Suia le atunuʻu ile YouTube

Pin
Send
Share
Send

I le faʻamatalaga atoa o le YouTube site ma lana polokalama feʻaveaʻi, e i ai faʻamatalaga e mafai ai ona e suia le atunuʻu. O le filifiliga o fautuaga ma vitio faʻaalia i aga masani e faʻamoemoe i lana filifiliga. E le masani ona mafai e YouTube ona faiaina saʻo lau nofoaga, o lea la ina ia faʻaali taʻutaʻua vitio i lou atunuʻu, e tatau ona e faʻapipiʻiina oe ile suia o nisi tulaga ile tulaga.

Suia le atunuu i le YouTube i luga ole komepiuta

O le faʻasalalauga atoa o le tulaga o loʻo i ai le aofaʻi o faʻatulagaina ma pulega tapulaʻa mo lana auala, o lea e mafai ai ona e suia le itulagi iinei i ni auala. Lenei ua faia mo eseese faamoemoe. Sei o tatou vaʻai totoʻa i metotia taʻitasi.

Metotia 1: Suia Teugatupe Atunuu

A e fesoʻotaʻi i se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga poʻo le siʻitia atu i seisi atunuʻu, o le au tusitala e manaʻomia e suia lenei faʻatulagaina i totonu o le potu mea fou. Lea ua faia e suia ai le totogi-mo-vaʻaiga fua faatatau pe na o le faʻamalieina ai le manaʻoga o le polokalama soofaatasi. Suia tulaga i ni nai sitepu faigofie:

Tagaʻi foʻi: YouTube Channel Faʻatulagaina

  1. Kiliki i lau talaaga icon ma filifili "Fale Atoa".
  2. Alu i le vaega Channel ma tatala "Avanoa".
  3. Faafeagai le aitema "Atunuʻu" o loʻo i ai le popup list. Kiliki i luga e faʻalautele atoa ma filifili le itulagi manaʻo.

O lenei o le nofoaga o le teugatupe o le a suia seia e oe lima toe suia le tulaga. Le filifiliga o vitio fautuaina po o le faʻaali o ata vitio i faʻalavelave e le faalagolago i lenei faʻatatau. Ole metotia lenei e fetaui lelei mo na o e o lo o mauaina ni tupe pe ua iai se tupe maua mai a latou YouTube channel.

Faitau foi:
Fesootai au paaga mo lau YouTube auala
Liliu le tupe maua ma maua polofiti mai YouTube vitio

Metotia 2: Filifili se Nofoaga

O isi taimi e le maua e YouTube le suʻega o lau nofoaga ma faʻatulaga le atunuʻu e faʻavae i luga o le teugatupe faʻamatalaina i le faʻatulagaina poʻo le le aoga i Amerika. Afai e te manaʻo e faʻaleleia sili le filifilia o fautuaga ma vitio i tulaga masani, o le a manaʻomia oe e faʻatautaia lava oe itulagi.

  1. Kiliki lau avatar ma saili le laina i le pito i lalo "Atunuʻu".
  2. Ose lisi e matala i itu uma o loʻo avanoa ai YouTube. Filifili lau atunuʻu, ma afai e le o iai i le lisi, faʻailoa mai se mea e sili ona talafeagai.
  3. Faʻafouina le itulau mo suiga e aoga.

Matou te manaʻo e tosina mai lou mafaufau - a maeʻa ona kilia le cache ma kuki i le browser, o le itulagi o le a toe faʻafoi mea i le mea muamua.

Tagaʻi foʻi: Faʻamamaina le cache browser

Suia o le atunuu i le YouTube mobile app

I le YouTube talosaga, o le foafoa potu e leʻi atiaʻe atoa ma o loʻo i ai ni tulaga o loʻo misi, e aofia ai le filifiliga o le atunuʻu o le teugatupe. Ae ui i lea, e mafai ona e suia lau nofoaga e faʻaleleia atili ai le filifilia o le fautuaina ma lauiloa vitio. O le faʻatulagaina o gaioiga o loʻo faia i ni nai laʻasaga faigofie:

  1. Faaoso le tusi talosaga, kiliki i luga o lau teugatupe i le pito i luga taumatau ma filifili "Tulaga".
  2. Alu i le vaega "Lautele".
  3. E iai le aitema "Nofoaga"popo i luga e tatala ai se lisi atoa o atunuu.
  4. Suʻe le itulagi manaʻo ma tuʻu le togi i luma.

O lenei faʻatonutonu e naʻo le suia pe a mafai e le tusi talosaga e fuafua lou nofoaga otometi. E faia lenei pe'āfai o loʻo avanoa le talosaga i geolocation.

Ua matou auiliiliina auiliili le faʻagasologa o le suiga o le atunuʻu ile YouTube. E leai se mea e faigata ai, o le atoa e alu ai le tapulaa o le tasi le minute, ma e oʻo foi i tagata le poto masani o le a faʻaaogaina. Aua neʻi galo o le itulagi i nisi tulaga e otometi lava toe setiina e YouTube.

Pin
Send
Share
Send