Faaleleia ia faalavelave i mscoree.dll

Pin
Send
Share
Send


I nisi tulaga, o se taumafaiga e amata taʻaloga poʻo ni mea e faʻaaoga ai le .NET Framework mafua ai se faʻaletonu e pei o le "O le mscoree.dll faila na le maua." O se feʻau faapea o lona uiga o le tuai lomiga o tufatufa atu faletusi NET Framework o loʻo faʻapipiʻiina i le PC, poʻo le faila faʻapitoa na aliaʻe mai ua faʻaleagaina mo le tasi mafuaʻaga poʻo se isi. Ole mea sese e masani lava mo ituaiga uma o Windows, amata ile Windows 98.

Filifiliga mo foia mscoree.dll sese

Feagai ma se faalavelave, e mafai ona faia le lua auala. Faigofie - Faapipii le lata mai faʻamatalaga o le .NET Framework. A sili atu alualu i luma o le lava-utaina o le manaʻomia faletusi i totonu o le faila mo le sisitema DLL. Mafaufau ia sili atu auiliili.

Metotia 1: DLL Suite

O se fofo lelei mo le tele o faʻafitauli, DLL Suite o le a aoga mo i tatou i le foia o le faʻafitauli o faʻafitauli ma mscoree.dll.

Sii mai le DLL Suite

  1. Tamoe le polokalame. I le lisi autu i le itu tauagavale o se aitema "Tuʻu le DLL"filifili la.
  2. O le sailiga fanua o le a aliali mai i totonu o le potu faigaluega o le polokalame. Tape i totonu mscoree.dll ma kiliki "Saili".
  3. A maua le DLL Suite maua le tasi manaʻomia, filifili le maua faila i le kiliki i luga o lona igoa.
  4. Ina ia download ma faʻapipiʻi le faletusi i le tulaga talafeagai, kiliki i luga "Amataga".
  5. I le iʻuga o le faʻapipiʻi gaioiga, atonu e te manaʻomia le toe amataina o lau komepiuta. Ina ua uma ona download i lalo, o le faʻafitauli o le a le toe faʻalavelaveina oe.

Metotia 2: Faʻapipiʻi le .NET Framework

Talu ai o mscoree.dll o se vaega o LE LE Faiga faʻavaʻa, faʻapipiʻiina o le lata mai lomiga o le afifi faʻafouina uma sese ma lenei faʻamanatuina faletusi.

Sii mai .NET Framework mo le leai

  1. Tamoe le installer. Faatali mo le polokalame e toese uma faila e tatau mo le galuega.
  2. A sauni le tagata aʻoga e amata, talia le laisene maliega ma kiliki i le ki Faatuinape a toe malosi.
  3. O le faʻagasologa o le downloadina ma faʻapipiʻi vaega o le a amata ai.
  4. A maea le faʻapipiʻi, kiliki Faia. Matou te fautuaina foi le toe amataina o le komipiuta.

A maeʻa le faʻatulagaina No Framework le sese "mscoree.dll le maua" le toe aliali mai.

Metotia 3: Tusi faʻatonutonuina mscoree.dll i le faʻatonu faʻamaumauga

Afai o le muamua lua metotia e le fetaui ma oe mo nisi mafuaʻaga, e mafai ona e faʻaaogaina se isi - aveina le loia malosi faletusi ma momoli atu i se tasi o le faʻatonuina oe lava.

O le saʻo nofoaga o faʻamatalaga talafeagai e faʻamoemoe i le loloto o lou OS. Oe mafai ona maua faʻamatalaga nei ma tele taua taua i se faʻapitoa faʻapitoa.

O le isi mea taua, o le lesitala o le DLL - a aunoa ma ia togafiti, na o le lalagaina o le faletusi i totonu Faiga32 pe Syswow64 e le aumaia se mea. O le mea lea, matou te fautua atu e te faitau i faʻatonuga mo le lesitala o se DLL i le lesitala.

Na o le pau lena, o se tasi o auala o loʻo i luga ua faʻamaonia e fesoasoani ia oe e aveese lou faʻafitauli ma mscoree.dll.

Pin
Send
Share
Send