Siaki IMEI i luga o Samsung

Pin
Send
Share
Send


Samsung telefoni ma laupepa o se tasi o sili ona lauiloa i le lalolagi. Lauiloa o isi taimi alu ese - atonu, sili ona masani Samsung naʻo masini pepelo mai le Apple. O se tasi auala e suʻe ai pe o lau masini e muamua o le siaki lea o le IMEI-faʻailoa: o se tulaga ese 16-faʻailoga numera mo masini taʻitasi. Ma le isi, faatasi ai ma le fesoasoani a IMEI e mafai ona e iloaina pe o oe na faʻafuaseʻia ona faʻatau se masini gaoia.

Tatou aʻoaʻo IMEI i masini Samsung

E tele ni metotia e mafai ai e le tagata faʻaaogaina ona sailia le IMEI o latou masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e iloiloina le pusa mai le masini, faʻaaoga le menu menu poʻo se tusi faʻapitoa. Tatou amata i le muamua.

Metotia 1: Mauaina pusa o le masini

E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga ua faʻaaogaina i le tele o atunuʻu, o le IMEI mea e faʻailoa ai le masini e tatau ona lomia i luga o se pepa faʻapipiʻi o loʻo i luga o le pusa afifi mai lenei masini.

I le avea ai o se tulafono, o se pepa faʻapipiʻi o loʻo iai le igoa ma le lanu o le faʻataʻitaʻiga, o le bar code, ma le IMEI lava ia. Ua saini aitema uma, o lea e le mafai ona maitauina pe fenumiai lenei numera ma se isi mea. I se faʻaopopoga, i mea e mafai ona tuʻuina atu i le pusa maa o loʻo i ai se pepa faʻapipiʻi o loʻo i ai se faʻapipiʻi faʻalua ata faʻamatalaga mai se isi mea faʻapipiʻi i luga o le pusa.

O le leaga o lenei metotia e manino - faʻatau se gadget faʻaaogaina, e mautinoa e te le maua se pusa mai ai. Ae o le numera i lalo o le paʻu, poto fai pisinisi aʻoaʻoina pepelo latou foi.

Metotia 2: Auaunaga Faʻailoga

O se sili atu auala faʻatuatuaina e sailia ai le masini IMEI numera o le ulufale lea i se faʻapitoa code ma ulufale i le masini tautua menu. Fai mea nei.

  1. Tatala le faʻapitoa faʻapitoa talosaga.
  2. Ulufale le numera lea i luga o le dial pad:

    *#06#

    Maua se atigi pusa ma le NAME numera (numera i le "/01")

Le faʻaaogaina o lenei metotia e maua ai le toeitiiti 100 pasene tali. Peitai, e le talafeagai lea mo tablet ona o le leai o se dialer talosaga. I lenei tulaga, faʻaaoga le metotia i lalo.

Metotia 3: Samsung INFO Telefoni

O se talosaga na atiaʻe uma mo le suʻega lautele ma mo le faʻaalia o faʻamatalaga e uiga i masini Samsung. I ai, e mafai ona mauaina le IMEI faʻailoa lou masini.

Sii mai Telefoni INFO Samsung

  1. Faaoso le app.
  2. Tusi i le agavale o le autu faamalama tab i Masini Seti.

    Saili se filifiliga iina "IMEI"e faʻaalia le numera o loʻo e sailia.
  3. O loʻo i ai le tele o isi faʻamatalaga aoga i Von Info Samsung, peitaʻi, o le ulufale atu ia manaʻoga e manaʻomia le avanoa iʻa. I se faʻaopopoga, o le fua faʻatau mai o le apalai o loʻo iai faʻasalalauga.

O metotia o loʻo faamatalaina i luga e faigofie faigofie lava. E sili ona faigata, pei o le tatalaina o masini ma se mea e mafai ona aveʻesea pe ulufale atu i vaega, ae o nei metotia e sili atu le afaina o le tagata masani nai lo le fesoasoani.

Pin
Send
Share
Send