DivX Player 10.8.6

Pin
Send
Share
Send


A e manaʻomia se faigofie ma le faigofie tagata taalo mo vitio faila, DivX Player vave sau i le mafaufau. O le aso o le a tatou vaʻai totoʻa i foliga o lenei polokalame, aua e mamao tele mai le faʻatapulaʻaina o le vaʻavaʻaia o faila.

Divix Player o se aoga faʻasalalauga faʻasalalau e mafai ai ona e taʻalo eseese ituaiga faila faila. Ioe, o le autu o lenei oloa o le DivX format, pei o loʻo i ai le sili ona talafeagai codecs o le a mautinoa le saʻo ata vitio o lenei tulaga faʻapitoa.

Lagolago mo le tele o ituaiga

O le mea faʻapitoa o le polokalama o le DivX faʻatulagaina, ae e le o lona uiga o le a le mafai ona e taʻalo isi ata vitio faʻaaogaina lenei faʻasalalauga faʻaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, AVI, MOV, MP4, ma isi.

Matamata Talafaasolopito

O le tagata taalo i foliga foliga o se lisi faʻaalia uma faila na faʻataʻalo lata mai i totonu. O le mea lea, e mafai ona e vaʻai atu i le toe luasefulu faila.

Vitio Faamatalaga

Vaʻaiga auiliiliga faʻamatalaga e uiga i le vitio, pei o le tele, faʻatulagaina, bit rate, faʻamatalaga e uiga i leo ma sili atu.

Ata faʻataʻitaʻiga

I lenei tagata taʻaʻalo, e mafai ona e faʻataʻamiloina le vitio e le gata i le itu saʻo e 90 pe 180 tikeri, ae e oʻo faʻafuaseʻi foʻi i luga ma faʻataʻamilosaga.

Suia fua faatatau vaega

I le ala o faʻasalalauga, o se tulaga e pei o le tulaga faʻatulaga o loʻo avanoa, lea o le a faʻatagaina ai oe e filifili uma se tasi o le tuʻuina atu filifiliga ma faʻasaʻoloto saoloto oe lava.

Galue i luga o faamalama uma

Afai a o e matamata i se ata tifaga e te manaʻo e faʻaauau ona galue i luga o le komupiuta, o lona uiga o le faʻatulagaina o le tagata faʻamalama luga o luga o faamalama uma o le a faʻatagaina oe e faʻatinoina lenei galuega.

Leo tulaga

Faʻalelei le leo i le vitio e te tofo ai, ma faʻaogaina i mea fau fale e fetuunai le leo.

Hotkeys

Toetoe o faʻatinoga uma i le Divix Player ei ai lona faʻatasiga o ki vevela. Ae paga lea, tuʻuina atu o oe lava faʻatasiga i lenei tagata taʻalo e le mafai.

Tafe faʻaliliaina

I le faʻaofiina o se sootaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i se YouTube vitio, o le ae maua le avanoa e vaʻai tuusaʻo i le tagata faʻamalama faʻamalama.

Vitio puʻeina

Fausia se kopi o le vitio e ala ile susunuina i se DVD, USB drive, poʻo le faila faila.

Le suiga ile va ole vaega

Taitasi vitio vaeluaina i le tele vaega ina ia mafai ona faigofie folau atu i le manao vaega o le ata tifaga.

Suia auala leo

O se maualuga-lelei pusa mo se faila faila o loʻo i ai ni leo o leo ma eseese tifaga dubbing. I le DivX Player, e mafai ona e faigofie le va i leo leo.

Galue ma le faʻauluuluga

O le DivX Player e iai le tomai e fesuiaʻi ai le va o ni tusiga (pe a iai ni isi auala) ma faʻaulu ulutala i se tifaga pe a fai o loʻo maua i luga o komupiuta o se isi faila. I le faʻaopopoga, i faʻasologa o le aufaʻasalalau, o loʻo vaʻaia ia ulutala, o le lanu ma le tele.

Ave faʻamalama

E pei o le tele o tali tutusa, i le DivX Player o loʻo i ai i le tagata faʻaoga le avanoa e fausia ai se faʻamalama, i.e. sefe le iʻa nei mai le tifaga i le komepiuta. Ae e le pei, mo se faʻataʻitaʻiga, Ala o Faʻasalalauga Classic, lea e leai se totogi, o lenei galuega e maua i Divix Player na o le faʻaogaina o le Pro version.

Faatulaga lelei tulaga

O le ata i le vitio atonu e le masani ona o le auala tatou te mananaʻo e vaʻai i ai. O le mafuaʻaga lea ua i ai i le DivX Player le agavaʻa e faʻasaʻo ai lanu e ala i le fetuunaiga o mea e pei o le pupula, faʻatusatusa ma le malosi lelei.

Faasalalauga i isi masini

Ile, mo se faʻataʻitaʻiga, ole komipiuta ma le TV e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga lava e tasi, ma le DivX Player, e i ai le avanoa e amata ai le puʻeina o vitio i luga o le TV e ala i le laptop.

Galue ma le lisi faʻavasega

Fatu se lisi tusi i le tuiina o faila i le faasologa e te manaʻo ai e matamata tasi i lea ma lea.

Lelei:

1. Faigofie ma mafaufau lelei Ofisa;

2. E i ai le lagolago mo le gagana Rusia;

3. Mamalu naua, ae na o le vaʻavaʻaiga o ata puʻeina;

4. E toetoe lava a leai se totogi.

Le atoatoa

1. Ina ua leai se vitio i le tagata taalo, o se faʻasalalauga faʻaalia o loʻo faʻaalia i le faʻamalama autu (i le lomiga fua).

DivX Player o se sili tele ala faʻasalalau media player mo faʻaaoga i le fale. E le i ai ni galuega le aoga, e faʻataga ai ona le ova le laupepa i luga o le masini ma le faʻateleina le uta i luga ole faʻagaioiga.

Sii mai DivX Player mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.40 mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Gom ala faʻasalalau media Vob taalo Pupuni Media Player Tagata kiogi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
DivX Player o se faʻapipiʻi faʻasalalauga media e mamanuina e taalo maualuga maualuga numera vitio faʻapitoa ma le lagolago mo tulaga DivX Media.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.40 mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: DivX, Inc.
Tau: leai se totogi
Tele: 83 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 10.8.6

Pin
Send
Share
Send