Faʻafefea ona e faitau mai oe i le komipiuta

Pin
Send
Share
Send

Lolomiina galuega faigaluega e faʻaauau ona suia e se faʻasalalau numera. Ae o le mea moni o le tele o mea taua po o ata e teuina i luga o pepa e talafeagai pea. O le a le mea e fai i ai? Ioe, faitau vave ma sefe i lau komepiuta.

Sailia o pepa i se komepiuta

Tele tagata e le iloa faʻafefeteina, ma o le manaʻoga mo lea e mafai ona tulaʻi mai i soʻo se taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le galuega pe i ofisa o le malo, le mea e tatau ona suʻesuʻe pepa uma i le tele o kopi. E faʻafefea la ona fai se faʻagasologa? E tele auala aoga!

Metotia 1: Tolu Vaega Polokalama

I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina le tele o totogi ma leai se totogi polokalama e fesoasoani i le suʻesuʻeina o faila. Ua faʻauʻuina i latou i se tulaga lelei tele i le taimi nei ma le tele o le mafai ona gaosia, mo se faʻataʻitaʻiga, o ata lava ia. O le mea moni, e sili atu lea mo se komepiuta fale, aua e le o tagata uma ua sauni e tuʻuina atu tupe mo polokalama ile ofisa.

  1. O le polokalame VueScan e sili ona fetaui mo le faʻataʻitaʻiga. O le polokalame lea e iai le tele o tulaga eseese. E le gata i lea, e faigofie ma aoga.
  2. E masani lava, o tulaga masani faʻamalieina tagata e manaʻomia e faitau vave pepa eseese e le manaʻomia le maualuga tulaga. O lea la, na ona kiliki i le ki Vaʻai.
  3. A maeʻa, faʻatulaga le faʻavaʻa ina ia aua neʻi iai ni avanoa o iai i le digital digital analog, ma kiliki ai Sefe.
  4. I ni nai laasaga, o le polokalama maua ai i tatou ma maualuga-lelei faila maea.

Tagaʻi foʻi: Polokalama mo le siiina o pepa

I luga o lenei auiliiliga o lenei auala ua uma.

Faiga 2: vali

Ole auala faigofie lea, e manaʻomia ai naʻo le faʻapipiʻiina o le Windows system system ma le seti o polokalame masani, e tatau ai ona iai se Paint.

  1. Muamua e tatau ona e faʻatuina se masini lolomi ma faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta. Ua malamalama o lenei tulaga ua maeʻa, ona tuʻu loa lea i lalo le mea o loʻo i luga o le tioata mata ona tapunia lea o pepa faʻapitoa.
  2. Sisi, matou te fiafia i le Paint na taʻua muamua. Matou te faalauiloa i soo se auala talafeagai.
  3. O le a matala matala o le a aliali mai. Matou te fiafia i le faʻamau ma se paʻepaʻe paepae, o loʻo tu i le pito i luga tauagavale. I le Windows 10, e taʻua ai Faila.
  4. A uma ona kiliki ona saili le vaega "Mai le sikola ma le mea puʻeata". O le masani ai, o nei upu uiga o se auala e faʻaopopo faʻatekinolosi mea i le siosiomaga galue o le Paint polokalama. Matou te faia se tasi kiliki.
  5. Toeitiiti lava, o le isi faʻamalama e aliali mai, ma ofoina atu ni galuega mo le suʻesuʻeina o se pepa. E foliga mai e le lava lea mea, ae, i le mea moni, e lava e lava fetuunai le uiga. Afai e leai se manaʻo e suia se mea, ia e filifili naʻo le lanu uliuli ma paʻepaʻe poʻo le lanu tasi.
  6. Ona mafai lea ona e filifilia Vaʻaipe e "Saili". I se tulaga lautele, o le a leai se eseʻesega i faʻaiuga, ae o le muamua galuega o le a faʻatagaina lava oe e vaʻai i se faʻasologa faʻatekinolosi o le pepa faʻasolosolo teisi, ma o lenei mea o le a taʻitaʻia ai i se malamalamaʻaga pe faʻapefea ona maua le tali. Afai e fetaui mea uma ia te oe, ona filifili lea ole faʻamau Vaʻavaʻai.
  7. O le iʻuga o le a tuʻuina atu i le polokalame galue o le faʻamalama, e mafai ai ona e vave iloilo pe o le galuega o loʻo faʻatinoina lelei pe pe o se mea e manaʻomia ona faʻasaʻo ma le faʻagaioiga toe fai.
  8. Ina ia sefe le faʻamaeʻaina mea, oe tatau ona toe fetaomi le faamau o lo oi totonu
    agavale i luga ae filifili na Vagana E pei. Sili a mea, faʻapipiʻi i luga o le aū, o le a tatalaina faʻavavevave filifiliga o avanoa faʻatulagaina. Matou te fautuaina oe faʻaaoga le filifiliga muamua, ona o le PNG e maua ai le sili sili ona lelei.

Lenei, ua maeʻa faʻataʻitaʻiga o le auala muamua ma sili ona faigofie.

Metotia 3: Pupuni System Malosiaga

O isi taimi e le mafai ona faia se ata kopi e faʻaaogaina ai le Paint poʻo seisi polokalame. Mo lenei mea, o se isi filifiliga, o loʻo tuʻuina mai, e lē faigata tele, ae sili ona le fiafia i isi tagata ona o le ono mafai ona fetuʻunaʻi.

  1. Ina ia amata, alu i le Amatalea matou te fiafia i ai le vaega "Masini ma Lomitusi".
  2. Sosoʻo mai, oe manaʻomia le sailia o le scanner o iai nei, lea e tatau ona fesoʻotaʻi i le computer. Avetaavale e tatau foi ona faʻapipiʻiina. Matou te faia se tasi kiliki i luga o le ki taumatau faamau ma filifili i le anotusi menu Amata faitau vave.
  3. Le taimi lava e uma lenei, matala fou tatalaina, lea e mafai ona tatou suia nisi faavae elemene, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatulagaina o le lumanaʻi faʻatekinolosi analog po o faʻatusa ata. Pau lava le mea o loʻo aʻafia ai le faʻatusa ata o iinei o le lua faʻaseʻe. "Pupula" ma le "Faatusatusa".
  4. O lenei, e pei ona i ai i le auala lona lua, o loʻo i ai se suiga o le muamua vaʻavaʻai o le siakiina pepa. E sefe ai foi le taimi, e mafai ai ona e iloiloina le saʻo o le taualumaga. Afai e i ai se mautinoa o mea uma o loʻo i ai ma faʻatulagaina lelei, ona e mafai lea ona kiliki vave i luga Vaʻavaʻai.
  5. Le taimi lava e uma na, se tamai faamalama foliga mai e taʻu atu ia te oe le alualu i luma le auiliiliga taualumaga ua. I le taimi lava e faʻatumu le fasi pepa i le iʻuga, o le a mafai ona sefe le mea uma na faʻaumaina.
  6. E te le manaomiaina se mea mo lenei mea, na o le isi faamalama o le a aliali mai i le pito i lalo taumatau o le mata, e fautuaina ai le filifilia o se igoa mo le pepa aloaia. E taua le maitauina o iinei e taua tele le filifilia o le saʻo nofoaga i le vaega Auina mai Filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, oe manaʻomia le setiina o se nofoaga faʻasaoina e talafeagai mo le tagata faʻaaoga.

Oe manaʻo e saili le faʻamaeaina faila i le faia faila i le mea na faʻailoa mai ai le auala. O le auiliiliga o lenei auala ua uma.

O lona iʻuga, e mafai ona matou faʻapea o le saʻilia o pepa e le o se galuega faigata. Ae ui i lea, o nisi taimi e lava ai le faʻaaogaina o meafaigaluega masani a le Windows nai lo le download ma faʻapipiʻi se mea. Tasi pe o le isi auala, o le filifiliga e faʻatatau i le tagata faʻaaoga.

Pin
Send
Share
Send