Tagata e fai sui sui mo Mozilla Firefox: Nana le tasi-tago Browser faamatalaga mo tumutumu

Pin
Send
Share
Send


Mo le browser o le Mozilla Firefox, o loʻo faʻaaogaina se tele tele o mea faʻaopopo e mafai ai ona faʻalauteleina agavaʻa o lenei 'upega tafaʻilagi. O lea la, i lenei tusitusiga o le a tatou talanoa e uiga i se manaia faʻaopoopo e nana faʻamatalaga e uiga i le browser o loʻo e faʻaogaina - User Agent Switcher.

E mautinoa na e maitauina sili atu ma le faʻatasi o se 'upega tafaʻilagi faigofie ona iloa lau faʻagaioiga ma le browser. Toeitiiti lava o soʻo se upega tafailagi e tatau ona mauaina ia faʻamatalaga ina ia mautinoa ai le saʻo o faʻaalia o itulau, a o isi punaoa pe a lalagaina se faila faʻaavanoa vave e download le manaʻo i ai o le faila.

O le manaʻoga e nana faʻamatalaga e uiga i le upega tafailagi o loʻo faʻaaogaina mai luga o upega tafaʻilagi e ono tulaʻi mai e le gata i le faʻamalieina o le fia iloa, ae mo le faʻaoga atoa o le upega tafailagi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi saite e mumusu e faʻaaoga masani i fafo atu o le Internet Explorer. Ma afai mo tagata faʻaaogaina Windows o lenei i le faʻavae e le o se faʻafitauli (e ui lava ou te manaʻo e faʻaoga loʻu fiafia browser), ona faʻaaogaina atoa lea o tagata Linux.

Faʻafefea ona faʻasaʻo le sui sui sui?

E mafai ona e agaʻi atu loa i le faʻapipiʻiina o le User Agent Switcher i le kilikiina o le soʻotaga i le iʻuga o le tusitusiga, poʻo le mauaina o oe ile faʻaopoopo.

Ina ia faia lea mea, kiliki i le browser menu button ma alu i le vaega "Faaopopo".

I le pito i luga taumatau o le faamalama, tusi le igoa o le faʻaopopo o loʻo e sailia - Tagata e sui sui.

O iʻuga suʻesuʻega o le a faʻaalia i luga o le mata, ae o lo matou faʻaopopo e muamua lisiina i le lisi. O le mea lea, i le itu taumatau o ia, kiliki i le ki Faatuina.

Ina ia maeʻa le faʻapipiʻi ma amata faʻaaogaina le faʻaopopoga, o le a fesoasoani le browser e toe amata le browser.

Faʻapefea ona faʻaaoga le Tagata e faʻaaoga le sui sui?

Faʻaaogaina Tagata e faʻaaoga sui e faigofie tele.

I le tulaga faʻapitoa, o le faʻaopopo foliga e le otometi faʻaalia i le pito i luga taumatau o le browser, o lea e tatau ona e faʻaopopoina oe lava. Ina ia faia lea mea, kiliki i le browser menu button ma kiliki i luga o le aitema "Suiga".

I le itu tauagavale o le faamalama, mea o loʻo natia mai mata o le tagata faʻaalia o le a faʻaalia. I se tasi o ia mea o le User Agent Switcher. Naʻo le taofiofi pea le faʻapipiʻi o le aikona i le isumu ma toso i luga o le mea faigaluega, i le mea o loʻo faʻaopopo aikona.

Ina ia talia suiga, kiliki i luga ole aikona ma le koluse ile laupepa o iai nei.

Ina ia suia le browser o iai nei, kiliki i luga o le add-on icon. O se lisi o avanoa maua polokalama ma masini faʻaalia i luga o le lau. Filifili le browser talafeagai, ona faʻapea lea o lona faʻatulagaina, pe a maeʻa ona toe amata loa lea e lana galuega.

O le a matou faʻamaonia le faʻamanuiaina oa matou gaioiga e ala i le alu i le Yandex.Internetometer page page, lea o faʻamatalaga i luga o le komupiuta, e aofia ai ma le browser version, o loʻo i ai pea i le itu tauagavale o le faamalama.

E pei ona e vaʻai, e ui lava i le faʻaaogaina matou e faʻaaogaina le Mozilla Firefox browser, o le upega tafailagi e faʻamatalaina o le Internet Explorer, o lona uiga o le User Agent Switcher add-on e fetaui lelei ma lana galuega.

Afai e te manaʻo e taofi le faʻaopopo, i.e. e toe faafoi mai faʻamatalaga moni e uiga i lau tagata suʻesuʻe, kiliki i luga o le faʻaopopo ikon ma filifili "Le saʻo le faʻaaogaina sooupu".

Faʻamolemole ia maitau o se faila XML faʻapitoa ua tufatufaina i luga o le Initaneti, ua faʻapitoa faʻapitoa e faʻafetaui ai le Tagata Faʻatonu Sui, o loʻo faʻalauteleina tele le lisi o avanoa avanoa. Matou te le tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i punaoa mo mafuaʻaga e faapea o lenei faila e leʻo se tali aloaʻia mai le tagata atiaʻe, o lona uiga e le mafai ona matou faʻamaonia lona saogalemu.

Afai ua maeʻa ona e mauaina se faila faʻapena, ona kiliki lea i luga o le faʻaopopo icon, ona alu lea i le laʻasaga "Tagata e faaaogaina le sui sui" - "Filifiliga".

O le a aliali mai faamalama o le a aliali mai i luga o le laupepa, lea e tatau ai ona e kiliki i le ki "Auina mai", ma ona faʻailoa mai ai lea o le auala i le XML faila na maeʻa maua. A maeʻa le faʻatulafonoina o faʻatauga, o le aofaʻi tele o avanoa avanoa browser o le a faʻalauteleina tele.

User Agent Switcher o se aoga aoga faʻaopopo e mafai ai ona e nana faʻamatalaga moni e uiga i le browser o loʻo e faʻaaogaina.

Aumai fua le User Agent Switcher mo Mozilla Firefox mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send