Faʻafefea ona fai Google Chrome o le lio browser

Pin
Send
Share
Send


Google Chrome o le sili ona lauiloa browser i le lalolagi o loʻo iai lona aoga maualuga, sili atu le lelei fesoʻotaʻiga ma le mautu faʻagaioioiga. I lenei tulaga, sili ona faʻaaogaina faʻaaogaina lenei browser i le autu 'upega tafaʻilagi browser i luga ole komupiuta. O le aso o le a tatou vaʻavaʻai ai pe faʻafefea e Google Chrome ona setiina o se tulaga le web browser.

O soʻo se numera o browser e mafai ona tuʻuina i luga ole komupiuta, ae naʻo le tasi e mafai ona avea ma mea le tonu browser. I le avea ai o se tulafono, tagata faaaoga leiloa a latou filifiliga i Google Chrome, ae o iina o le a tulaʻi mai ai le fesili pe faʻafefea ona faʻatulaga le upega tafailagi o le le saʻo web browser.

Tatala le Google Chrome Browser

Faʻafefea ona fai Google Chrome o le lio browser?

E tele auala e fai ai le Google Chrome o le default browser. O le aso o le a tatou taulaʻi atu i metotia taʻitasi i nisi auiliiliga.

Metotia 1: a o le amataga o le browser

I le avea ai o se tulafono, pe a fai o le Google Chrome e le o faʻapipiʻi e pei o le browser vave, ona o taimi uma e faʻalauiloa ai, o le a faʻaalia se savali i luga o le mata o le tagata faʻaaoga i le foliga o se pop-up laina ma se manatu e avea ia ma autu web browser.

A e vaʻai i se tali faʻapena, e tatau lava ona e kiliki i le faʻamau Seti e pei o faaletonu polokalama.

Metotia 2: ala i faʻasalalauga tulaga

Afai i totonu o le browser e te le vaʻaia se pop-up laina fesili atu ia te oe e seti le browser e avea ma mea autu, ona faʻatautaia lea o lenei faʻatonuga e ala i tulaga o Google Chrome.

Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le lisi faʻamau i le pito i luga taumatau ma filifili le aitema i le lisi e aliali mai. "Tulaga".

Tusi i lalo i le pito o le faʻaaliga faʻaali ma i le poloka "Leisi sailiga" kiliki i le ki Seti le Google Chrome o aʻu le itulau muamua.

Metotia 3: ala i le Windows faʻatulagaina

Tatala menu "Pulea vaega" ma e alu i le vaega "Polokalame Faʻaletonu".

I le faamalama fou, tatala le vaega "Seti ni polokalama faʻaletonu".

Ina ua uma ona faʻatali sina taimi, e faʻaalia e le mataitu se lisi o polokalama ua faʻatuina ile komipiuta. I le itu tauagavale o le polokalama, saili le Google Chrome, filifili le polokalame ma le tasi kiliki o le agavale isumu agavale, ma i le itu taumatau o le polokalama filifili "Faʻaaoga le polokalame lenei i le le saʻo".

I le faʻaaogaina o soʻo se metotia ua fuafuaina, o le a avea oe ma Google Chrome le upega tafailagi o le upega tafailagi, ina ia mafai ona tatalaina uma sooga i lenei faʻapitoa browser.

Pin
Send
Share
Send