Suia YouTube tausaga

Pin
Send
Share
Send

Afai na e sese ulufale i le matua tausaga ina ua lesitala lau Google tala ma ona o lenei e le mafai nei ona matamata nisi vitio i YouTube, ona faʻapipiʻi e matua faigofie. Le tagata faʻaaoga e tatau ona suia nisi faʻamatalaga i le tulaga mo oe lava faʻamatalaga. Sei o tatou vaʻai totoʻa pe faʻafefea ona suia le aso fanau i YouTube.

Faʻafefea ona sui le YouTube tausaga

Ae paga lea, e leʻo iai se galuega faʻatulaga a le YouTube feaveaʻi ma e mafai ai ona e suia le tausaga, o le mea lea i lenei tusitusiga, naʻo le matou auiliiliga pe faʻafefea ona fai lea mea e ala i le atoa faʻamatalaga o le 'upega tafaʻilagi i luga o se komepiuta. Ma le isi, matou te taʻuina foi le mea e te faia pe a ua faʻamalolo lau teugatupe ona o se aso sese le fanau mai.

Talu ai o le faʻamatalaga a le YouTube o se Google account, o tulaga foi e le o suia atoa i YouTube. Ina ia suia le aso fanau mai oe manaʻomia:

  1. Alu i le YouTube itulau, kiliki i lau profile icon ma alu i ai "Tulaga".
  2. Lenei i le vaega "Faʻamatalaga Lautele" saili mea Teugatupe Seti ma tatala.
  3. O le a aveina atu nei lau itulau faʻaoga ile Google. I le vaega Faalauaiteleina alu i le "Faʻamatalaga a le tagata lava ia".
  4. Saili aitema Aso fanau ma kiliki i le ū i le taumatau.
  5. I tafatafa o le aso fanau mai, kiliki i luga o le penitala icon e te alu ai i le faʻaleleia.
  6. Faafou faamatalaga ma aua neʻi galo e sefe.

O lou matua o le a suia i le taimi lava, uma na o le alu i le YouTube ma faʻaauau pea le matamata le vitiō.

Le mea e fai pe a polokaina se teugatupe ona o se matua le lelei

A lesitala se faʻamatalaga Google, e manaʻomia le tagata faʻaaogaina e tuʻuina se aso fanau. Afai o lau tausaga faʻapitoa e laʻititi ifo ma le sefulutolu tausaga, ona faʻatapulaʻa lea ole avanoa i lau teugatupe ma a maeʻa aso e 30 o le a faʻamuta. Afai na e faʻailoa mai se matua faapea i se mea sese pe na faʻafuaseʻi ona suia le tulaga, ona mafai lea ona e faʻafesoʻotaʻi le lagolago ma le faʻamaoniga o lou moni aso fanau. Ua faia lenei mea e pei o lenei:

  1. A e taumafai e ulufale i totonu, o le a tuʻuina mai se faʻapitoa faʻapitoa i luga o le lau, kiliki i luga o le a e tatau ona faʻatumu le pepa.
  2. E faʻatonuina e le pulega a Google le lafoina o latou kopi faʻamaonia i se pepa faʻamaonia, pe fai se faʻaliliuga mai le kata i le aofaʻi o sene e tolu. O lenei liliuga o le a lafoina i le tamaiti puipuiga auaunaga, ma e oʻo atu i le tele o aso o le aofaiga e oʻo i le tasi le tala e ono poloka i luga o le kata, o le a toe faʻafoʻi mai i le teugatupe i le taimi lava pe a uma ona faʻamaonia e tagata faigaluega lou faʻailoaina.
  3. Ole siakiina le tulaga ole talosaga e faigofie tele - naʻo le alu i le account login page ma ulufale i lau lesitala faʻamatalaga. Afai e le tatalaina le faʻamatalaga, o le tulaga ole talosaga o le a aliali mai i luga o le lau.
  4. Alu i le Google Account Login Page

Faamaoniga o nisi taimi umi e oʻo i ni nai vaiaso, ae afai e te lafoina le tolusefulu sene, ona faʻamaonia lea o le matua i le taimi lava ma a maeʻa nai itula ulufale atu i lau teugatupe o le a toe faʻafoʻi.

Alu i le Google Support Page

O le aso sa matou auiliiliina faʻamatalaga auiliili le gaioiga o le suia o le matua i luga o le YouTube, e leai se mea faigata i ai, o gaioiga uma e faia i nai minute. Matou te mananaʻo e tosina mai le mafaufau o matua, e le manaʻomia le faia o se talaaga faʻapitoa mo le tamaititi ma faʻailoa mai le matua i luga atu o le 18 tausaga, aua a maeʻa ona tapunia loa le faʻatapulaʻa ma e mafai ona e faigofie ona e mauaina faʻafuaseʻi mea.

Vaʻai foi: Faʻasusu YouTube mai le tamaititi i le komepiuta

Pin
Send
Share
Send