Ulufale i le tautua menu o se masini Huawei

Pin
Send
Share
Send

O le telefoni tekonolosi a Huawei ma lona faʻailoga tulaga ese Honor, o loʻo faʻatautaia le faʻagaioia o le Android, ua faʻamautuina ia lava i le maketi o aso nei. I le faʻaopopoga i le tele o le faʻatulagaina o masini i le EMUI native shell, o tagata atiaeina e maua ai foi le avanoa i loloto loloto suiga i faʻatulagaga o vaega i le lisi inisinia. A uma ona iloiloina le tala, ona e iloa lea faʻapefea ona maua.

Vaai foi: Tatala le inisinia menu ile Android

Alu i le 'auʻaunaga lisi o Huawei

O le inisinia menu o se tulaga panel i le Igilisi, i totonu o oe o le a mafai ona suia le eseese tapulaʻa o le gadget ma atoa faʻamatalaga e uiga i ai. O nei faʻatulagaina e faʻaaogaina e le au atiaʻe i le taimi o le suʻega mulimuli o le masini, i le taimi aʻo leʻi tatalaina i luga le faatauina. Afai e te le o mautinoa i au gaioiga, aua le suia se mea i le lisi, aua o lenei mea e mafai ona oʻo ai i le le mautonu faʻagaioioiga o lau telefoni poʻo le laulau.

  1. Mo le ulufale atu i le tautua menu, e tatau ona e iloa se tulafono faʻapitoa e talafeagai mo nisi ituaiga o masini. E lua tuʻufaʻatasiga kuki mo Huawei poʻo Honor feaveaʻi gadgets:

    *#*#2846579#*#*

    *#*#2846579159#*#*

  2. Ina ia ulufale i le numera, tatala le numera telefoni pad i luga o le masini ma lolomi se tasi o tulafono luga. E masani lava, pe a e kiliki i le tagata mulimuli, o le lisi e tatalaina otometi. Afai e le tupu lea mea, tata i le ki ki.

  3. Afai o le faʻagaioiga ua maeʻa faʻataunuʻuina, o le inisinia menu o le a aliali mai i luga o le laupepa ma mea e ono o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le masini ma mafai ai ona faʻatino auiliiliga sili atu.

  4. O lenei e mafai tutoatasi suia le tapulaa o lau sapalai i le tulaga faapolofesa.

I le faʻaiuga, ou te manaʻo e faʻaopopo lena mea pe a fai e le talafeagai pe le saʻo le togafitia i lenei lisi, e mafai ona e faʻaleagaina lau mea tau masini. O le mea lea, mafaufau lelei pe o le failauga e le lava leotele pe faʻataʻitaʻi ma le mea pueata.

Pin
Send
Share
Send