Fauaina o faʻafitauli ma se WIFI avanoa i luga o le komepiuta komepiuta

Pin
Send
Share
Send


O laina o uaealesi, mo latou mea uma e faigofie, e leai e aunoa ma ni faʻamaʻi e oʻo atu ai i faʻafitauli i foliga o ituaiga uma o faʻafitauli e pei o le leai o se soʻotaga poʻo se fesoʻotaʻiga i se nofoaga ulufale. O auga e ese, ae maise e le iʻu le mauaina o le tuatusi IP ma / poʻo le feʻau e leai se auala e fesoʻotaʻi ai i le fesoʻotaʻiga. O lenei tusitusiga e talanoaina mafuaʻaga ma fofo i lenei faʻafitauli.

Le mafai ona fesoʻotaʻi atu i le nofoaga e ulufale ai

Faʻafitauli e oʻo i le le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le laupepa i le avanoa e mafai ona mafua mai i mea nei:

  • Ulufale i le sese ki malupuipuia.
  • I le tulaga o le router, o le MAC tuatusi faamama o masini ua ki.
  • E le lagolagoina le laptop laupepa.
  • E le saʻo fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le Windows.
  • Faʻaletonu le faʻaaogaina poʻo le router.

A o le i amataina le foia o le faʻafitauli i isi auala, taumafai e tape le firewall (firewall) peʻa faʻapipiʻiina i lau komepiuta. Masalo e poloka le ulufale atu i le upega tafailagi. Lenei mea e ono fesoasoani i le polokalame faʻatulagaina.

Mafuaʻaga 1: Puipuiga Tulafono

O lona lua le mea lenei e tatau ona e amanaʻia ai ina ua maeʻa se antivirus. Atonu na e saʻo le ulufale i le malupuipuia numera. O le faʻalavelaveina mai lea taimi i lea taimi e sili atu i tagata uma le faʻaaogaina. Siaki lau keyboard keyboard mo faʻagaioia Laʻau Faʻamau. Ina ia aua neʻi e paʻu i ni tulaga faʻapena, sui le tulafono numera i numera, ina ia o le a sili ai ona faigata le faia o se mea sese.

Mafuaaga 2: MAC tuatusi faamama

O lenei faʻamama e mafai ai ona e faʻalauteleina le saogalemu i luga ole laiga e ala i le faʻaopopo i le lisi o le faʻatagaina (poʻo le faʻasaina) tuatusi MAC o masini. Afai o loʻo iai lenei faʻatinoga, ma ua faʻagaioia, ia atonu e le mafai ona faʻauia lau komepiuta. Lenei o le a sili ona moni pe a fai o loʻo e taumafai e faʻafesoʻotaʻi mo le taimi muamua mai lenei masini.

O le tali o mea nei: faʻaopopo le MAC o le komepiuta i le lisi o faʻatagaina nofoaga i le router pe faʻamuta atoa le faʻamamaina, pe a fai e mafai ma taliaina.

Mafuaaga 3: Network Mode

I le faʻatulagaina o lau router, e mafai ona seti le faʻagaoioia auala 802.11n, lea e le lagolagoina e se laptop, pe sili atu, o se WIFI uaea tuai o fausia ai i totonu. Ole fesuiaʻi i le mode e fesoasoani e fofo ai le faʻafitauli. 11bgnle mea e mafai ona galue ai le tele o masini.

Mafuaaga 4: Network Connection ma Auaunaga Faʻatulagaina

Le isi, tatou auiliiliina se faʻataʻitaʻiga pe a faʻaaoga se komepiuta e avea ma nofoaga ulufale. A e taumafai e faʻafesoʻotaʻi isi masini i le fesoʻotaiga, e tupu se faʻamaoniga tumau pe na o le dialog pusa e aliali mai ma se mea sese. Ina ia foia lenei faʻafitauli, e tatau ona e faʻatulagaina le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i luga o le komepiuta feʻaveaʻi mai le mea ua e fuafua e faʻasoaina le Initaneti.

  1. Kiliki tasi i luga o le network icon i luga o le taskbar. A maeʻa, o le a oso mai le pop-window ma le tasi sootaga e tasi Network Seti.

  2. I le faʻamalama e matala, filifili "Fetuunaiga o fetuunaiga tulaga".

  3. Lenei, o le mea muamua e siaki pe o le faʻasoa ua mafai ona faia i luga o fesoʻotaʻiga oe ua e tufatufaina atu. Ina ia faia lea mea, kiliki RMB i le mea faʻatatau ma alu i ona meatotino. Le isi, siaki le pusa i autafa o le mea e mafai ai ona e faʻaaogaina lenei komepiuta e fesoʻotaʻi i le Initaneti, ma i le lisi Falefesootai filifili se soʻoga.

    I le maeʻa ai o nei gaioiga, o le fesoʻotaʻiga o le a maua lautele mo le lautele, e pei ona faʻamaonia i lea tusitusiga.

  4. Ole isi laasaga, pe afai o le fesoʻotaʻiga e leʻo faʻamaeaina, o le faʻatulagaina o IP ma DNS tuatusi. E tasi lava togafiti, pe, o se nuʻu. Afai ua maeʻa faʻatulagaina le mauaina o tuatusi, ona tatau lea ona sui ile tusi lesona ma le isi itu. Suiga o le a aoga pe a uma le toe faia o le komepiuta komipiuta.

    O se faataitaiga:

    Tatala meatotino o lena fesoʻotaʻiga (RMB - Meatotino), lea na faʻaali mai o se fale nofoia i le parakalafa 3. Le isi, filifili le vaega ma le igoa "IP faʻamatalaga 4 (TCP / IPv4)" ma, faʻasolo lava, matou te pasi atu i ana meatotino. Tatala le faʻamalama IP ma le DNS faʻatulagaina. Lenei tatou fesuiaʻi i le tusi lesona folasaga (pe a otometi na filifilia) ma ulufale i tuatusi. IP tatau ona tusia pei o lenei: 192.168.0.2 (o le numera mulimuli e tatau ona ese mai le 1). A o le CSN, e mafai ona faʻaaogaina le tuatusi lautele Google - 8.8.8.8 poʻo 8.8.4.4.

  5. Matou te pasi i auaunaga. I le taimi masani le faʻagaioiga o le faʻagaioiga, e tatau ona amata otometi uma tautua, ae e i ai foi faʻaletonu. I ia tulaga, auaunaga e ono taofia pe o le latou ituaiga o amataga o le a suia e ese mai otometi. Mo le mauaina o mea manaʻomia, oe manaʻomia le fetaomi o le ki soʻotaga Manumalo + r ma ulufale atu i le fanua "Tatala" le 'au

    tautua.msc

    O mea nei e tatau ona faʻamaonia:

    • "Auala";
    • "Fetufaʻaiga i luga ole Initaneti (ICS)";
    • "WLAN Auto Config Auaunaga".

    O le faaluaina o kiliki i luga o le igoa o le tautua, tatalaina ona meatotino, oe manaʻomia le siakiina o le ituaiga amata.

    Afai e leai "Otometi lava", ona tatau lea ona sui ae toe faʻafou le komepiuta.

  6. Afai o le maeʻa ona laʻasaga e le mafai ona faʻatuina le soʻotaga, e aoga le taumafai e tape le soʻotaga o iai nei (RMB - Tapē) ma toe faia. Faʻamolemole ia matau o lenei faʻatagaina pe a faʻaaogaina. "Wan Miniport (PPPOE)".

    • A uma ona aveese, alu i le "Pulea vaega".

    • Alu i le vaega Sailiga meatotino.

    • Le isi, tatala le laupepa "Fesootaiga" ma kiliki Faaopopo.

    • Filifili "Maualuga Maualuga (ma le PPPOE)".

    • Ulufale le igoa o le tagata faʻaaogaina (tagata faʻaaoga), ulufale upu faataga ma kiliki "Fesootai".

    Manatua e faʻatulaga le faasoaina atu mo le fou faia fesoʻotaʻiga (vaʻai luga).

Mafuaaga 5: Adapter poʻo le faaletonu router

A uma auala o le faʻatuina o fesoʻotaʻiga ua uma le faʻaaogaina, e tatau ona e mafaufau e uiga i le faʻaletonu le tino o le WI-FI module poʻo le router. Faʻataʻitaʻiga e mafai naʻo ona faia i totonu o le tautua tautua ma o iina foʻi e mafai ona e faʻataua ai se sui ma se toe faʻaleleia.

Faaiuga

I se faʻaiuga, tatou matauina o le "fofo mo faʻamaʻi uma" o le toe tuʻufaʻatasia o le faʻagaioiga o le. I le tele o mea, a maeʻa lenei faʻatulagaina, soʻotaga faʻafitauli ua mou atu. Matou te faamoemoe o lenei mea e le oʻo mai i le iʻuga, ma o faʻamatalaga na tuʻuina atu i luga o le a fesoasoani e faʻasaʻo le tulaga.

Pin
Send
Share
Send