Faʻaletonu faʻafesoʻotaʻiga soʻotaga smartphone i se komupiuta e ala ile USB

Pin
Send
Share
Send

Afai e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i se PC e faʻaaogaina ai se uaea USB, ma e le o vaʻaia i le Windows Explorer, ona e maua ai lea ole tala i le tusiga lenei auala e mafai ai ona e foia se faʻafitauli. O metotia nei e faʻaaogaina i le Android OS, peitaʻi, o nisi tulaga e mafai ona faʻaaoga i luga o masini ma isi faʻagaoioiga.

Filifiliga mo le fofoina o le smartphone i le PC faʻafitauli

Muamua e tatau ona e malamalama i mafuaʻaga o le fesoʻotaʻiga toilalo. Na lelei mea uma i luma, pe o le taimi muamua na e faʻafesoʻotaʻia ai lau telefoni i se PC? Ua leiloa le soʻotaga pe a maeʻa ni gaioiga faʻapitoa ma le telefoni poʻo le komepiuta? O tali i nei fesili o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le sao o le faʻafitauli.

Mafuaaga 1: Windows XP

Afai e iai sau Windows XP, faʻapipiʻi le Media Transfer Protocol mai le Microsoft portal e tatau ona fesoasoani ia te oe. E foʻia ai le faʻafitauli i fesoʻotaʻiga.

Sii maia faʻasalalauga Faʻasalalau Polokalama mai le ofisa aloaia

  1. Ina ua alu i luga o le upega tafailagi, kiliki i le ki "Sii mai".
  2. O le download o le MTP polokalame faapipiiina faapipiiina o le a amataina.

  3. Le isi, tamoe le polokalama faʻapipiʻi ma kiliki "Le isi".
  4. I le isi faamalama, talia tuutuuga o le laisene maliega. Fetaomi faamau "Le isi".
  5. Le isi, kiliki toe "Le isi".
  6. Ma i le pito o le faamau "Faapipiʻi" o le amata le faʻapipiʻi faiga.
  7. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le maliega ma toe amata le faiga, o lau telefoni poʻo lau laupepa e tatau ona fuafuaina.

    Mafuaʻaga 2: Le lava o Faʻamatalaga

    Afai, pe a faʻafesoʻotaʻi se telefoni i se komipiuta, e le maua se faʻasalalauga e uiga i le soʻotaga ma ni mea e iloa ai, o le tele lava o tulaga o le mafuaʻaga o se uaea uaea poʻo se uafu USB. E mafai ona e taumafai e faʻafesoʻotaʻi le uaea i seisi uafu USB pe faʻaaoga se isi uaea.

    O le le lelei o le jack lava ia i luga o le telefonipoto e mafai foi. Taumafai e faʻafesoʻotaʻi e ala i le galueaina o uaea USB i se isi PC - o le a fesoasoani lea e malamalama pe a i ai le socket mo le leai o se soʻotaga.

    O lona iʻuga, o le a e malamalama i le mea e tatau ona e faia e faʻasaʻo ai le faʻafitauli - faʻatau se iea fou pe faʻafou / faʻapipiʻi se socket fou i le telefoni.

    Mafuaaga 3: E le saʻo le faʻatulagaina

    Siaki o le telefoni, pe a fesoʻotaʻi e ala i uaea, lipotia o loʻo faʻafesoʻotaʻi. E mafai ona e vaʻai lea i le USB icon lea e aliali mai ile pito i luga, pe o le tatalaina o le Android feau puipui, i le mea e mafai ai ona e vaʻai i fesoʻotaʻiga filifiliga.

    Afai e loka se telefoni poʻo se papalama faʻatatau i se kalafa ata poʻo le faʻatonuga, ona e tatau ai lea ona aveʻesea ina ia maua ai le sao i faila.

    I le tulaga setiina e aliali mai i le taimi o le sootaga, aitema tatau ona filifilia "MTP - Faʻasalalauina Faila i se Komepiuta".

    E mafai foi ona e faʻaaogaina le filifiliga "USB Mass Storage / USB flash drive". I lenei tulaga, o le komepiuta o le a vaʻai atu i lau masini o se masani flash drive.

    Afai o fesoasoani uma o loʻo i luga e le fesoasoani ia te oe, taumafai toe tuʻu le polokalama i lau masini. Ma afai o oe o le a moliina se telefoni, ona fesoasoani lea lenei tusitusiga ia te oe.

    E tatau ona maitauina o faila faila e mafai ona faʻatinoina faʻaaogaina faʻaaogaina 'auʻaunaga lauiloa ao: Google Drive, Dropbox poʻo Yandex tisiketi. Lenei e mafai ona aoga pe a manaʻomia vave le mauaina o se faila, ma e leai sou taimi e malamalama ai i faʻafitauli.

    Pin
    Send
    Share
    Send