu: i le faʻamatalaga saoloto e leai se puipuiga moni. Moni, aisea e tele na manaʻomia e tagata? Afai o loʻo faʻapipiʻi se antivirus i luga o le komupiuta, ua lava lea e siaki mai lea taimi i lea taimi mo trojans faʻaaoga lenei aoga ma e mafai ona e toʻafilemu oe i le komepiuta!

A maeʻa ona amata, ia amata ona faitau totoina, kiliki "Faʻataʻitaʻi ia Lau komepiuta ...".

I le maeʻa ai o le 10 minute o le polokalame lea, na aumai ai le fia selau o mea e le manaʻo i ai laʻu polokalame. Lelei tele, sili atu nai lo le Terminator!

 

1.3. Trojan remover

I se aotelega, e totogi atoa lenei polokalame, ae 30 aso e mafai ona faʻaoga atoa fua! Ia, o ona tomai e sili ona lelei: e mafai ona aveese le tele o adware, trojans, le manaʻomia laina o faʻamaumauga o loʻo faʻapipiʻi i totonu lauiloa talosaga, ma isi.

E mautinoa lava le aoga i latou e faʻaaoga i latou e leʻi fesoasoani i ai le lua tautua muamua (e ui lava ou te manatu e le tele o nei).

O le polokalama e le susulu ma ata fiafia, o mea uma e faigofie ma manino iinei. Ina ua uma amata, kiliki i le "Scan" faʻamau.

Trojan Remover o le a amata vaʻavaʻai solo i le komipiuta pe a maua se tulaga lamatia tulafono - o le faʻamalama o le a oso mai ma se filifiliga o isi gaioiga.

Faitau vave lau komepiuta mo trojans

O le mea ou te leʻi manaʻo i ai: ina ua uma le siakiina, le polokalama otometi reboot le komepiuta aunoa ma le fesili i le tagata e uiga i ai. I le mataupu faavae, sa ou sauni lava mo se taimi faʻapenei, ae o le tele o taimi, e tupu lava 2-3 pepa o loʻo matala ma o latou tapunia faʻavave e mafai ona mafua ai le leiloa o ni faʻasaoina o faʻamatalaga.

2. Fautuaga mo le puipuia mai o siama

I le tele o tulaga, o tagata lava latou e tatau ona tuuaʻia mo le aafia i latou komepiuta. Le tele o taimi, le tagata lava ia kiliki i luga o le polokalama loli faamau, download mai leai se mea, pe na auina mai e-meli.

Ma o lea ... ni nai fautuaga ma lapataiga.

1) Aua le kiliki i luga o soʻotaga o loʻo lafo atu ia oe i luga o fesoʻotaʻiga lautele, luga Skype, i le ICQ, ma isi. Afai o lau "uo" lafo atu ia te oe se mea e le masani ai soʻotaga, atonu na faʻataʻitaʻia. Aua foʻi neʻi e faʻaopopoina e alu i ai pe a fai e te i ai ni faʻamatalaga taua ile tisiketi.

2) Aua le faʻaaogaina polokalama mai le le iloa puna. Le tele o taimi, siama ma trojans o loʻo maua i ituaiga uma o "taʻega" mo polokalama lauiloa.

3) Faʻapipiʻi se tasi o loʻo lauiloa le siama. Faafou pea e le aunoa.

4) Ia siaki e le aunoa lau komipiuta ma se polokalame e faasaga i trojans.

5) Fai ni faʻamaumauga i se taimi le tumau (mo le auala e faia ai se kopi o le disk atoa, vaʻai ii: //pcpro100.info/kak-sdelat-rezervnuyu-kopiyu-hdd/).

6) Aua le faʻamuta le otometi faʻafou a Windows, peʻa fai e te le o siakiina le auto-update - faʻapipiʻi taua faʻafouga. Le tele o taimi, nei patches fesoasoani puipuia lau komepiuta mai le aafia i se siama matautia.

 

Afai ua e aafia i se mea e iloa ai se siama poʻo trojan ma e le mafai ona e ulufale i totonu o le faiga, o le mea muamua (fautuaga a le tagata lava ia) o le boot mai le laveaʻi disk / flash drive ma kopi uma taua faamatalaga i se isi auala.

PS

Faʻafefea ona e taulimaina ituaiga uma o faʻasalalauga faʻamalama ma trojans?

 

Pin
Send
Share
Send