Nofoaga Fuafuaga Polokalama

Pin
Send
Share
Send

Faatasi ai ma le fesoasoani a nisi polokalama, e mafai ona e vaai faalemafaufau i le upega tafailagi, togalaau ma so o se isi laufanua. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o 3D faʻataʻitaʻiga ma isi mea faigaluega. I lenei mataupu, ua matou filifilia se lisi o polokalama faʻapitoa o le a avea ma sili lelei fofo e fausia ai se 'upega tafaʻilagi fuafuaga.

Taimi mau fale laufanua

Ole Realtime Landscaping Architect o se polokalame faapolofesa mo le fatuina o laufanua mamanu. E maua ai e tagata faʻaogaina le tele o faletusi ma faʻataʻitaʻiga o mea eseese. I le faaopoopo atu i le seti seti o meafaigaluega na avea ma faavae o ia polokalama, o loʻo i ai se tulaga faʻapitoa - faʻaopopoina se gaioiga animated i le vaaiga. E foliga malie, ae ono maua togafiti faʻaaoga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le tele o faʻasologa eseese, o le tagata faʻaaoga e mafai ona tuʻufaʻatasia le poloketi mo ia lava, faʻaaogaina nisi o tulaga o le tau mo le vaaiga, suia le moli ma faia faʻatulagaga o vao. O le polokalama e tufatufaina atu mo se pili, ae o le faʻataʻitaʻiga lomiga o loʻo avanoa mo le download fua i le upega tafailagi aloaia.

Sii mai Realtime Landscaping Architect

Punch fale mamanu

O le isi polokalama i luga o la matou lisi o le Punch Home Design. E fuafuaina e le gata mo fuafuaga fuafua, ae mafai foi faʻapipiʻi faigata. Mo tagata amataina, matou te fautua atu ia e faʻamasani oe lava i faʻataʻitaʻiga poloketi; o nisi o loʻo faʻapipiʻiina. Ona mafai loa lea ona amata fuafua se fale poʻo se faufauga, faʻaopopo mea eseese ma laʻau.

E i ai se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga fua o le a faʻatagaina oe e faia se oe lava 3D faʻataʻitaʻiga oe lava. O loʻo iai faʻatu fale tusi ma mea o le a talafeagai e faʻaaoga i le mea na fausia. Faʻaaoga le tolu-dimensional view mode e savali ai i le faʻatoʻaga poʻo le fale. Ole numera laititi o mea e fai ai mea faigaluega, ua mamanuina mo lenei.

Sii mai le Punch Fale Fuafuaga

Tusitusiga

Matou te fautua atu ia e faʻamasani oe i le SketchUp polokalame mai le tele o Google lauiloa. Faatasi ai ma le fesoasoani a o lenei polokalama soʻo se 3D-faʻataʻitaʻiga, mea faitino ma laufanua na fausia. E i ai se faigofie faʻatonutonu e aofia ai meafaigaluega autu ma galuega tauave, lea e lava mo tagata amateurs.

A o le fuafuaina o le nofoaga, o lenei sui o le a avea o se sili atu meafaigaluega mo le fausiaina o ia poloketi. O loʻo i ai le tulaga o loʻo tuʻuina ai mea, o loʻo i ai se faʻatonutonu ma le seti faʻavae, o le mea lena e lava e fausiaina ai se poloketi maualuga-lelei i se taimi puʻupuʻu. SketchUp e tufatufaina atu mo se pili, ae o le faʻataʻitaʻiga faʻaavanoaina o avanoa mo le download e aunoa ma se totogi i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia.

Sii mai le SketchUp

La matou Rubin Nofoaga

O lenei polokalame na faia faʻapitoa mo laufanua faʻataʻitaʻiga, e aofia ai ma fuafuaga nofoaga. O loʻo i ai se fausia-faʻapitoa editor, tolu-dimensional fuafuaga o le vaaiga. I se faʻaopopoga, o se ensiklopedia o laʻau ua faʻaopopo, o le a faʻatumuina le vaaiga i nisi laʻau ma vaomatua.

O mea faʻapitoa ma tulaga ese, ou te manaʻo e matauina avanoa faʻatutu fuafuaina. E na ona e faʻaopopoa mea i le vaaiga, ma e faʻavasegaina i se laulau, i le mea e faʻatumu ai tau i lalo, pe faʻatumuina muamua. O se galuega faʻafaigaluegaina o le a fesoasoani faʻatatau i le lumanaʻi fausaga fale.

Sii mai La Tatou Togalaʻau

FogafalePlan 3D

FloorPlan ua na o se sili o mea faigaluega mo le fausiaina laufanua vaaiga, laufanua ma fanua. O loʻo iai mea taua uma ole a fesoasoani i le taimi ole fauina ole poloketi. E i ai le faʻatulagaina fale tusi ma ni faʻataʻitaʻiga ma eseʻese mea, o le a faʻaopopoina atili tulaga ese i lau vaaiga.

Faʻapitoa manatu e totogi i le faia o se taualuga, ei ai se faʻapitoa faʻapitoa e mafai ai oe e faʻatonutonu se sili atu lavelave ufiufi e pei ona e manaʻomia E mafai ona e faʻapipiʻi taualuga mea, taugofie faʻapitoa ma sili atu.

Sii mai le FloorPlan 3D

Sierra fanuaDesigner

Sierra landDesigner o se aoga saoloto polokalama e mafai ai ona e faʻatagaina se fausaga e ala i le faʻaopopoina o mea eseese, laau, fale. Ole mea masani lava, ole tele o aitema eseese e faʻapipiʻiina, mo le faʻafaigofie o sailiga, matou te fautuaina le faʻaaogaina o le mea talafeagai, naʻo le ulufale i le igoa i le laina.

Faʻaoga le wizard e fausia ai ni fale e fausia se fale lelei pe faʻaaoga ni mea faʻapipiʻi. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai ni faʻapaleni faigofie tuʻuina atu, o le a faia le ata mulimuli e sili atu lanu ma saturated.

Sii mai Sierra fanuaDesigner

Faʻatanoa

ArchiCAD o se polokalama tele-fagota e mafai ai ona e faʻatautaia e le gata i le faʻataʻitaʻiga, ae faʻapea foi ma le fausiaina o ata tusi, paketi ma malosi malosi lipoti. O lenei polokalame e lagolagoina ai le fausaga o le tele o vaega, le fausiaina o ni faʻatulagaina ata, galue i fausaga ma vaega.

Ona o le tele numera o mea faigaluega ma galuega, e ono amataina faʻafitauli ni faʻafitauli i le aʻoaʻoina ArchiCAD, ae ona mafai lea ona sefe tele le tele o taimi ma galue ma le faʻamafanafana. O le polokalama e tufatufaina atu mo se pili, ma matou fautuaina le lalagaina o se faʻataʻitaʻiga lomiga e suesue mea uma auiliili.

Sii maia le ArchiCAD

Autodesk 3ds Max

Autodesk 3ds Max ua manatu o le sili vavai, foliga-mauoa ma lauiloa 3D faʻataʻitaʻiga polokalama. O ona avanoa e toetoe lava leai se gataʻaga i lenei matata, ma polofesa faia faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga i ai.

Faʻaaogaina tagata fou e mafai ona amata i le fatuina o amataga, faʻasolosolo lemu atu i sili atu faigata poloketi. O lenei sui foʻi e lelei tele mo laufanua laufanua, ae maise lava pe a e download muamua le faletusi talafeagai.

Sii mai Autodesk 3ds Max

O loʻo i ai le tele o 3D faʻataʻitaʻiga polokalame i luga o le Initaneti, e le mafai ona ofi uma i totonu lenei lisi, o lea na matou filifilia ai le tele o tagata sili ona lauiloa ma sili ona talafeagai sui, lea e mafai ai ona faigofie ma vave faia se upega tafailagi fuafuaga.

Tagaʻi foʻi: Polokalama mo laufanua

Pin
Send
Share
Send