Malamalamaaga e ala i ata lugalaina

Pin
Send
Share
Send

O nei aso o loʻo i ai ni tusi faʻapitoa mo masini komipiuta ma komipiuta e mafai ai ona e mauaina ni faʻamatalaga autu e uiga i le tagata e uiga i se ata. O nisi o latou na masii i luga ole laiga apalai, ua mafai ai ona vave suʻe tagata i luga o le upega tafaʻilagi e foliga tutusa. E ui o le saʻo i nisi tulaga tuua tele e manaʻomia.

Tautua Aloaia Faʻailoga

Aloaia o loʻo faia le faʻaaogaina o le neural network, lea e vave suʻe mo ni ata tutusa i ni tulaga faapitoa, muamua le sili ona faʻavae, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i ata mamafa, faʻaiuga, ma isi. e leʻo le tagata ua faʻaalia i le ata, ae, o le mea e lelei ai, o lenei mea e tupu e seasea lava. E masani ona i ai tagata e foliga foliga tutusa pe teuteu tutusa ile ata (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a le lelei le vaʻai o foliga).

A o galulue ma galuega suʻe ata, e fautuaina le aua le lafoina ata o loʻo i ai le tele o tagata. I lenei tulaga, e le taumateina e maua se tali talafeagai.

I se faʻaopopoga, e tatau ona e amanaia a faʻapea e te manaʻo e sailia lana ata i luga o Vkontakte mai se ata o se tagata, e tatau ona e manatua i tulaga faʻalilolilo o lenei fesoʻotaʻiga agafesootai, e mafai e le tagata ona siaki pusa i autafa o nisi mea, ona o le sailiga robots e le mafai ona vavao lana itulau ma tagata e mafai ona vaʻai. lei resitaraina i VK. Afai o le tagata e te manaʻomia le i ai faʻalilolilo tulaga, ona saili lea o lona itulau mai le ata o le a faigata tele.

Metotia 1: Yandex Ata

Faʻaoga suʻesuʻe e foliga mai e fai sina faigata, talu ai le tele o fesoʻotaʻiga i le mea sa masani ona faʻaaogaina e mafai ona alu i le tasi ata. Peitai, afai e te manaʻomia e saili i le tele o faʻamatalaga e mafai ai e uiga i se tagata faʻaaogaina na o lona ata, ona sili ai lea ona faʻaaogaina se metotia tutusa. Yandex o se Lusia sailiga afi e faʻatino ai lelei sailiga i luga o le Lusia-gagana vaega o le Initaneti.

Alu i Yandex Ata

Faʻatonuga mo le sailia i lenei tautua vaʻai faʻapea:

  1. I le laupepa autu, kiliki i le ata suʻe ata. E foliga mai o se faʻatele ile puipui ole mea pueata. O lo o tu i le pito i luga menu, i le itu taumatau o le mata.
  2. E mafai ona suʻe i le URL o le ata (se fesoʻotaʻiga i le Initaneti) pe ala ile faʻaogaina o le faamau e download ai se ata mai se komupiuta. O le aʻoaʻoga o le a iloiloina i le faʻataʻitaʻiga mulimuli.
  3. I le kiliki i luga "Filifili faila" e matala se faʻamalama i le mea e faʻaalia ai le ala i le faʻatusa i luga ole komipiuta.
  4. Faatali mo sina taimi seʻatoa ua tumu le ata. O le ata lava e tasi o le a faʻaalia i le pito i luga o le mataupu, ae o iinei e mafai ona e vaʻai i ai i isi lapopoa. O lenei poloka e le manaia ia matou.
  5. Lalo oe mafai ona vaʻaia tag o loʻo aoga i le faʻaogaina ata. Faʻaogaina latou, e mafai ona maua ni ata faʻapena, ae e le mafai ona fesoasoani i le sailiga o faʻamatalaga i se tagata patino.
  6. O le isi o se poloka ma ata tutusa. Atonu e aoga ia oe, ona o ata faʻapena e filifilia e tusa ma se faʻavasegaina. Mafaufau i le suʻesuʻe i lenei poloka. Afai i ata muamua tutusa e te leʻi vaʻai i le ata e manaʻomia, ona kiliki lea "E sili atu le tutusa".
  7. A itulau fou o le a tatalaina le mea o le ai ai ata tutusa. Faapea ua e mauaina le ata oe manaʻomia. Kiliki i luga e faalautele ai ma sailiili faʻamatalaga auiliili.
  8. Lenei, gauai atu i le itu taumatau o le slider. I totonu e mafai ona e mauaina le sili atu ata tutusa, tatala le tasi lea i le atoa, ma sili ona taua - alu i le '' nofoaga o loʻo iai.
  9. Nai lo se poloka ma ata tutusa (laʻasaga 6), e mafai ona e tusi i lalo i lalo ole laupepa i lalo ifo ma vaʻai i luga o nofoaga i luga o le upega tafailagi o le ata tonu na e faʻapipiʻi o loʻo tu i luga. O le poloka lea e taʻua "Nofoaga e tutupu ai le ata".
  10. Alu i le '' upega tafaʻilagi fiafia, kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga poʻo le lisi o mea. Aua le alu i upega tafailagi ma igoa masalosalo.

A e le faʻamalieina ile sailiga o faʻaiuga, e mafai ona e faʻaogaina auala nei.

Metotia 2: Google Images

O le mea moni, o se faʻamatalaga o le Yandex Images mai le kamupani faʻavaomalo Google. O le faʻavasegaina o loʻo faʻaaogaina iinei e tai tutusa lava ma uiga o le tagata tauva. Ae ui i lea, Google Images e i ai le taua tele - e sili atu le suʻeina o ni ata tutusa i luga o nofoaga i fafo, lea Yandex e le saʻo lelei. O lenei faʻamanuiaga e mafai foi ona avea ma mea le lelei ai, pe a fai e te manaʻomia le sailia o se tagata i le Runet, i le tulaga lea e fautuaina e faʻaaoga le muamua metotia.

Alu ile Google Images

O le faʻatonuga e pei ona taua i lalo:

  1. A uma ona alu i le 'upega tafaʻilagi, i le pa suʻesuʻe, kiliki i le mea pueata faʻailoga.
  2. Filifili se download filifiliga: pe a tuʻuina mai se fesoʻotaʻiga pe lafoina se ata mai se komupiuta. Ole faʻaliliuga filifiliga i le na ona kiliki i luga o laupepa pito i luga o le faʻamalama I lenei tulaga, o le suʻesuʻeina e le ata na download mai le komepiuta o le a iloiloina.
  3. O se itulau ma faʻaiuga e tatalaina. Lenei, pei ona faia i Yandex, i le poloka muamua e mafai ona e vaʻavaʻai i foliga tutusa, ae i vaʻaiga eseese. Lalo o lenei poloka o se paga pine faʻaali talafeagai i uiga, ma se paga o nofoaga o loʻo iai se ata tutusa.
  4. I lenei tulaga, e fautuaina e mafaufau i le poloka i auiliiliga. "E faapena". Kiliki i le poloka ulutala e vaʻai i nisi ata foliga tutusa.
  5. Saili ata manaʻomia ma kiliki i luga. O le faʻasolo lemu o le a tatalaina faʻapena pei o Yandex Ata. Lea oe mafai vaʻaia foi lenei ata i lapopoa eseese, saili sili atu tutusa, alu i le '' nofoaga o loʻo iai. E alu i le nofoaga autu, kiliki i le ki Alu i le pe kiliki i le ulutala i le pito i luga taumatau o le slider.
  6. Ma se isi mea, atonu e te fiafia i le poloka. "Itulau ma se ata talafeagai". Lenei, mea uma e tutusa ma Yandex - naʻo se seti o nofoaga o loʻo maua ai le ata tutusa.

O lenei filifiliga e ono galue leaga nai lo le mulimuli.

Faaiuga

Ae paga lea, i le taimi nei ua leai ni tautua lelei mo le avanoa saoloto e saili ai se tagata e ala i ata, lea e mafai ona mauaina uma faʻamatalaga e uiga i se tagata i luga o le upega tafailagi.

Pin
Send
Share
Send