Le a le mea e fai pe a fai o ata mai le vaega i luga o le Android ua mou atu

Pin
Send
Share
Send

O nisi taimi i telefoni ma le Android e te ono feagai ai ma se faʻafitauli: tatala "Potu"ae o ata uma mai na alu ese ai. Matou te fia taʻu atu ia te oe le mea e te faia i ia tulaga.

Mafuaʻaga ma fofo

O mafuaʻaga o lenei toilalo e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: polokalama ma mea faigaluega. Le muamua aofia ai cache leaga Fafaʻi, le aafiaga o le leaga talosaga, solia o le faila faila o se manatua card po o totonu totonu. Le lona lua - faʻaleagaina mea e manatua masini.

O le mea muamua e tatau ona e iloa o loʻo i ai ata i luga o le memory card poʻo totonu o le teuina. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e fesoʻotaʻi i le komepiuta pe o se memory card (mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le faʻapitoa o le card reader) poʻo le telefoni pe a leiloa mai ata mai le mea e teu ai. Afai o loʻo aliali mai ata i luga o le komupiuta, o lona uiga o oe, ono feagai ma se polokalama le manuia. A leai ni ata, pe i ai ni faʻafitauli i le taimi o le soʻotaga (faʻataʻitaʻiga, fautua Windows e faʻatulagaina le drive), ona avea lea ma faʻafitauli o le hardware. O le mea e lelei ai, i le tele o taimi o le a liliu e toe faʻafoʻi mai au ata.

Metotia 1: Faʻamamaina le vaega o loʻo vaʻaia Cache

Ona o foliga o le Android, ono mafai ona paʻu le cache saofaga, o le faʻaiuga lea o ata e le o faʻaalia i totonu o le polokalama, e ui lava e iloa ma tatalaina pe a fesoʻotaʻi i se komepiuta. A fetaiai ma lenei ituaiga o faafitauli, fai mea nei:

  1. Tatala "Tulaga" soʻo se auala e mafai ai.
  2. Alu i tulaga lautele ma suʻe le mea "Talosaga" pe Talosaga Pule.
  3. Alu ile laupepa "Mea uma" pe tutusa i le uiga, ma saili i totonu o le polokalama faʻaaogaina "Potu". Maua i luga e alu ai i le faʻamatalaga itulau.
  4. Saili le "Cache" faailoga i luga o le itulau. Fuafua i le numera o ata i luga o le masini, o le cache mafai ona ave mai le 100 MB i le 2 GB pe sili atu. Fetaomi faamau "Manino". Ona - "Faamama faamatalaga".
  5. Ina ua maeʻa ona faʻamamaina ia o le isi mea, toe foʻi i le lisi lautele o tusi talosaga i le pule ma saili "Televise Teuina". Alu i le meatotino itulau o lenei talosaga, ma faʻamama foi lona cache ma faʻamaumauga.
  6. Toe fai lau telefoni poʻo le tablet.

A faʻapea o loʻo tupu faʻafitauli le faʻafitauli, e le toe uma ona fai ni gaioiga. Afai e le tupu lenei mea, faitau pea.

Metotia 2: Aveese .nomedia Files

O isi taimi, ona o gaioiga a siama poʻo le le faʻatamala o le tagata faʻaoga ia lava, o faila e taʻua .nomedia e mafai ona aliali mai i ata faʻatonutonu. O lenei faila na masii atu i le Android ma le kernel Linux ma avea ma sui o faʻamaumauga e taofia ai le faila o le faʻamaumauga o mea i mea o loʻo i ai. Faafaigofie, ata (faapea foi ma vitio ma musika) mai se faila o lo oi ai se faila .nomedia, o le a le faʻaalia i totonu o ata. Ina ia toe faʻafoʻi ata i le mea e tu ai, e tatau ona tape le faila lea. E mafai lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina le Total Commander.

  1. A maeʻa ona faʻatulagaina le Total Commander, ofi le tusi talosaga. Valaau i luga le lisi e ala i le oomiina o togi e tolu poʻo le ki talafeagai. I le pop-up menu, tata "Faʻatulagaina ... ".
  2. I le tulaga, siaki le pusa i autafa "Faila faila / pusa lilo".
  3. Ma asiasi le faila ma ata. E masani ona taʻua lea faʻasino "DCIM".
  4. O le faila patino ma ata e faʻamoemoe i le tele o mea: firmware, lomiga o Android, le mea pueata faʻaaogaina sili, ma isi. "100ANDRO", "Meapueata" pe tonu i le "DCIM".
  5. Fai i ata ua alu ese mai le faila "Meapueata". Matou te o i ai. Aofai Commander algorithms tuu tulaga ma auaunaga faila i luga o isi uma i le faʻasalalauga i faʻavaʻa faʻaali, o lea o le i ai o .nomedia mafai ona matauina i le taimi lava.

    Kiliki i luga ma taofi e tatala ai le anotusi lisi. Ina ia soloia se faila, filifili Tapē.

    Faamautu le aveeseina.
  6. Faʻapea foi siaki isi faila o loʻo i ai ata (mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻatonutonu mo downloads, o faʻamatalaga o mea puʻe vave poʻo tagata o loʻo i fesoʻotaʻiga lautele). Afai latou te maua foi .nomedia, tape i le faʻaaliga i le laasaga muamua.
  7. Toe fai le masini.

A uma le toe fai, alu i "Potu" ma siaki pe ua toe ola ata. Afai e leai se mea na suia, faitau pea.

Metotia 3: toefuatai ata

A fai e le fesoasoani mai Metotia 1 ma le 2, e mafai ona matou faaiuina o le aano o le faafitauli e taoto i le drive lava ia. Tusa lava poo le a le mafuaʻaga na ala ai ona tupu, e le mafai ona fai e aunoa ma le toe failaina. O auiliiliga o taualumaga o loʻo faamatalaina i le tusitusiga o loʻo i lalo, ina ia tatou le mafaufau loloto ia latou.

Faitau atili: Toe maua ata aveesea i luga o le Android

Faaiuga

A e vaʻai i ai, le leiloa o ata mai "Fale saʻo" e leai se mafuaʻaga mo se popole: i le tele o tulaga, e mafai ona toe foʻi mai.

Pin
Send
Share
Send