Na matou faaleleia le mea sese i le faletusi RldOrigin.dll

Pin
Send
Share
Send

RldOrigin.dll o se faila faletusi gaʻoa tele e manaʻomia e tamoe tele taʻaloga luga o le komepiuta. Afai e leʻo i ai i le polokalame, ona pe ae taumafai e taʻalo i luga o le lau, o le a aliali mai se mea sese, i ai o mea nei: "Le maua le faila RldOrgin.dll". I le igoa, e mafai ona e malamalama o lenei mea sese e tupu i taʻaloga na tufatufaina e le Origin platform, o lona uiga, e mafai ona tupu i le Sims 4, Battlefield, NFS: Rivals ma isi mea faapena.

Faʻafefea ona foia le faʻafitauli RldOrigin.dll

E tatau ona maitau i le taimi nei, le laiseneina faʻataʻitaʻiga o le taʻaloga e itiiti le faʻailoaina i se tulaga lamatia nai lo soʻo se RePack. O le mea moni o le faia o RePacks faia ma le loto i suiga i le RldOrigin.dll faila ina ia aloese le puipuiga o le tufatufaina. Ae e le aofia ai ma le mea moni o le mea sese o le a faaleleia. O le vaega o totoe o le tusi o le a faʻamatalaina ai le auala e faia ai lea.

Metotia 1: toe tuʻu le taʻaloga

O se auala lelei e foia ai le faʻapipiʻi atoa o le taʻaloga. Ae o iinei, foi, e tatau ona e nofouta i gaioiga, aua afai e le laiseneina le taʻaloga, o lona uiga o le avanoa o le toe faia o mea sese e maualuga. I lenei tulaga, o le faʻatauina muamua o le taʻaloga o loʻo i se tulaga sili.

Metotia 2: Faʻamuta Antivirus

Afai, a e taumafai e faʻapipiʻi / toe tuʻu le taʻaloga, e te maitauina o loʻo faʻaalia e le antivirus se ituaiga o mea sese, ona e mautinoa lava o le a poloka ai le tetele o faletusi e faʻapipiʻi i luga o le faiga. O se tasi o na mea e mafai RldOrogon.dll. Ina ia faia se faʻapipiʻi atoa o le taʻaloga, ua fautuaina e tape le polokalama antivirus mo le umi o lenei faʻagaioiga.

Faitau atili: Faʻamuta le antivirus

Metotia 3: Faʻaopopo RldOrigin.dll i Antivirus Tuusaunoaga

O isi taimi e faʻauigaina e le antivirus le RldOriginal.dll faila e pei ona aʻafia i le siama ina ua maeʻa faʻapipiʻi le taʻaloga, i le tulaga lea e puipuia ai o ia. Afai o loʻo e mautinoa o loʻo matua mama ma e le faʻamataʻu i le faiga, ona e mafai lea ona e seʻe ese ma le saogalemu mai iina e ala i le tuʻu i le polokalama vagana. O loʻo i ai se laasaga ma lea laasaga aʻoaʻoga i lenei mataupu, lea e mafai ona e maua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopopo se faila i se antivirus

Metotia 4: Download RldOrigin.dll

Masalo o le auala pito sili ona aoga e faʻasaʻo ai le mea sese o le puʻeina lea o le potu tusi luga o le komipiuta ma faʻapipiʻi mulimuli ane. O mea ia e tatau ona fai:

  1. Sii maia le dll faila i lau komepiuta.
  2. Tuu i luga o le laupapa laupapa i le taumatau kiliki i luga ma filifili Kopi.
  3. Alu i le taʻaloga lisi. E mafai ona e faia lea pe a kiliki RMB i luga o lana auala 'alo ma filifili Faila Nofoaga.
  4. Kiliki RMB mai le valu ma filifili Faapipii.

I le auala, o le faʻatinoina o lenei aʻoaʻoga e le taitai atu i se mea seivagana ua faʻamauina le polokalama otometi le faletusi. Afai o loʻo aliali mai pea le mea sese, o lona uiga e tatau ona e faia oe lava ia. E i ai le tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi faʻamatala mai ai le ala e lesitala ai se DLL i Windows.

Pin
Send
Share
Send