Metotia mo le foia o litedohy.dll faletusi sese

Pin
Send
Share
Send

O se mea sese i le litedohy.dll faletusi tupu ona o le leai o lenei faletusi i totonu o le faʻatulagaina. Le tele o taimi, tagata e mafai ona vaʻaia i latou pe a faʻaaogaina le CS: GO Changer polokalama. I soo se tulaga, pe a fai o se faʻasilasilaga o le ituaiga foliga i luga o le lau: "O loʻo misi le faletusi litedohy.dll"ona mafai lea ona e faʻalelei i ni auala faigofie se lua. E uiga ia i latou o le a tatou o atili.

Metotia e faaleleia litedohy.dll sese

Ina ia foia le faʻafitauli ma le faletusi tusi o loʻo fesiligia, e mafai ona e faʻapipiʻi se polokalama i lau PC ma le fesoasoani e mafai ai ona faʻapipiʻi le litedohy.dll faila i se taimi puʻupuʻu le taimi, pe o le faia o oe lava lenei gaioiga.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

O lenei polokalame e fesoasoani e vave aveese le faʻafitauli. Faaaogaina e matua faigofie, o le mea lenei e tatau ona e faia:

Sii mai le DLL-Files.com Tagata Taʻitaʻi

  1. Faaoso le apalai ma ulufale i le igoa o le faletusi o loʻo e sailia i totonu o le pa faʻafanua.
  2. Kiliki le ki "Faia se DLL faila suʻesuʻe".
  3. Mai le lisi o loʻo mauaina faletusi, filifili se manaʻomia i le kilikiina o lona igoa i le agavale o le isumu tauagavale.
  4. A uma ona alu i le itulau ma le faʻamatalaga o le filifilia DLL faila, kiliki Faatuina.

O le taimi lava e te mulimuli ai i faʻatonuga uma, o le faʻapipiʻiina o le litedohy.dll faletusi i totonu o le polokalama o le a amata. Ina ua iʻu, se faʻaletonu pe a amata talosaga o le a faʻasaʻo.

Metotia 2: Download litedohy.dll

Afai e le fesoasoani le polokalama ole Kalani DLL-Files.com ia te oe mo se mafuaʻaga, e mafai ona e faʻapipiʻiina le litedohy.dll faila oe lava. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Sii mai le faletusi i lau komepiuta.
  2. Tatala le faila o loʻo iai le faila faila i totonu o le faila pule o le faʻagaioiga.
  3. Kopi i luga o le faʻaaogaina o le tusiga lisi poʻo ki vevela Ctrl + C.
  4. Alu i le "Suʻesuʻe" i le system system. Faʻalagolago i le faʻamatalaga o le faiga o mea, lona nofoaga e ono eseese. O le faʻataʻitaʻiga o le a faʻaaogaina le Windows 10. I totonu o lea, o le faʻatonutonuina o loʻo maua i le ala lea:

    C: Windows System32(i luga o le 32-bit system)
    C: Windows SysWOW64(i luga o le 64-bit system)

    Afai e te faʻaogaina seisi faʻaogaina o le OS, e mafai ona e sailia lona tulaga i le tala tusia i la matou '' upega tafaʻilagi.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faletusi i luga o le Windows

  5. Faapipii le muamua faila kopi o le faletusi i totonu o le pusa matala. E pei o le kopiina, e mafai ona e faʻaaogaina le filifiliga mai le maimoa lisi Faapipii pe vevela ki Ctrl + V.

Ina ua mavae lena, o le mea sese pe a amata talosaga e tatau ona mou ese. A le faia lea mea, e tatau ona e lesitala litedohy.dll i totonu ole system. E mafai ona e mauaina pe faʻafefea ona faia lea e ala i le faitauina o le tusiga tutusa i luga o la matou 'upega tafaʻilagi

Faitau atili: Faʻafefea ona lesitala se DLL

Pin
Send
Share
Send