Freemake Video Tagata faʻaliliu 4.1.10.76

Pin
Send
Share
Send


A oʻo ina manaʻomia e fesiuaʻi le tasi faila faʻatulagaina i le isi, o le ae manaʻomia le faʻaaogaina o se polokalama faʻapitoa e taʻua o se tagata liliu mai. O se tasi o auala sili ona faigofie ma aoga o lenei ituaiga o Freemake Video Converter.

E ui i lona igoa, Freemake Video Converter faʻatagaina oe e le gata faʻaliliu faila faila, ae ia galue foi ma musika, ata, DVD, ma isi.

Matou te fautua atu ia te oe e matamata: Isi polokalame mo vitio liua

Liua

Freemake Video Converter faʻatagaina oe e le gata faʻaliliu tasi le tasi ata vitio i se isi, ae ia faʻafetaui foi le vitio mo le matamata i luga o soʻo se masini, faʻapea foi ma le aveeseina o le vaega vaʻaia, tuʻu naʻo MP3 musika.

Audio liliu mai

O le vaega autū o le polokalame o loʻo galue faʻatasi ma vitio, ma e sili mamao tele faʻasologa mo leo puʻeina. Ae peitai, afai e te manaʻo e faʻaliliu toeititi lava soʻo se ituaiga leo i MP3, ona mafai ai lea e lenei meafaigaluega ona e faʻatautaia lenei gaioiga i se mataupu o taimi.

Teuga

O se isi faʻaopopoga o lenei oloa, o le totoina galuega, e faʻatagaina e le gata e tipiina le ata tifaga, ae ia faigofie foi ona 'oti ese soʻo se vaega mai ai, lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tu i le ogatotonu o le vitio.

Liliu

Afai o le vitio e sese le faʻasino i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le telefonipoto sa faʻalavelaveina faʻasolo i luga, ma pe a naʻo le tasi faamau i le Freemake Video Converter e mafai ona e viliina le vitio i le tulaga manaʻo.

Liliu mo le matamata i luga o masini eseese

E leai se faʻalilolilo o masini taʻitasi o loʻo i ai ana lava faʻatonuga, e aofia ai le aufaʻamatalaga faʻapitoa faila ma faʻaiuga. I Freemake Video Converter, e te manaʻomia le faʻaopopo o se faila faila ma filifili le masini kamupani, pe a maeʻa le polokalama e mafai ona amata ona liua.

Tauvaga

Afai o le puna vitio faila e maualuga tele, ma ua e fuafua e vaʻavaʻai i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se masini feaveaʻi, lea e faitauina uma megabyte, ona faʻaaoga lea o le faʻasologa o gaioiga, i.e. faia ifo le vitio iugafono, ona o le tele o le a faʻaitiitia.

Fatu faʻaali ata puʻe

Faʻaopopo ni nai ata i le polokalame ma faʻaliliuina i latou i se alofa video faʻatulagaina, ma avea ai i latou atoa ma ata atoa. Faʻamolemole ia manatua e mafai ona e faʻaopopo faʻaopopo ma pese faʻaopopo i le ata faʻa ata ata, faʻapea foi ma fetuunai le vaitaimi o le suiga mai le tasi ata i le isi.

Faila faila

Faapea o loʻo iai ni au faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta e manaʻomia ona tuʻufaʻatasia i se tasi vitio atoatoa. Faatoagaina uma se tasi faʻaseʻe i Freemake Vitio Faʻaliliu o le a mafai ai lea vaega.

Utaina

O se tasi o le le faʻaalia foliga o le polokalama o le puʻeina lea o vitio mai le Initaneti. Ina ia faia lea mea, na ona kopi le fesoʻotaʻiga i le faʻamaumauga i le laupapa laupapa i le browser, ma kiliki i le ki "Paste URL", a maeʻa ona faʻaopopo lea. I le lumanaʻi, o le vitio maoti mai le Initaneti e mafai ona liua i soʻo se foliga ma teuina i se komupiuta.

Lomiga i le YouTube

O le saunia ata vitio tuusaʻo mai le polokalame faʻamalama mafai ona faʻaulu i luga o lau YouTube auala. A uma le kiliki i le lolomiga faʻamau, e te manaʻomia le ulufale i totonu o lau teugatupe.

Lelei:

1. Tusa faigofie ma lelei fesoʻotaiga ma lagolago mo le gagana Rusia;

2. Se seti tele o foliga e le faʻatapulaʻaina i ata video;

3. E i ai se faʻatauga fua, lea e lava mo le faʻaoga malie o le faʻaaogaina o le polokalama.

Le atoatoa

1. I le taimi o le faʻapipiʻiina gaioiga, afai e te le tatalaina le pusa i le taimi, faʻaopopo oloa Yandex o le a faʻapipiʻiina.

Freemake Video Converter, pei ona i ai i le tulaga o Faiga Fale gaosi, e le naʻo se faʻaliliuga, ae o se fofo aoga mo le galulue ma eseʻese ituaiga faila, o le a fesoasoani i tulaga eseese.

Sii mai fua le Freemake Video Converter

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2.93 mai le 5 (15 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Freemake leo faʻaliliu Freemake vitio downloader Hamster Free Vitio Faʻaliliuina iWisoft Free Vitio Faʻaliliuina

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Freemake Video Converter o se lautele faʻasalalauga faʻasalalauga e lagolagoina uma lauiloa vitio mamanu, e aofia ai ma mea talafeagai ma masini feaveaʻi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2.93 mai le 5 (15 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Ellora Assets Corporation
Tau: leai se totogi
Tele: 32 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.1.10.76

Pin
Send
Share
Send