SIW 2018 8.1.0227

Pin
Send
Share
Send

System Info For Windows o se polokalame e faʻaalia ai faʻamatalaga auiliili i luga o mea faigaluega, polokalama poʻo le 'upega tafaʻilagi vaega o le komipiuta a le tagata. I le tulaga o galuega, e matua tutusa lava SIW ma le sili atu le tauva sui o le AIDA64. I le mataupu o sekone talu ona faʻalauiloaina, o le polokalama aoina faʻamatalaga manaʻomia ma tuʻuina atu i se auala e malamalama ai e tusa lava mo se tagata e le masani ai. Ona o le iai o le fesoʻotaʻiga i le gagana Lusia, e le o se mea faigata le faʻamasani ma faʻamatalaga i luga o le vaega o faʻagaioioiga, tautua poʻo faʻagasologa, atoa ai ma faʻamatalaga e uiga i mea faigaluega a le komepiuta.

Polokalama

Vaega "Polokalame" aofia ai pe tusa o le tolusefulu subcategories. Taʻitasi o loʻo tauaveina ni faʻamatalaga faʻapitoa e uiga i faʻapipiʻi avetaavale, polokalama, amataga, faʻamatalaga i luga o le faʻagaioiga faiga, ma sili atu. O se tagata masani e masani ona le manaʻomia le suʻesuʻeina o faʻamaumauga i soʻo se vaega, o le mea lea, ia taulaʻi i le sili ona lauiloa.

Vaega faʻavae "Faiga faʻagaioiga" tatau ona mafaufauina o se tasi o sili ona manaia i lenei vaega. O loʻo faʻaalia uma faʻamatalaga OS: lomiga, lona igoa, faiga faʻagaioiga tulaga, avanoa o otometi faʻafouga, faʻamaumauga i le umi o le PC, le kernel lomiga o le faiga.

Fuaiupu Upu fai upu o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga uʻumi o loʻo teuina i upega tafaʻilagi Initaneti. E taua le maitauina o le DEMO lomiga o le polokalame faʻalilolilo vaega lilo login ma upu faataga. Ae e oʻo foi i lenei mea, e masani ona mafai e le tagata faʻaaogaina ona manatua le faʻamatalaga upu faʻavae mai le mea lenei poʻo le nofoaga.

O le faʻapipiʻi polokalame vaega e faʻatagaina le pule o le PC e faʻamasani i polokalama uma o loʻo i totonu o le polokalame. E mafai ona e mauaina faʻamatalaga le polokalame e te fiafia iai, faʻapipiʻi aso, le nofoaga o le uninstall icon mo le polokalama oloa, ma isi.

"Puipuiga" maua ai faʻamatalaga pe faʻapefea ona puipuia le komepiuta mai le tele o faʻamataʻu. E mafai ona ia sailia pe o loʻo avanoa le anti-virus software, user account control ua liliu pe leai, pe a fai o le system update fuafuaga ma isi tapulaʻa ua mautu saʻo.

I totonu "Ituaiga faila" O loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le polokalama e nafa ma le faʻalauiloaina o se tasi poʻo se isi ituaiga o faila. Mo se faʻataʻitaʻiga, iinei e mafai ona e iloaina e ala i le faʻaogaina o le video player le polokalama o le masani faʻalauiloa MP3 musika musika ma isi.

Fuaiupu "Faʻagasolo taualumaga" o loʻo tauave mai faʻamatalaga e uiga i faʻagasologa uma o loʻo taufetuli nei e le o loʻo galue e le tagata lava ia pe o le tagata faʻaaoga. E i ai le avanoa e aʻoaʻo atili ai e uiga i gaioiga taʻitasi: lona ala, igoa, faʻamatalaga poʻo le faʻamatalaga.

Alu i le "Avetaavale", o le a tatou aʻoaʻoina e uiga i avetaʻavale uma ua faʻapipiʻi i le OS, ma o le a tatou mauaina foʻi faʻamatalaga auiliili mo i latou taʻitasi. I nisi o tulaga, e ono aoga mo le e faʻaaogaina ona iloa: mo taʻavale avetaavale e nafa, pe o le a le laupepa latou, tulaga o le galuega, ituaiga, gaosi oloa, ma isi.

E faapena faamatalaga o loʻo tusia i totonu "Auaunaga". O loʻo faʻaalia ai e le gata tautua tautua, ae o latou foʻi e nafa ma le faʻagaioiga o polokalame a isi vaega ma talosaga. E ala i le taumatau-kiliki i luga o le auaunaga o fiafia, o le aoga o le a maua ai se avanoa e suesue i ai i sili auiliiliga - mo lenei, o le a faia se suiga i le browser, o lo o le gagana Peretania-gagana nofoaga-faletusi o lauiloa auaunaga ma faʻamatalaga e uiga i latou o le a tatalaina.

O se aoga aoga vaega e tatau foi ona mafaufauina amataga. O loʻo i ai faʻamatalaga i polokalame ma faiga e amata otometi i taimi uma e amata ai le OS. E le o mea uma e manaʻomia e tagata e faigaluega i le komepiuta i aso uma, masalo latou e patino ma tamoe e le sili atu naʻo le tasi i le vaiaso. I le mea lea, o loʻo fautuaina i le PC pule e faʻateʻese i latou mai le amataga - o lenei faʻafaigofie ma vave ona amataina le faiga, ma lona faʻatino atoa.

“Galuega Faatinoina” o se subcategory e faʻaalia uma galuega na fuafuaina e le polokalame pe e tagata taʻitoʻatasi polokalame. I le masani ai, o nei mea ua faʻatulaga e lata i le faʻamaumauga o polokalame, le tatalaina o nisi siaki poʻo le lafoina o lipoti. E ui lava o nei gaioiga e tupu mai tua, o loʻo latou faia pea sina uta i luga ole komupiuta, ma e mafai foi ona latou taumafaina le Initaneti, e sili ona lamatia pe a molia i megabyte. O le vaega mataitu taimi o le taimi mulimuli ma le lumanaʻi faʻalauiloa o galuega taʻitasi, lona tulaga, tulaga, le polokalame o le o le tusitala o lona fausiaina ma sili atu.

E i ai le vaega o le System Info For Windows o loʻo nafa ma le faʻaalia o faʻamatalaga i se vaega o "Vitio ma Audio Faʻailoilo". E uiga i codec taʻitasi, o le tagata e maua le avanoa e saili ai mea nei: igoa, ituaiga, faʻamatalaga, gaosi oloa, faʻaaliga, ala faila ma nofoia avanoa i luga o le hard disk. Lenei vaega faʻatagaina oe e saili i se mataupu o minute poʻo fea codecs e avanoa ma o loʻo misi ma manaʻomia le faʻaopopoina faʻapipiʻi.

Maimoaga Maimoaga O loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i mea uma na tutupu ina ua maeʻa le tatalaina o le sisitema faʻatautaia ma muamua. E masani lava, mea e tutupu e teuina lipoti i mea leaga eseese o le OS pe a le mafai ona ulufale i nisi auaunaga poʻo se vaega. O ia faʻamatalaga e aoga pe a amata ona matauina e le tagata faʻafitauli faafitauli i totonu o le system, e ala i lipoti e faigofie atu ona iloa le latou mafuaʻaga tonu.

Meafaigaluega

Category galuega "Meafaigaluega" saunia le PC tagata e ona le faʻamatalaga e sili ona maeʻa ma tonu e uiga i vaega o lana komipiuta. Mo lenei, o loʻo tuʻuina mai atoa le lisi o vaega. O nisi vaega tuʻuina atu se vaʻaiga lautele o le sisitema ma ona vaega, faʻaali atu tapulaʻa o sensors, masini fesoʻotaʻi. O loʻo i ai foi nisi vaega e sili ona faʻapitoa i auiliiliga e faʻamatala auiliiliina, manatua se komipiuta, poʻo se mea e puʻeina ai le ata o se komipiuta E oʻo i se tagata e leʻi iai se poto masani e aoga i nisi taimi le iloa o nei mea uma.

Fuaiupu Aotelega System mafai ona talanoa e uiga i PC vaega masani. O le polokalama faʻatautaia vave se siakiina o le faʻatinoga o vaega taua uma o le faiga, faʻapea, le saoasaoa o faʻamaumauga faigata, le numera o gaioiga faʻatinoina i le sekone e le faʻatonutonu tutotonu, ma isi. Ile vaega lea e mafai ona e mauaina le aofaʻi o le aofaʻi RAM o loʻo nofoia nei e le faiga, le tulaga o le atoʻatoa a le komipiuta ma mea faigata tele, le numera o megabytes o loʻo nofoia le system registry, ma pe o lo o faʻaaoga le faila faila i lena taimi.

I le vaega "Tina بورڈ" e mafai e le tagata faʻaaogaina le polokalame ona saili lona tulaga ma le fausaga. I se faʻaopopoga, o faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu foʻi e uiga i le faʻagasologa, o loʻo i ai faʻamatalaga i luga o auala i saute ma matu, faʻapea foʻi ma le RAM, lona tele ma le numera o slots nofoia. E ala i lenei vaega, e faigofie ona iloa ai poʻo fea o taʻutaʻua slots faiga o loʻo i le tagata faʻaaoga le motherboard ma o loʻo misi.

O le pito sili ona aoga ile vaega Meafaigaluega o loʻo iloiloina "BIOS". O loʻo maua faʻamatalaga i luga ole laiga BIOS, lona tele ma aso faʻamatuʻu. E masani lava, faʻamatalaga e uiga i ona uiga e ono manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, e iai le lagolago ile BIOS mo le gafatia Plug and Play, le APM tulaga.

E le faigata ona taumate le mafuaʻaga o seisi aoga aoga soʻona taua "Faagasologa". I faʻaopopoga i faʻamatalaga e uiga i le gaosi oloa, atoa ai ma ana matata masani, o le tagata e ona le komepiuta ua maua le avanoa e faʻamasani ai i le tekonolosi lea na gaosi ai le tagata e gaosi, ma lona seti o faʻatonuga, ma le aiga. E mafai ona e mauaina le o loʻo iai taimi nei ma faʻateleina o soʻo se tasi e maua ai faʻaiuga autu, faʻapea foi ma le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le i ai o se cache o le lona lua ma le tolu tulaga ma lona voluma. E aoga foi le iloa e uiga i tekonolosi o lana lagolago e faʻatino i le masini e fai ai faʻataʻitaʻiga, Turbo Boost poʻo le Hyper Threading.

Leai e aunoa ma SIW ma aunoa ma se vaega i luga ole RAM. O le tagata faʻaaoga o loʻo tuʻuina atu i faʻamatalaga atoa e uiga i RAM RAM taʻitasi e fesoʻotaʻi i le computer motherboard. Faʻamaumauga i lona voluma, taimi masani o faʻagaioiga ma isi faʻaavanoaina taimi, taimi o manatua manatua e galue ai, o lona ituaiga, faʻataʻitaʻiga, gaosi oloa ma e oʻo lava i le tausaga o le faʻasaʻoloto e avanoa i taimi uma. Ole vaega lava lea e tasi e ave faʻamaumauga ile tele o RAM e mafai ona lagolagoina e le motherboard ma le masini.

Vaega faʻavae "Sensosi" i latou oe lava-faʻapotopotoina poʻo ua naunau i le ova i luga o ona vaega o le a taʻu saʻo o le sili ona taua ma manaʻomia. O loʻo faʻaalia le faitauina o lagona uma e avanoa i le motherboard ma isi vaega o le PC.

Faʻafetai i le sensors, e mafai ona maua se manatu o le vevela faʻailo o le gaosi, RAM poʻo le tagata faʻaaogaina vitio i se mataupu o minute. Leai se mea e taofia ai le aʻoaʻoina o le saoasaoa o mataupu faʻaopopo ma coolers, mauaina o le manatu o le malosi faʻaaogaina e tagata taʻitoʻatasi vaega o le faiga ma masani faʻamatalaina le lelei o le mana sapalai, sili atu, pe leai se mana ma sili atu.

I le vaega "Masini" E iai le avanoa o le tagata faʻaaoga i faʻamatalaga i masini uma e fesoʻotaʻi ma le motherboard o le komepiuta. Faigofie ona mauaina faʻamatalaga aoga e uiga i masini taʻitasi, e suʻesuʻe avetaʻavale e nafa ma le faʻagaioiga o lenei masini. E aoga tele le faʻaalu i le fesoasoani a le vaega i na mataupu pe a le mafai ona mafai e le tutoʻatasi ona faʻapipiʻi tutoʻatasi le polokalama mo nisi fesoʻotaʻiga masini.

Le vaega o le network adapters, system slots, ma PCI e tali tutusa lava. O loʻo latou tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili e uiga i masini fesoʻotaʻi i nei slots. I lalo o vaega "Fetuunaiga o upega tafailagi" ua tuuina mai i le pule le avanoa e saili ai e le gata i lana faʻataʻitaʻiga, ae o mea uma e uiga i le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga: lona saoasaoa, le faʻamatalaga o le avetaavale nafa ma le saʻo galuega, o le MAC tuatusi ma le ituaiga o fesoʻotaʻiga.

"Vitio" O se faʻamatalaga foʻi o se vaega. I le faʻaopopoga i faʻamatalaga masani e uiga i le kati vitio na faʻapipiʻi i totonu o komipiuta (tekonolosi, aofaʻi o mea e manatua, lona saoasaoa ma le ituaiga), o loʻo tuʻuina atu foʻi le tagata faʻaaogaina i faʻamatalaga e uiga i le mea e faʻaaogaina ai le avetaavale mea puʻeina, DirectX version ma isi mea. O le vaega lava lea e talanoa e uiga i mea mataitu e fesoʻotaʻi i se komupiuta, faʻaalia ai latou ata, faʻafesoʻotaʻi ata faʻataunuʻuina, fesoʻotaʻiga ituaiga, faʻalenatura ma isi faʻamatalaga.

O faʻamatalaga auiliili e uiga i mea puʻeata masini e mafai ona mauaina i totonu o le isi vaega. E tutusa foʻi mea mo masini lolomi, uafu, poʻo masini komepiuta.

Tele sili atu aoga e alu ese mai le vaega a le teuina masini. O loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le hard disk e fesoʻotaʻi i le system ma e faʻaalia ia faʻamatalaga e pei o: aofaʻi atoa o avanoa e nofoia e tisiki, le iai poʻo le leai o se lagolago mo filifiliga SMART, vevela, faʻagaioiga tulaga, faʻamalama, form factor.

Ona sosoʻo lea ma le vaega o avega talafeagai, lea e tuʻuina atu faʻamatalaga i le aofaʻi atoa o taʻitasi taʻitasi avega talafeagai, pasene leai se avanoa avanoa, ma isi uiga.

Fuaiupu "Malosiaga" tauaveina le taua tele i tagata e ona o komipiuta ma masini faapena. O loʻo faʻaalia ai fuainumera e uiga i le mana faʻaaogaina o le system, lana faiga faʻavae. O loʻo faʻaalia foʻi le pasene o paʻu o le mana, atoa ai ma lona tulaga. E mafai e le tagata faʻaaogaina ona aʻoaʻo e uiga i taimi e tape ai le komepiuta pe tape le mata mata peʻa faʻaaogaina le paʻu ae le o le malosi pea o le masini.

I le Windows aiga o faʻagaioia faiga, i tulaga masani, e na o le tolu auala mo le puleaina o le mana - o lenei paleni, maualuga le faʻatinoina ma le faʻaola malosi. I le suʻesuʻeina o nuʻu uma ole komepiuta ile tasi auala poʻo le isi, e sili atu le faigofie ona filifili se filifiliga sili ona fetaui lelei mo oe pe fai sau oe lava fetuunaiga ia latou ua faʻaaogaina le OS lava ia.

Network

O le ulutala o le vaega o loʻo atagia atoa ai lona mafuaʻaga. I lona voluma, lenei vaega e seasea, ae ono subcategories i totonu ua sili atu nai lo lava e maua ai faʻamatalaga auiliili i le tagata faʻaaoga PC e faatatau i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

Vaega faʻavae "Faʻamatalaga o Fesootaiga" i le amataga amata o le a manaʻomia ni nai fiasefulu o sekone e aoina fuainumera. I le faʻaopopoga o faʻamatalaga masani e mafai ona maua e le tagata e mafai mai le sisitema meatotino i le Windows control panel, faʻaaoga SIW o le a le faigata ona maua uma mea e te manaʻomia e uiga i le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, lona faʻataʻitaʻiga, gaosi oloa, lagolago tulaga faʻatulaga, MAC tuatusi, ma isi. o loʻo iai faʻamatalaga i faʻamatalaga o loʻo aʻafia.

O se subkategory e aoga tele mo le tele o tagata faʻaaogaina. Fetufaaiga, lea o le a faʻamatala ma faʻaali poʻo fea mea e fesoʻotaʻi ai ni fesoʻotaʻiga ma ni faʻamatalaga e avanoa mo tagata lautele. E faigofie tele i lenei auala le siakiina pe o avanoa faʻasoa i le va o le tagata lolomi ma le fesi. E tutusa lava le aoga e iloa ai le avanoa i nisi faʻamatalaga a le tagata faʻaaogaina ia lava, mo se faʻataʻitaʻiga, ata poʻo vitio, ae maise pe a le na o le faitauina o faila ma laupepa e faʻatagaina, ae ia suia foi i latou e isi tagata auai i luga o le upega tafaʻilagi.

O vaega o loʻo totoe i le "Network" vaega e mafai ona mafaufauina teisi laititi aoga ma taua mo le averesi tagata faʻaaogaina. Ia faafuaiupu "Vaega ma tagata faʻaaogaina" mafai ona faamatala auiliili e uiga i faʻatonuga poʻo tuʻufaʻatasiga o atunuʻu, vaega vaega poʻo vaega i le lotoifale, avatu ia i latou se faʻamatalaga puʻupuʻu, faʻaalia le tulaga o galuega ma le SID. Na o le vaega e aofia ai sili atu taua faʻamatalaga. Tatala Taulaga, faʻaali uma taulaga i le taimi nei o loʻo faʻaaogaina e le komepiuta faiga lava ia ma polokalame a le tagata lava ia.

I nisi o tulaga, pe a fai o le tagata e faʻalogologo i mafaufauga e uiga i le i ai o se polokalame leaga, ona e ala lea i le maimoaina o le lisi o matala tatala, vave faʻailoa maia se faʻamaʻi. Faaalia le taulaga ma le tuatusi, atoa ai ma le igoa ole polokalame o loʻo faʻaaoga e lenei uafu, lona tulaga ma e oʻo lava i le ala e faila ai, faʻaopopo faʻamatalaga o loʻo i ai foʻi ile faʻamatalaga.

Le mea faigaluega

O le mataʻu i lalo lisi o mea faigaluega i totonu o le System Info For Windows polokalama o loʻo tu i se nofoaga e le lelei tele ma i le taimi muamua, pe o isi mea na amataina o le polokalama, e faigofie ona le maitauina. Ae o loʻo ia tauaveina se seti o mea e le masani ai ma tele aoga aoga.

Unique Name Utility "Eureka!" mamanuina ia maua faʻamatalaga auiliili e uiga i polokalame faʻamalama po o elemene o le OS lava ia. Ina ia faia lea mea, tauagavale-kiliki i luga o le ki ma le ata o le tioata faʻateleina, ma, e aunoa ma le tatalaina mai o le ki, toso i le vaega o le mata e te manao e iloa atili e uiga.

E taua le faʻailoa e ono le aoga le tuʻuina atu lana faʻamatalaga i luga o faʻamalama uma, peitaʻi i nisi tulaga e foliga mai e aoga tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻataʻavaleina le kuki o le mouse i luga o le faʻamalama matala o le Microsoft Word, o lona uiga, o le aoga, i le faʻaopopoina o le iloa lelei o le faamalama o loʻo iai nei, o le a faʻaalia ai foʻi faʻaletonu o le tulaga o le isumu, ma i nisi tulaga o le a faʻaalia ai le tusitusiga o le faamalama.

Le aoga faʻaalia lea lava faʻamatalaga e uiga i OS menu mea, lea e maua ai faʻamatalaga e uiga i le vasega o loʻo i ai le faʻamalama.

O loʻo iai foʻi le mea faigaluega a le SIW mo le suia o le MAC tuatusi o se komipiuta. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e filifilia se network adapter, pe a fai o le tagata e tele a latou avanoa. O le tuatusi e faʻatagaina i le pule e toe seti ma suia. Ua faʻatagaina e ulufale i le lua o le manaʻomia tuatusi ma suia ia otometi, ona faʻaaogaina lea o le faʻaaogaina oe lava.

Maua naʻo ni faʻamatalaga tele lava e uiga i le komipiuta tutotonu le faʻaaogaina le faʻaaogaina "Faʻafiafiaga". Muamua faalauiloa o le a ave le taimi e aoina faamatalaga, e tusa ma le tolusefulu sekone o le taimi.

Le mea faigaluega "Faʻaleleia BIOS" ma le "Faʻafou Faʻafou" eseʻese oloa e tatau ona laʻuina mai i le gaosi 'upega tafaʻilagi aloaia. O latou foi e totogi, e ui lava o loʻo iai seisi mea e leai se aoga.

Meafaigaluega pusa "Upega Tafaʻilagi" aofia ai sailiga 'au, ping, sailia, faapea foi ma se talosaga mo FTP, HTTP ma nisi itiiti ifo masani maliega.

Seti Meafaigaluega Microsoft faaalia e se lautele lisi o vaega o le OS lava ia. I le faaopoopo atu i le masani ma masani ai i tagata taʻitasi mea moni vaega mo le faʻatulagaina o le faiga, o loʻo iai i latou e oʻo lava polofesa latou te le iloa. I lona tele, o lenei seti o meafaigaluega o se atoatoa auiliiliga o le pule vaega.

Mafai ona faapipiiina faʻaaogaina le aoga "Tapunia" ma se komepiuta tapunia taimi. Ina ia faia lea mea, ia e taʻu lona igoa ma lana tala, faʻapea foʻi ma le taimi e faʻamuta ai. Mo le maeʻa o le galuega ia manuia, e sili ai le siakiina o le faamalosia o le tapunia o talosaga checkbox.

Ina ia faʻataʻitaʻi le mataituina mo le malepe pixels, e leai se mea e te manaʻomia e suʻesuʻe ai i le Initaneti mo ata o loʻo tumu i lanu paʻepaʻe, pe e te faia uma e oe lava ile Paint polokalama. Ua lava lea e faʻatautaia ai le aoga o le igoa e tasi, pei o ata o le a faʻaalia i luga o le monitor atoa i le taimi. A i ai ni motusia pixels, o le a matauina manino lenei. Ina ia maeʻa le suʻega mataitu, naʻo le ki lava o le ki Esc i luga ole keyboard

E i ai le avanoa o le lolomiina o faʻamaumauga mai soʻo se vaega ma vaega, fausiaina se lipoti atoa, lea o le a faʻaolaina i se tasi o le tele o lauiloa foliga.

Lelei

  • Lautele galuega;
  • Maualuga tulaga lelei Rusia-gagana;
  • Le iai o meafaigaluega faapitoa;
  • Faigofie i le galuega.

Le atoatoa

  • Totogi tufatufaina.

SIW ua tatau ona manatu o se tasi o le sili ona malosi ma i le taimi lava e tasi-faigofie faʻaaoga meafaigaluega mo le maimoaina o faʻamatalaga e faatatau i le faiga ma ona vaega. Taitasi vasega aveina o le tele o faʻamatalaga auiliili, lea i lona voluma e le maualalo ifo i sili lauiloa lauiloa tauvaga. Faʻaogaina se faʻataʻitaʻiga o le oloa, e ui ina faʻalauiloa ana lava tapulaʻa faʻatapulaʻaina, e mafai ai ona e faʻafetaia le aoga mo le masina.

Sii maia faʻataʻitaʻiga lomiga o le SIW

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Everest FUA-Z Novabench SIV (Faʻamatalaga o Faʻamatalaga Maimoa)

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Ole SIW Utility ose mea aoga tele mo le maimoaina o faʻamatalaga auiliili e uiga ile mea faigaluega ma mea faigaluega a le komepiuta.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Tagata atiaʻe: Gabriel Topala
Tau: $ 19.99
Tele: 13.5 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2018 8.1.0227

Pin
Send
Share
Send