Ava 52% 2.0.3.10221

Pin
Send
Share
Send


Afai e te manaʻomia e fausia se ISO faʻataʻitaʻi ma faʻataʻitaʻi i ai e aunoa ma le faʻaogaina o se faʻamalosi tino o le tino, ona avea lea o le Alcohol 52% ma mea sili ona lelei mo nei faʻamoemoe. Lenei tusitusiga o le a talanoaina le mafai gafatia o lenei lauiloa oloa.

Ua uma ona matou talanoa e uiga ile Alava 120%, ose auala lelei tele lea mo le lavelave o galuega ma ata. Ava 52% o le fusi i lalo-lalo o le Alaini 120%, o le a avea o se sili lelei filifiliga i se matua mamafa uso.

Matou te fautua e vaʻai: Isi polokalama mo le fausiaina o se tisiki ata

Le Foafoaga

O se tasi o mea taua o lenei oloa o le galuega lea o le fausiaina o ata. O le mea moni, o lenei faila o se faila i totonu lea e mafai ona e faʻailogaina matua soʻo se faila e te manaʻomia. Ma e faʻatatau ile ituaiga faʻamaumauga e manaʻomia e tusi ai i le ata, e tele faʻaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o se disk ma faila, Audio CD ma DVD.

Mauga

O se lauiloa iloga e faʻatagaina oe e faʻataʻavaleina se disk image i luga o se komepiuta, tusa lava pe leai sau tino faʻamalosi tino. I lenei tulaga, o le polokalama o le a fausia se mama tuli e ala i le ata o le a faitauina tonu e pei o oe sa tusia ai faʻamatalaga i tisiki.

Drive ma Tisaina Faamatalaga

Afai e te manaʻomia e maua faʻamatalaga auiliili e uiga i le taʻavale poʻo le tisiki, ona se vaega ese o le polokalama o le a faʻatagaina oe e maua faʻamatalaga auiliili, pei o le ituaiga o taʻavale, tisiki lapoa, pe mafai ona ova, ma isi.

Tagata liliu mai

Ina ia mafai ona faʻaaoga le leo fesuiaiga galuega, o se isi faʻapipiʻi o le a manaʻomia ona faʻapipiʻi i le polokalama, lea e mafai ona laʻuina mai i le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata atiaʻe.

Fetufaaiga

Galulue ma CD ma DVD i isi tagata faʻaauau mai le mamao e ala i le faʻasoaina atu.

Lelei:

1. Faigofie ma faigofie fesoʻotaʻiga;

2. E i ai le lagolago mo le gagana Rusia;

3. E le ovaea mea ma tulaga le talafeagai.

Le atoatoa

1. Afai e te le teena i le taimi i le taimi o le tuʻuina mai o le polokalame, isi oloa o le a faʻapipiʻi i luga o le komipiuta;

2. E tufatufaina mo se pili, ae e i ai le faʻataʻitaʻiga lomiga.

Ava 52% o se mea faigaluega masani mo le fausiaina ma le faʻapipiʻiina o ata, o loʻo i ai se faigofie fesoʻotaʻiga ma le leai o ni mea e le tatau ai e naʻo le polokalama e mamafa.

Download Tofotofoga Ava 52%

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Ava 120% Faʻafefea ona fai se meataʻalo taʻaloga i le Alava 120% Faʻafefea ona fai se virtual disk i le 'ava malosi 120% Faʻafefea ona faʻaaoga le Ava 120%

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Ava 52% o se malamalama faʻamatalaga o le lauiloa taʻutaʻua tafailagi emulator, lea e mafai ai ona e fatuina ni ata faʻataʻavaleina ma tamoe i latou i le siosiomaga OS.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: 'ava malosi
Tau: 43 $
Tele: 7 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.0.3.10221

Pin
Send
Share
Send