Faʻafefea ona foia hal.dll faletusi sese

Pin
Send
Share
Send

Ole mea sese e fesootaʻi ma hal.dll e tele ese mai lo isi foliga tutusa. O lenei faletusi e le nafa ma mea i totonu o taʻaloga, ae tuusaʻo mo fegalegaleaiga faakomepiuta ma mea tau komipiuta. E sosoʻo mai e le mafai ona toe faaleleia le faʻafitauli mai lalo o le Windows, e oʻo atu lava, afai e aliali mai le faʻaletonu, ia e le aoga foʻi e amata ai le faʻagaioiga. O lenei tusitusiga o le a faʻamatala auiliili pe faʻafefea ona foia le hal.dll faila.

Faʻasaʻo hal.dll mea sese i le Windows XP

E mafai ona tele mafuaʻaga mo le mea sese, e amata mai i le le tatagiina faʻateʻa o lenei faila ma iʻu i le faʻaletonu o siama. I le auala, o le fofo mo tagata uma o le a tutusa lava.

Le tele o taimi, tagata faʻaaogaina o le Windows XP o loʻo faʻatautaia ai faʻafitauli o loʻo feagai ma se faʻafitauli, ae i nisi tulaga o isi ituaiga o le OS e lamatia foi.

Sauniuniga Gaoioiga

A o le i faia saʻo i le faʻasaʻoina o le mea sese, oe manaʻomia le malamalama i nisi o nuances. Ona o le mea moni e le o iai so tatou agaʻi i le laulau e faia ai le taotoga, o gaioiga uma e faia e ala ile faamafanafana. E mafai ona e valaʻau mai na o le boot disk poʻo le USB flash drive ma le tutusa Windows XP tufatufaina. A laasaga ma lea laasaga faalauiloa taiala o le a tuuina atu nei. Poloaiga laina.

Laasaga 1: Mu le ata OS i le drive

Afai e te le iloa faʻapefea ona tusi le OS faʻatusa i se USB flash drive poʻo le disk, ona faʻapea ai lea o la matou '' upega tafaʻilagi faʻamatalaga auiliili.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona fausia se bootable USB flash drive
Faʻafefea ona mumu se boot disk

Laasaga 2: amata le komepiuta mai le drive

A maeʻa ona tusia le ata i le taʻavale, e tatau ona e amata mai ai. Mo se tagata e masani ona faʻaaogaina, o lenei galuega e ono foliga faigata, i le tulaga lea, faʻaaoga le laʻasaga i lea laasaga e i ai i luga o la tatou '' upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona amata se komepiuta mai le aveina

A maeʻa ona e setiina le faʻamuamua disk i le BIOS, oomi le ki i le taimi e amata ai le komipiuta Ulufale ao faʻaali le faaupuga "Fetaomi soʻo se ki e toso mai le CD"a leai, o le faʻapipiʻi o le Windows XP o le a amata ma o le a e toe vaʻai i le hal.dll mea sese.

Laasaga 3: Faaoso Command Prompt

A uma ona e kiliki Ulufale, o le lanumoana mata o le a aliali mai, e pei ona faʻaalia i le ata ata i lalo.

Aua le faatopetope e kiliki se mea, faʻatali mo le faʻamalama e aliali mai ma se filifiliga o isi gaioiga:

Talu ai e tatau ona tatou taufetuli Poloaiga lainae manaʻomia le oomi i le ki R.

Laasaga 4: Alu i totonu o le Windows

A uma ona tatala Poloaiga laina E tatau ona e ulufale i le Windows e maua ai le faʻatonuga e faʻatino ai tulafono.

  1. O le lau o le a faʻaalia se lisi o mea faʻapipiʻi faʻagaioia faiga i luga o le hard drive (i le faʻataʻitaʻiga, naʻo le tasi OS). Ua faitaulia uma. E tatau ona e filifilia le OS ile amataga lea e aliali mai ai se mea sese. Ina ia faia lea mea, ia e ulufale i lana numera ma kiliki Ulufale.
  2. A maeʻa lena, o le a fesiligia oe mo le upu faataga na e faʻatonuina pe'ā faʻapipiʻi le Windows XP. Ulufale i totonu ma kiliki Ulufale.

    Manatua: afai e te le i faʻailoaina se faʻamatalaga upu i le taimi faʻapipiʻiina OS, ona na o le taʻi Enter.

O lenei ua e ulufale ma mafai ona faagasolo tuusaʻo i le faaleleia hal.dll sese.

Metotia 1: Unpacking hal.dl_

E tele naua tusi faletusi o loʻo teu i luga o le taʻavale ma le Windows XP installer. O loʻo i ai iina le faila hal.dll. O loʻo maua i le faʻamaumauga ua taua o le hal.dl_. O le galuega autu o le unzip le faʻapipiʻi faʻamaumauga i totonu o le lisi o manaʻoga o le faʻapipiʻiina faʻapipiʻi faiga.

Muamua, e tatau ona e saili poo le fea tusi o loʻo i ai le faʻamoe. Ina ia faia lea mea, vaʻai i la latou lisi atoa. Ulu atu i le poloaiga nei:

faafanua

I le faʻataʻitaʻiga, e naʻo le lua tisiki: C ma D. Mai le faʻatonuga e te vaʻaia ai o le taʻavale e iai le mataʻitusi D, e faʻaalia lea i le tusiga "Cdrom0"le lava faamatalaga e uiga i le faila faila ma le tele.

Ole mea lea e manaʻomia ona e vaʻai i le ala i le hal.dl_ archive e fiafia iai tatou. Fuafua i le fausiaina o le Windows XP, atonu i le faila "I386" pe "Faiga 32". E tatau ona siakiina e faaaoga ai le DIR poloaiga:

DIR D: I386 faiga

FAIA LE I386

E pei ona e vaʻaia, i le faʻataʻitaʻiga, o le hal.dl_ archive e tu i totonu o le faila "I386", aʻo lea, e iai lona ala:

O: I386 HAL.DL_

Manatua: afai o le lisi o faila ma faila o loʻo faʻaalia i luga o le laupepa e le ofi, tusi i lalo ifo le faʻaaogaina o le ki Ulufale (alu i lalo o se laina i lalo) pe Avanoa va a (alu i le isi pepa)

O lenei, iloaina le ala i le faila manaʻomia, e mafai ona tatou tatala i totonu o le faʻatonu lisi o le faʻafoeina le polokalama. Ina ia faia lea mea, faʻatino i lalo le tulafono lea:

faalauteleina D: I386 HAL.DL_ C: WINDOWS system32

A maeʻa le faʻatonuga, o le faila tatou te manaʻomia ua faʻapipiʻiina i totonu o le system directory. O lea, o le a faʻaletonu le mea sese. E tumau na o le faʻaliliu le boot drive ma toe ki le komepiuta. E mafai ona e faia lenei tuusaʻo mai Poloaiga lainatusia o le upu TUPE FUA ma kiliki Ulufale.

Metotia 2: Unpack ntoskrnl.ex_

Afai o le faʻatinoina o faʻatonuga muamua e leʻi aumaia ai se mea e maua ai, ma i le maeʻa o le toe amataina o le komepiuta o loʻo e vaʻai pea i le mea sese, o lona uiga o le faʻafitauli e taoto e le gata i le hal.dll faila, ae o lo o i ai foi i le ntoskrnl.exe talosaga. O le mea moni o latou e fesoʻotaʻi, ma i le leai o le faʻaogaina talosaga, o se mea sese ma le taʻua o hal.dll o loʻo faʻaalia pea i luga o le lau.

O le faʻafitauli ua foia i se auala faʻapena - oe manaʻomia le tatalaina le faʻamaumauga o loʻo iai ntoskrnl.exe mai le puʻeina boot. E taʻua lea ntoskrnl.ex_ ma e tu i le faila e tasi pei hal.dl_.

Aveesea e faia e se au masani masani "faʻalautele":

faalauteleina D: I386 NTOSKRNL.EX_ C: WINDOWS system32

A uma le unzip, toe amata le komipiuta - le mea sese e tatau ona mou ese.

Metotia 3: teuteu le faila boot.ini

E pei ona e vaʻai i le auala muamua, o le sese le faʻamatalaga e taʻu mai ai le hal.dll faletusi e le o taimi uma o lona uiga o le mafuaʻaga o loʻo taoto i le faila lava ia. Afai o fesoasoani muamua na le fesoasoani ia te oe e faʻasaʻo le mea sese, ona e peiseai o le faʻafitauli o loʻo i le le faʻatonuina tapulaa o le download faila. Le tele o taimi e tupu lenei mea pe a faia o ni faʻagaioiga komepiuta ua faapipiiina i luga o le komepiuta e tasi, ae e iai taimi e le toe vaʻaia ai le faila pe a toe tuʻu Windows.

Tagaʻi foʻi: I le toefuataiina o le faila boot.ini

Ina ia foia le faʻafitauli, e manaʻomia uma oe tutusa Poloaiga laina faia lenei poloaʻiga:

bootcfg / toe fai

Mai le tuʻuina atu o le faʻatonuga, e mafai ona e maitauina e naʻo le tasi le faʻagaioiga sisitema na iloa (i le tulaga lea "C: O MANINO") E manaʻomia ona tuʻu i le boot.ini. Le faia o lenei:

  1. I le fesili "Faaopopo le polokalame e toe lisi ai?" ulu atu i le amio "I" ma kiliki Ulufale.
  2. Ma le isi, oe manaʻomia le faʻamaonia o le mea faʻailoa. E fautuaina e ulufale "Pupuni XP"ae mafai ona e faia se mea.
  3. E te le manaʻomia faʻamautu filifiliga filifiliga, o lea kiliki Ulufale, ma faamisi le sitepu lea.

O lenei ua faʻaopoopoina le polokalama i le boot.ini faila download lisi. A faʻapea o le tonu o le ala lea, ona aveʻesea ai lea o le mea sese. E naʻo le toe amataina o le komepiuta.

Metotia 4: Siaki le disk mo mea sese

Luga o auala uma na e fofo ai le faʻafitauli i le tulaga faʻagaioia tulaga. Ae o lea e tupu e mafua lava le mafuaʻaga i le leaga o le hard drive. E mafai ona faʻaleagaina, ona o le itu vaega o le vaega na ona le faʻatautaia lelei. O nei vaega e ono aofia ai le tutusa hal.dll faila. O le tali o le siakiina o le disk mo mea sese ma faasaʻoina pe a o e maua ai. Mo lenei totonu Poloaiga laina e tatau ona tamoe le faʻatonuga:

chkdsk / p / r

O le a ia siaki uma tusi i mea sese ma faasaʻoina pe a ia mauaina. O le faagasologa atoa o le a faʻaalia luga o le mata. O le umi o lona faʻatinoina e fuafua saʻo i le pulu o le voluma. I le faaiuga o le gaioiga, toe amata le komipiuta.

Vaʻai foi: Siaki le malosi tisiki mo leaga vaega

Tamau hal.dll sese i Windows 7, 8 ma le 10

I le amataga o le tusitusiga, na faʻapea o le sese e fesoʻotaʻi ma le leai o le hal.dll faila e tele taimi e tupu i totonu o le Windows XP. E mafua lenei mea, ona i lomiga tuai o le faʻagaioiga o le polokalame, o tagata atiaeina faʻapipiʻi se mea aoga faʻapitoa e, i le leai o se faletusi, amata le gaioiga o lona toe faʻaleleia. Ae o lea foi e tupu pea e le fesoasoani le foia o le faʻafitauli. I lenei tulaga, e tatau ona e faia mea uma oe lava.

Sauniuniga Gaoioiga

Ae paga lea, i totonu o faʻapipiʻi faila faila mo Windows 7, 8, ma le 10, e le o i ai ni faila e manaʻomia e faʻaaoga le faʻatonuga talafeagai i le Windows XP. Ole mea lea, ua tatau ona e faʻaaogaina le Windows Live-CD faʻagaoioia faiga.

Manatua: lalo o faʻataʻitaʻiga uma o le a tuʻuina atu i luga o le Windows 7, ae o le faʻatonuga e masani ai i isi vaega uma o le faʻafoega o le polokalama.

Muamua, e tatau ona e puʻe mai le Windows 7 Ola-ata mai le Initaneti ma tusi ia i le taʻavale. Afai e te le iloa fai le mea lea, ona siaki lea o le tala faʻapitoa i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona mumu se Live-CD i le USB flash drive

Lenei tusitusiga maua ai se faʻataʻitaʻiga o le ata o Dr.Web LiveDisk, ae o faʻatonuga uma faʻaaoga i le ata Windows foi.

O le taimi lava ua e faia se bootable USB flash drive, oe manaʻomia le puʻeina le komipiuta mai ai. Faʻafefea ona fai lenei mea sa faʻamatalaina muamua. O le taimi lava booted, o le a ave oe i le Windows desktop. A maeʻa lena, e mafai ona e agaʻi i luma e faaleleia le mea sese i le hal.dll faletusi.

Metotia 1: Faʻaopopo hal.dll

E mafai ona e foia le mea sese i le downloading ma le tuu le hal.dll faila i le system directory. O loʻo i ai i le ala nei:

C: Windows System32

Manatua: afai e le mafai ona faʻatuina se fesoʻotaʻiga Initaneti i luga o le Live-CD, ona mafai lea ona puʻeina le faletusi hal.dll i se isi komupiuta, aveina atu i le flash drive, ona kopi lea o le faila i lau komepiuta.

E faigofie lava le faʻaaogaina o le faletusi:

  1. Tatala le faila ma le faila faila.
  2. Taumatau-kiliki i luga ma filifili le laina i le lisi Kopi.
  3. Alu i le faʻatonu faʻamaumauga "System32".
  4. Faʻaofi le faila i le kiliki RMB i le avanoa avanoa ma filifili Faapipii.

A maeʻa, o le a otometi ona lesitala le faletusi ma o le mea sese o le a mou atu. Afai e le tupu lea mea, ona e tatau lea ona lesitala ia oe lava. Faʻafefea ona e faia lea mea, e mafai ona e mauaina mai le tusi tala tutusa i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona lesitala se faila DLL i Windows

Metotia 2: Toe faaleleia ntoskrnl.exe

E pei foi o le Windows XP, o le mea sese e mafai ona mafua mai i le leai poʻo le faʻaleagaina o le ntoskrnl.exe faila i totonu o le polokalama. O le toe faʻaleleia o le faiga mo lenei faila ua tutusa lelei lava ma le hal.dll faila. E muamua ona e manaʻomia le download i lau komipiuta, ona momoli atu lea i le masani System32 directory, o loʻo tu i luga o le ala:

C: Windows System32

A maeʻa lena, e tumau lava na o le aveeseina o le USB flash drive ma le faʻamaumauga Lice-CD Windows faʻailoga ma toe amata le komipiuta. E tatau ona mou atu le mea sese.

Metotia 3: teuteu boot.ini

I Live-CD, boot.ini o le faigofie sili ona teuteu faʻaaoga EasyBCD.

Sii mai le polokalama EasyBCD mai le 'upega tafaʻilagi aloaia

Manatua: e tolu faʻaaliga o le polokalame ile tulaga. Ina ia download se mea maua fua, e tatau ona e filifilia le "Le faʻapisinisi" aitema i le kilikiina o le "Lesitala" faamau. A uma lena, o le a fesiligia oe e ulufale i lou username ma upu faataga. Fai le mea lea ma kiliki i le "Download" faʻamau.

O le faapipiiina faigofie e faigofie:

  1. Tamoʻe le download download.
  2. I le muamua faamalama kiliki i le ki "Le isi".
  3. Le isi, talia tuutuuga o le laisene maliega i le kilikiina "Ou te malie".
  4. Filifili vaega e faapipii ma kiliki "Le isi". ua fautuaina e tuu uma tulaga ia le aoga.
  5. Faamaoti le faila o le a faʻapipiʻiina ai le polokalame, ma kiliki "Faapipiʻi". E mafai ona faʻamauina ia oe, pe e te kilikiina le faʻamau "Matamata ..." ma faailoa ma "Suʻesuʻe".
  6. Faatali seʻia maeʻa le faʻapipiʻi ma kiliki "Faauma". Afai e te le manaʻo e amata le polokalama pe a uma na mea, uncheck le pusa "Tamoe EasyBCD".

A maeʻa le faʻapipiʻiina, e mafai ona e agaʻi saʻo i le faʻatulagaina o le faila boot.ini. Le faia o lenei:

  1. Tamoe le polokalame ma alu i le vaega "Faʻapipiʻi le BCD".

    Manatua: i le muamua amataga, se faʻaogaina o le faʻamatalaga savali ma tulafono mo le faʻaaogaina o le faʻa-pisinisi faʻamatalaga. Ina ia faʻaauau le faʻatautaia o le polokalama, kiliki Ua lelei.

  2. I le lisi ifo lalo "Vaega" filifili le avetaavale e sili lona 100 MB.
  3. Ma i le eria "Vaega MBR" ki le fesuiaʻi i "Faʻamau le Windows Vista / 7/8 bootloader i le MBR".
  4. Kiliki Toe tusi le MBR.

Ina ua mavae lena, o le boot.ini faila o le a teuteuina, ma afai o le mafuaaga na ufitia i totonu, ona faʻaleleia lea o le mea sese hal.dll.

Metotia 4: Siaki le disk mo mea sese

Afai o le mea sese e mafua mai i le mea moni e faapea o le vaega i luga o le hard disk lea ua i ai hal.dll ua faaleagaina, o lona uiga o lenei disk e tatau ona siakiina mo mea sese ma faʻasaʻo pe a maua. E i ai la matou tusitusiga i lenei mataupu i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona foia mea sese ma leaga i luga o le hard disk (2 auala)

Faaiuga

O le hal.dll sese e seasea lava, ae afai e aliali mai, ona e tele lava auala e faʻalelei e. Ae paga lea, e le o mea uma e mafai ona fesoasoani, talu ai e le mafaitaulia mafuaʻaga. Afai o faʻamatalaga i luga e leʻi i ai se taunuʻuga, o lona uiga o le filifiliga mulimuli atonu o le toe tuʻuina lea o le vaega faʻagaioiga. Peitaʻi o loʻo fautuaina e avea ma faʻafitauli e avea o se fofo mulimuli, talu ai ile toe tuʻufaʻatasiga o nisi o faʻamaumauga e mafai ona tape.

Pin
Send
Share
Send