Faʻafefea ona maua se iPhone?

Pin
Send
Share
Send


Soʻo se tasi e mafai ona feagai ma le leiloa o le telefoni poʻo lona gaoi e se tagata le faʻatagaina. Ma afai o oe o se iPhone tagata faʻaaoga, ona i ai lea o le avanoa o se taunuʻuga manuia - e tatau ona e vave amata sailia le faʻaaogaina Saili iPhone.

Saili le iPhone

Ina ia mafai ona e faagasolo pea ma le sailiga mo le iPhone, le galuega talafeagai tatau muamua faʻamalosi i luga o le telefoni lava ia. Ae paga lea, e le mafai ona e maua se telefoni e aunoa ma ia, ma o le gaoi o le a mafai ona amata se toe setiina faamatalaga i soo se taimi. E le gata i lea, o le telefoni e tatau ona i luga o le initaneti i le taimi o le sailiga, afai la e tape, e leai se faʻaiuga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatagaina le suʻe loʻu iPhone foliga

Faʻamolemole ia manatua pe a suʻea iPhone, le saʻo o le faʻaalia nofoaga nofoaga e tatau ona mafaufau lelei. O lea la, o le le saʻo o le nofoaga faamatalaga na saunia e GPS mafai ona oʻo atu i le 200 m.

  1. Tatala soʻo se browser i lau komepiuta ma alu i le iCloud online service page. Saini i totonu ma lau Apple ID.
  2. Alu i le iCloud

  3. Afai e iai sau mea taua lua-gaioi faʻatagaina, kiliki i le faʻamau i lalo Saili iPhone.
  4. Ina ia faʻaauau, e faʻatonu oe e le system, e toe ulufale i le password mo lau Apple ID account.
  5. Ole sailiga mo le masini, e ono umi se taimi o le a amata. Afai o loʻo faʻaavanoaina nei le telefonipoto i luga ole laiga, ona faʻaalia lea o se faʻafanua i luga o le mata ma se togi e faʻailoa ai le nofoaga o le iPhone. Kiliki i lenei manatu.
  6. O le igoa o le masini e aliali mai luga o le mata. Kiliki i le itu taumatau o luga o le ki o le isi lisi.
  7. O se tamai faamalama e aliali mai i le pito i luga taumatau o le browser o loʻo i ai le telefoni faʻamau ki:

    • Taʻe se leo. Lenei faamau o le a vave tatalaina le iPhone leo mataala i maualuga maualuga. E mafai ona e tape le leo i le tatalaina le telefoni, i.e. i le ulufale i le numera upu faʻatonu, pe o le tatalaina atoa o le masini.
    • Leiloa le faiga. Ina ua uma ona filifilia lea aitema, o le a fesiligia oe e ulu atu i le anotusi o lau filifiliga, o le a faʻaalia pea lava pea i luga o le loka lau. I le avea ai o se tulafono, e tatau ona e faʻailoa le numera telefoni e faʻafesoʻotaʻi ai, faʻapea foʻi ma le aofaʻi o le totogifuapauina mautinoa mo le toe faafoiina o le masini.
    • Tape iPhone. O le mea mulimuli o le a faʻatagaina oe e tape uma mea ma faʻatulaga mai le telefoni. E faʻamatalaina le faʻaaogaina o lenei galuega peʻa faʻapea e leai se faʻamoemoe o le toe faʻafoʻiina o le telefoni, aua a uma lena, o le gaoi o le a mafai ona faʻatulaga le gaoi masini e pei ona fou.

Feagai ma le leiloa o lau telefoni, amata loa ona faʻaaoga le gaioiga Saili iPhone. Peitai, afai e te mauaina le telefoni i luga o le faafanua, aua le vavevave e alu e saili i ai - muamua faʻafesoʻotaʻi le au faʻamalosi tulafono, lea e mafai ai ona e maua i ai ma fesoasoani faaopoopo.

Pin
Send
Share
Send